فقط اینو میتونم بگم که منم حوصله درس خوندن ندارم
-
احمد رضا 0 یکی از بچهها گفت الورتبه مصاحبه کرده با ایشون
Mahdieh te آهان
رفتم دیدم الان کانالشو
اتفاقا یک ویس نیم ساعته بود جدا از اینکه گذاشتید و مصاحبه ی دوم هست .
دوستان اگر دوست داشتندمیتونند برن ببینن -
Mahdieh te اسم چنل اش رو نمیدونید یا آقای باقری رو نمیشناسید؟
احمد رضا 0 سلام وقتتون بخیر
تونستید چنلشون رو پیدا کنید؟؟؟؟ واقعااا خیلی بهش نیاز دارم الان اگه پیدا کردین ممنون میشم ریپلای کنید -
احمد رضا 0 سلام وقتتون بخیر
تونستید چنلشون رو پیدا کنید؟؟؟؟ واقعااا خیلی بهش نیاز دارم الان اگه پیدا کردین ممنون میشم ریپلای کنید@Maha-zhopin سلام آره
-
@Maha-zhopin سلام آره
احمد رضا آیدیشو لطف میکنید؟؟؟
-
احمد رضا آیدیشو لطف میکنید؟؟؟
@Maha-zhopin اینجا که فکر نکنم بتونم بگذارم ممکنه ایراد بگیره آلا خونه
شما داخل کانال تلگرام آلا عضو هستید؟ -
@Maha-zhopin اینجا که فکر نکنم بتونم بگذارم ممکنه ایراد بگیره آلا خونه
شما داخل کانال تلگرام آلا عضو هستید؟احمد رضا 0 مرسی پیدا کردم
-
مصاحبه با مهدی باقری رتبه ۸۰۰ و دانشجوی پزشکی اصفهان، شروع از اوایل فروردین بعد از چند سال دوری از درس @دانش-آموزان-آلاء
Mahdieh te 🥺🥺🥺🥺واقعا عالی بود...
میشه بگید این ویس رو از کجا آوردید و منبع [ چنل آقای باقری و... ]
اگه شوق هدفت بهت انگیزه نمیده اون وضعیت افتضاحی که قراره حسرت بخوری به هدفت نرسیدی رو با تمام وجودت حس کن و برای اینکه به این وضعیت نرسی بلند شو و در مسیر هدفت حرکت کن
چقدر به دل نشست این ویس... -
مصاحبه با مهدی باقری رتبه ۸۰۰ و دانشجوی پزشکی اصفهان، شروع از اوایل فروردین بعد از چند سال دوری از درس @دانش-آموزان-آلاء
Mahdieh te واقعا حرف های منطقی و شفافی زدن
دَمِ شما گرم بابت این ویس -
Mahdieh te واقعا حرف های منطقی و شفافی زدن
دَمِ شما گرم بابت این ویسAlireza Mousavi خواهش میکنم، خداروشکر که مفید واقع شده. خیلی خوشحال شدم
-
Mahdieh te 🥺🥺🥺🥺واقعا عالی بود...
میشه بگید این ویس رو از کجا آوردید و منبع [ چنل آقای باقری و... ]
اگه شوق هدفت بهت انگیزه نمیده اون وضعیت افتضاحی که قراره حسرت بخوری به هدفت نرسیدی رو با تمام وجودت حس کن و برای اینکه به این وضعیت نرسی بلند شو و در مسیر هدفت حرکت کن
چقدر به دل نشست این ویس...@m-mahdi-kavoosi والا دقیق نمیدونم از کجا پیداش کردم، یکی از بچهها گفت مصاحبه مال مشاوره الو رتبه هست که خانوم خوشبختی باهاشون مصاحبه کرده. بعد مشاوره گرفتن با ایشون باید موقع انتخاب مشاوره بگین با آقای باقری میخوام مشاوره بگیرم
-
@m-mahdi-kavoosi والا دقیق نمیدونم از کجا پیداش کردم، یکی از بچهها گفت مصاحبه مال مشاوره الو رتبه هست که خانوم خوشبختی باهاشون مصاحبه کرده. بعد مشاوره گرفتن با ایشون باید موقع انتخاب مشاوره بگین با آقای باقری میخوام مشاوره بگیرم
Mahdieh te بله دقیقا
-
ا احمد رضا 0 این تاپیک را در ارجاع داد
-
-
Mahdieh te
وای خداااااا فوق العاده بود ی ساعت بود اما اینقدر نکات طلایی داشت که کیف کردم دمت گرم مهدیه واقعا مرررسیی
این ویس خوراک کنکوری هایی مثل من بود ک دیر تر از اونی ک باید شروع کردن واقعا اونی که نامیده از الان میگه سال بعد گوش بده ب خدا گوش ندی ضرر کردی نگی وقت گیره ب والله خیلی می ارزه نمیدونم رو من خیلی تاثیر داشت فوق العاده فوق العاده بود خیلییی مررسیی خیلییی
@دانش-آموزان-آلاء
@دوازدهم@نویسنده-کوچولو در فقط اینو میتونم بگم که منم حوصله درس خوندن ندارم گفته است:
Mahdieh te
وای خداااااا فوق العاده بود ی ساعت بود اما اینقدر نکات طلایی داشت که کیف کردم دمت گرم مهدیه واقعا مرررسیی
این ویس خوراک کنکوری هایی مثل من بود ک دیر تر از اونی ک باید شروع کردن واقعا اونی که نامیده از الان میگه سال بعد گوش بده ب خدا گوش ندی ضرر کردی نگی وقت گیره ب والله خیلی می ارزه نمیدونم رو من خیلی تاثیر داشت فوق العاده فوق العاده بود خیلییی مررسیی خیلییی
@دانش-آموزان-آلاء
@دوازدهمحالا بدردت خورد ؟
-
@نویسنده-کوچولو در فقط اینو میتونم بگم که منم حوصله درس خوندن ندارم گفته است:
Mahdieh te
@دانش-آموزان-آلاء
@Ay در فقط اینو میتونم بگم که منم حوصله درس خوندن ندارم گفته است:
Mahdieh te
@دانش-آموزان-آلاء
هعیی بگذریم
-
Mahdieh te
@دانش-آموزان-آلاء
@دوازدهم@نویسنده-کوچولو در فقط اینو میتونم بگم که منم حوصله درس خوندن ندارم گفته است:
ب خدا گوش ندی ضرر کردی نگی وقت گیره ب والله خیلی می ارزه
خود مهدی باقری هم اینا رو میخوند گوش نمیکرد مصاحبه رو
-
ب خدا گوش ندی ضرر کردی نگی وقت گیره ب والله خیلی می ارزه
خود مهدی باقری هم اینا رو میخوند گوش نمیکرد مصاحبه رو
Saudade 19 0 عجبب