فقط اینو میتونم بگم که منم حوصله درس خوندن ندارم
-
Saudade 19 0 عجبب
@نویسنده-کوچولو
الان میفهمم چرا یه تاپیک معمولی باید 2K بازدید بخوره -
Mahdieh te
وای خداااااا فوق العاده بود ی ساعت بود اما اینقدر نکات طلایی داشت که کیف کردم دمت گرم مهدیه واقعا مرررسیی
این ویس خوراک کنکوری هایی مثل من بود ک دیر تر از اونی ک باید شروع کردن واقعا اونی که نامیده از الان میگه سال بعد گوش بده ب خدا گوش ندی ضرر کردی نگی وقت گیره ب والله خیلی می ارزه نمیدونم رو من خیلی تاثیر داشت فوق العاده فوق العاده بود خیلییی مررسیی خیلییی
@دانش-آموزان-آلاء
@دوازدهم -
@نویسنده-کوچولو
الان میفهمم چرا یه تاپیک معمولی باید 2K بازدید بخورهSaudade 19 0 در فقط اینو میتونم بگم که منم حوصله درس خوندن ندارم گفته است:
@نویسنده-کوچولو
الان میفهمم چرا یه تاپیک معمولی باید 2K بازدید بخورهچراا؟
-
Saudade 19 0 در فقط اینو میتونم بگم که منم حوصله درس خوندن ندارم گفته است:
@نویسنده-کوچولو
الان میفهمم چرا یه تاپیک معمولی باید 2K بازدید بخورهچراا؟
@نویسنده-کوچولو
چون انقدر خوب تبلیغ کردیش -
@نویسنده-کوچولو
چون انقدر خوب تبلیغ کردیشSaudade 19 0 در فقط اینو میتونم بگم که منم حوصله درس خوندن ندارم گفته است:
@نویسنده-کوچولو
چون انقدر خوب تبلیغ کردیشاغراق زیاددد
بعد جالبیش اینه به درد کسی که تبلیغ کردم نخورد🤌
-
@نویسنده-کوچولو
چون انقدر خوب تبلیغ کردیشاغراق زیاددد
بعد جالبیش اینه به درد کسی که تبلیغ کردم نخورد🤌
@نویسنده-کوچولو
انگیزه باید درونی باشه -
@نویسنده-کوچولو
انگیزه باید درونی باشهSaudade 19 0 در فقط اینو میتونم بگم که منم حوصله درس خوندن ندارم گفته است:
@نویسنده-کوچولو
انگیزه باید درونی باشهاره دقیقا
-
Mahdieh te
وای خداااااا فوق العاده بود ی ساعت بود اما اینقدر نکات طلایی داشت که کیف کردم دمت گرم مهدیه واقعا مرررسیی
این ویس خوراک کنکوری هایی مثل من بود ک دیر تر از اونی ک باید شروع کردن واقعا اونی که نامیده از الان میگه سال بعد گوش بده ب خدا گوش ندی ضرر کردی نگی وقت گیره ب والله خیلی می ارزه نمیدونم رو من خیلی تاثیر داشت فوق العاده فوق العاده بود خیلییی مررسیی خیلییی
@دانش-آموزان-آلاء
@دوازدهمدر فقط اینو میتونم بگم که منم حوصله درس خوندن ندارم گفته است:
Mahdieh te
@دانش-آموزان-آلاء
@دوازدهمنکات طلایی
یعنیا جای داره سر خودمو بکوبم ب دیوار🤌
-
در فقط اینو میتونم بگم که منم حوصله درس خوندن ندارم گفته است:
Mahdieh te
@دانش-آموزان-آلاء
@دوازدهمنکات طلایی
یعنیا جای داره سر خودمو بکوبم ب دیوار🤌
@نویسنده-کوچولو
اگه نگی چند گرفته بودی خود آقای باقری رو میارم شفاف سازی کنه -
@نویسنده-کوچولو
اگه نگی چند گرفته بودی خود آقای باقری رو میارم شفاف سازی کنهSaudade 19 0 چ میکنی
-
@Ay در فقط اینو میتونم بگم که منم حوصله درس خوندن ندارم گفته است:
@نویسنده-کوچولو
نه بی مزه نبودی کهچرا بودم
-
@Ay در فقط اینو میتونم بگم که منم حوصله درس خوندن ندارم گفته است:
@نویسنده-کوچولو
نه بی مزه نبودی کهچرا بودم
-
@نویسنده-کوچولو
اگه نگی چند گرفته بودی خود آقای باقری رو میارم شفاف سازی کنهSaudade 19 0 در فقط اینو میتونم بگم که منم حوصله درس خوندن ندارم گفته است:
@نویسنده-کوچولو
اگه نگی چند گرفته بودی خود آقای باقری رو میارم شفاف سازی کنهواسه تبلیغ؟
-
@نویسنده-کوچولو
اگه نگی چند گرفته بودی خود آقای باقری رو میارم شفاف سازی کنهواسه تبلیغ؟
-
Saudade 19 0 چ میکنی
Hesar
داش حصار نظر شما راجع به مصاحبه چی بود؟