این بار علامت ریشه ها!!!
-
سلام مجدد
تست ۸۵
متوجه توضیح پاسخنامه نمیشمکسی هست اینو توضیح بده به من؟
عکسم نتونستم بهتر از این اپلود کنم🥴
شرمنده -
-
سلام مجدد
تست ۸۵
شرمنده@Matrix
زهرا گزینه ۴ نمیشه جواب ؟ -
@Matrix
زهرا گزینه ۴ نمیشه جواب ؟پرستو بابایی نه گزینه دوعه
-
پرستو بابایی نه گزینه دوعه
@Matrix
بین دو و چهار شک کردم باز
ببین چیزی که باید بدونیم اینه وقتی میگه دو ریشه یعنی ∆ مثبت
از روی معادله می تونیم علامت S وP رو تشخیص بدیم
که S میشه مثبت
Pمیشه منفی
پس یکی از ریشه ها مثبت اون یکی منفی و عدد بزرگ تر مثبته
الان بین سه پنجم و ۱ معلومه که ۱ بزرگ تره پس فقط گزینه ۲ و ۴ باقی می مونه
دیگه حالا چطوری بفهمیم ۲ یا ۴ هستش رو نمی دونم -
@Matrix
بین دو و چهار شک کردم باز
ببین چیزی که باید بدونیم اینه وقتی میگه دو ریشه یعنی ∆ مثبت
از روی معادله می تونیم علامت S وP رو تشخیص بدیم
که S میشه مثبت
Pمیشه منفی
پس یکی از ریشه ها مثبت اون یکی منفی و عدد بزرگ تر مثبته
الان بین سه پنجم و ۱ معلومه که ۱ بزرگ تره پس فقط گزینه ۲ و ۴ باقی می مونه
دیگه حالا چطوری بفهمیم ۲ یا ۴ هستش رو نمی دونمپرستو بابایی از این جا به بعدم میسپاریم به شانس
و ده بیست سی چهل می کنیم
خدا با ماست -
پرستو بابایی از این جا به بعدم میسپاریم به شانس
و ده بیست سی چهل می کنیم
خدا با ماست@Matrix
احسنت -
@Matrix
احسنت -
سلام مجدد
تست ۸۵
شرمنده@Matrix بیزحمت پاسخنامه اش رو بفرست باز شاید از روی اون بفهمیم بهت بتونیم توضیح بدیم
-
@Matrix بیزحمت پاسخنامه اش رو بفرست باز شاید از روی اون بفهمیم بهت بتونیم توضیح بدیم
-
سلام مجدد
تست ۸۵
شرمنده@Matrix نمیتونم ویس بدم پس خلاصه بگم
گفته معادله درجه دوم دو ریشه داره و سهمی که دو ریشه داره دو حالت یا ماکسیمم داره که در این صورت a<0 و ایگرگ های بین دو ریشه مثبت و یا مینیمم داره که در این صورت هم a>0 و ایگرگ های بین دو ریشه منفی هستند. (دو تا حالت برای خودت بکش فهمش راحت تره ) که در هر دو حالت چون علامت ضریب ایکس دو و مقدار ایگرگ مخالف هستند حاصلضربشون مقدار منفی بدست میاد کافی دو رو در تابع جایگذاری کنی تا حدود m پیدا بشه -
@Matrix نمیتونم ویس بدم پس خلاصه بگم
گفته معادله درجه دوم دو ریشه داره و سهمی که دو ریشه داره دو حالت یا ماکسیمم داره که در این صورت a<0 و ایگرگ های بین دو ریشه مثبت و یا مینیمم داره که در این صورت هم a>0 و ایگرگ های بین دو ریشه منفی هستند. (دو تا حالت برای خودت بکش فهمش راحت تره ) که در هر دو حالت چون علامت ضریب ایکس دو و مقدار ایگرگ مخالف هستند حاصلضربشون مقدار منفی بدست میاد کافی دو رو در تابع جایگذاری کنی تا حدود m پیدا بشهAmin Oveici در این بار علامت ریشه ها!!! گفته است:
گفته معادله درجه دوم دو ریشه داره و سهمی که دو ریسه داره دو حالت یا ماکسیمم داره که در این صورت a<0 و ایگرگ های بین دو ریشه مثبت و یا مینیمم داره که در این صورت هم a>0 و ایگرگ های بین دو ریشه منفی هستند. (دو تا حالت برای خودت بکش فهمش راحت تره ) که در هر دو حالت چون علامت ضریب ایکس دو و مقدار ایگرگ مخالف هستند مقدار منفی بدست میاد کافی دو رو در تابع جایگذاری کنی تا حدود m پیدا بشهدر نهایت جواب گزینه دو
-
سلام مجدد
تست ۸۵
شرمنده@Matrix این تست ، مال آزمون قلمچی بوده اگر اشتباه نکنم
-
گفته معادله درجه دوم دو ریشه داره و سهمی که دو ریشه داره دو حالت یا ماکسیمم داره که در این صورت a<0 و ایگرگ های بین دو ریشه مثبت و یا مینیمم داره که در این صورت هم a>0 و ایگرگ های بین دو ریشه منفی هستند. (دو تا حالت برای خودت بکش فهمش راحت تره ) که در هر دو حالت چون علامت ضریب ایکس دو و مقدار ایگرگ مخالف هستند حاصلضربشون مقدار منفی بدست میاد کافی دو رو در تابع جایگذاری کنی تا حدود m پیدا بشهAmin Oveici ممنونم
-
@Matrix این تست ، مال آزمون قلمچی بوده اگر اشتباه نکنم
Amin Oveici نمی دونم
-
Amin Oveici ممنونم
@Matrix خواهش میکنم
️