جونم به این کانال
-
سلاااام بچه ها امیدوارم عالی و درجه یک باشن
لطفا این تست رو برای من تحلیل کنید
لطفا تحلیلتون رو بگین بعدش جوابو بگم که بتونم قانع شم
مچکر
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
تجربیا
دوازدهم
یازدهم
المپیادیا
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-تجربی-کنکور-1402 -
F f.nalist این تاپیک را در ارجاع داد
-
داریم که پمپ سدیم پتاسیم همیشه کار میکنه اما وقتی که کانالای دریچه دار باز میشن یون ها به قدری خارج یا وارد میشن که پمپ در اون موقع نمیتونه توازن رو برقرار کنه (حفظ کنه) و اون نموداره ایجاد میشه
از قله نمودار تا پایینش و احتمالا کمی پایین تر از -۷۰میلی ولت کانال دریچه پتاسیمی بازه و بعدش بسته میشه و در این موقعه که با (فکر کنم شدت پیدا کردن )فعالیت پمپ سدیم پتاسیم(که ATPهم مصرف میکه) دوباره پتاسیمهای که بیرونن به داخل یاختع و سدیمای داخل یاخته به بیرون پمپ میشن
البته باید توجه کنیم کانالای همیشه باز هم وجود دارن که حتی در زمان پتانسیل استراحت نیز یون های پتاسیم خارج و سدیم وارد میشن اما پمپ سدیم پتاسیم نمیزاره سدیم در داخل و پتاسیم در بیرون زیاد بشن
قانع نشدی تا خفت کنم البته چون دستم بهت نمیرسه به صورت مجازی خفت میکنم -
مچکر
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
دوازدهم
یازدهم
المپیادیا
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-تجربی-کنکور-1402@0Farzam0 4؟
-
@0Farzam0 4؟
حسین نعمتی
درسته -
این پست پاک شده!
-
داریم که پمپ سدیم پتاسیم همیشه کار میکنه اما وقتی که کانالای دریچه دار باز میشن یون ها به قدری خارج یا وارد میشن که پمپ در اون موقع نمیتونه توازن رو برقرار کنه (حفظ کنه) و اون نموداره ایجاد میشه
از قله نمودار تا پایینش و احتمالا کمی پایین تر از -۷۰میلی ولت کانال دریچه پتاسیمی بازه و بعدش بسته میشه و در این موقعه که با (فکر کنم شدت پیدا کردن )فعالیت پمپ سدیم پتاسیم(که ATPهم مصرف میکه) دوباره پتاسیمهای که بیرونن به داخل یاختع و سدیمای داخل یاخته به بیرون پمپ میشن
البته باید توجه کنیم کانالای همیشه باز هم وجود دارن که حتی در زمان پتانسیل استراحت نیز یون های پتاسیم خارج و سدیم وارد میشن اما پمپ سدیم پتاسیم نمیزاره سدیم در داخل و پتاسیم در بیرون زیاد بشن
قانع نشدی تا خفت کنم البته چون دستم بهت نمیرسه به صورت مجازی خفت میکنم -
پس بعد پتانسیل عمل به دلیل فعالیت پمپ سدیم پتاسیم سدیمای داخل برمیگردن بیرون و کم میشن و نیزززز پتاسیمای بیرون برمیگردن داخل و داخل زیاد میشه
-
پس بعد پتانسیل عمل به دلیل فعالیت پمپ سدیم پتاسیم سدیمای داخل برمیگردن بیرون و کم میشن و نیزززز پتاسیمای بیرون برمیگردن داخل و داخل زیاد میشه
حسین نعمتی در جونم به این کانال گفته است:
میان یاخته یعنی چی تو تست؟
-
F f.nalist has marked this topic as solved on
-
@0Farzam0 در جونم به این کانال گفته است:
همون سیتوپلاسم
-
@0Farzam0 در جونم به این کانال گفته است:
همون سیتوپلاسم
پرستو بابایی
به علی محمد نمیخورد از این اصطلاحات چرت به کار ببره -
پرستو بابایی
به علی محمد نمیخورد از این اصطلاحات چرت به کار ببره@0Farzam0 هو ایز هی / هو آر ذی
-
@0Farzam0 هو ایز هی / هو آر ذی
حسین نعمتی
یو دو نو دم -
@0Farzam0 مگه نظام حدید نیستی تو نظام جدید سیتوپلاسم رو میان یاخته ترجمه کرده البته کتابای ۹۶،۹۷،۹۸ رو مال ما بود مال شما فکر کنم دوباره شدن سیتوپلاسم
-
@0Farzam0 مگه نظام حدید نیستی تو نظام جدید سیتوپلاسم رو میان یاخته ترجمه کرده البته کتابای ۹۶،۹۷،۹۸ رو مال ما بود مال شما فکر کنم دوباره شدن سیتوپلاسم
حسین نعمتی
مال ما شده سیتوپلاسم -
حسین نعمتی
یو دو نو دم@0Farzam0 you do know tham یاyoudo no them
-
@0Farzam0 you do know tham یاyoudo no them
حسین نعمتی
You don`t know them -
این پست پاک شده!
-
مچکر
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
دوازدهم
یازدهم
المپیادیا
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-تجربی-کنکور-1402@0Farzam0 سلام . سوالی برام پیش اومده بود . خواستم تو همون تاپیک غیر درسی هرچی تو دلته بریز بیرون بپرسم ولی اعتبار نداشتم . گفتم بزار همینجا بپرسم . خواستم بپرسم از چه سایتی این تست ها رو گیر میارید ؟؟
-
@0Farzam0 سلام . سوالی برام پیش اومده بود . خواستم تو همون تاپیک غیر درسی هرچی تو دلته بریز بیرون بپرسم ولی اعتبار نداشتم . گفتم بزار همینجا بپرسم . خواستم بپرسم از چه سایتی این تست ها رو گیر میارید ؟؟
-
@0Farzam0 ممنون
-
@0Farzam0 ممنون