بچه ها کمکککککک
-
Erfan_JvN در بچه ها کمکککککک گفته است:
@Maha-zhopin سلام اولا این فکر رو از سرتون بیرون کنید که دوستام سوالاتو خریدن قبول شدن و ... این مسئله غیر ممکنه!سوالات کنکور قبل از کنکور اصلا امکان لو رفتنش وجود نداره و لو رفتن هنگام آزمون رو هم امسال به حداقل ترین حالت ممکن رسوندن! تماشای زیاد فیلم اصلا اهمیتی نداره اونی که اهمیت داره تعداد تستی که خودت میزنی و تحلیلش میکنی هست و آزمونایی که میزنی...با فکر استرس هم اصلا جلو نرو با این فکر جلو برو که من همه تلاشمو میکنم حالا هر چی شد شد نشدم به درک...اگه از الان با برنامه قوی و با اراده شروع کنی میتونی در بدترین حالت پرستاری و بهترین حالت پزشکی بیاری ولی اون تلاشه که مشخص میکنه.
این تاپیک رو هم حتما ببین فک کنم کمکت کنه:
https://forum.alaatv.com/topic/58367/از-الان-میشه?_=1675756320532چرا فکر میکنین بدترین حالت پرستاریه؟
همین پرستاریم خیلی تلاش میخواد تا بهش برسن@ariana-a @R-Nil-par
شما اشتباه متوجه شدید من نگفتم پرستاری بده که گفتم اگه تلاش کنی برای کسی که هدفش رتبه بالا و پزشکیه میتونی اگه تلاشت به اون هم نرسه به رتبه مورد نیاز برای رشته پرستاری میرسه من کی گفتم پرستاری بده الکی گارد میگیرید:/ -
بچه ها کمککککککک
بهم نخندینااا من ۳ سالهعضو آلا بودم نمیدونم انجمن داشته میتونیم پست بزاریم .
ولش کن حالا مشکلمو ببین
سلام بچه ها شبتون بخیر، ببینید من ۲ساله پشت کنکورم از شدت استرس این ۲ سال رو کنکور ندادم مث خر میخونم ولی نمیرم کنکور بدم ، کلیپای آلا رو علاوه بر دانلود کردن و کل و گوشی و لپ تاب پر از فیلم آموزشیه گزینه ۲هم ثبتنام کردم و و و و امسال میخوام عزممو جزم کنم که تیر ماه کنکور بدم ولی از بس سرم تو کتابه نمیدونم چی دور و برم میگذره تازه اتفاقی دیدم یکی درمورو حذفیات داشت صحبت میکرد و میگف چگالی رو حذف کردن و اینا جرقه زد به مغزم ک برم گوگل سرچ کنم ببینم چ خبره نگو چندتا از فصلها رو حذف کردن و من بدبخت از قضا امروز داشتم مث چی.... میخوندمشون و جزوه مینوشتم و هی کلیپ رو دو با ۲بار میدیدم . وای چقد حرف زدم . خب خلاصه کمکی از دستتون ساخته اس که من از این وضعی که توش هستم بیام بیرون ؟؟؟ استرس نداشته باش و آروم باش بدرد من نمیخوره تواین اوضاع بد خیلی حالم بده و به کله ام زده که برم براساس سوابق تحصیلی برم پیام نور بخونم . توروخدا یکی یه چیزی بگه من از این دلواپسی بیام بیرون. چیگار کنم چی بخونم واقعا اینایی ک سنجش گفته حذفن رو حذف کنم نخونم؟؟؟ نمیدونم خودمم نمیدونم چی میخوام ولی میخوام یکی یه چیزی بگه من از آشوب بیام بیرون . ثنکس ( مها ژوپین ) متن پررنگ -
بچه ها کمککککککک
بهم نخندینااا من ۳ سالهعضو آلا بودم نمیدونم انجمن داشته میتونیم پست بزاریم .
ولش کن حالا مشکلمو ببین
سلام بچه ها شبتون بخیر، ببینید من ۲ساله پشت کنکورم از شدت استرس این ۲ سال رو کنکور ندادم مث خر میخونم ولی نمیرم کنکور بدم ، کلیپای آلا رو علاوه بر دانلود کردن و کل و گوشی و لپ تاب پر از فیلم آموزشیه گزینه ۲هم ثبتنام کردم و و و و امسال میخوام عزممو جزم کنم که تیر ماه کنکور بدم ولی از بس سرم تو کتابه نمیدونم چی دور و برم میگذره تازه اتفاقی دیدم یکی درمورو حذفیات داشت صحبت میکرد و میگف چگالی رو حذف کردن و اینا جرقه زد به مغزم ک برم گوگل سرچ کنم ببینم چ خبره نگو چندتا از فصلها رو حذف کردن و من بدبخت از قضا امروز داشتم مث چی.... میخوندمشون و جزوه مینوشتم و هی کلیپ رو دو با ۲بار میدیدم . وای چقد حرف زدم . خب خلاصه کمکی از دستتون ساخته اس که من از این وضعی که توش هستم بیام بیرون ؟؟؟ استرس نداشته باش و آروم باش بدرد من نمیخوره تواین اوضاع بد خیلی حالم بده و به کله ام زده که برم براساس سوابق تحصیلی برم پیام نور بخونم . توروخدا یکی یه چیزی بگه من از این دلواپسی بیام بیرون. چیگار کنم چی بخونم واقعا اینایی ک سنجش گفته حذفن رو حذف کنم نخونم؟؟؟ نمیدونم خودمم نمیدونم چی میخوام ولی میخوام یکی یه چیزی بگه من از آشوب بیام بیرون . ثنکس ( مها ژوپین ) متن پررنگ@Maha-zhopin سلام خوبی؟ بهترین پیام منو ببین، یه ویسه از مصاحبه یه دانشجوی پزشکی که از فروردین شروع کرده با بدترین شرایط بعد جریانشو تعریف کرده. خیلی خوب و کاربردیه
-
@Maha-zhopin سلام خوبی؟ بهترین پیام منو ببین، یه ویسه از مصاحبه یه دانشجوی پزشکی که از فروردین شروع کرده با بدترین شرایط بعد جریانشو تعریف کرده. خیلی خوب و کاربردیه
Mahdieh te سلام مرسی عزیزم
-
@Maha-zhopin سلام اولا این فکر رو از سرتون بیرون کنید که دوستام سوالاتو خریدن قبول شدن و ... این مسئله غیر ممکنه!سوالات کنکور قبل از کنکور اصلا امکان لو رفتنش وجود نداره و لو رفتن هنگام آزمون رو هم امسال به حداقل ترین حالت ممکن رسوندن! تماشای زیاد فیلم اصلا اهمیتی نداره اونی که اهمیت داره تعداد تستی که خودت میزنی و تحلیلش میکنی هست و آزمونایی که میزنی...با فکر استرس هم اصلا جلو نرو با این فکر جلو برو که من همه تلاشمو میکنم حالا هر چی شد شد نشدم به درک...اگه از الان با برنامه قوی و با اراده شروع کنی میتونی در بدترین حالت پرستاری و بهترین حالت پزشکی بیاری ولی اون تلاشه که مشخص میکنه.
https://forum.alaatv.com/topic/58367/از-الان-میشه?_=1675756320532Erfan_JvN مرسی واقعا
-
https://forum.alaatv.com/topic/58367/از-الان-میشه?_=1675756320532Erfan_JvN مسئله ی خرید سوالات حقیقته و این مربوط میشه به سال ۹۹ که بچه پیشنهاد دادن منم بخرم ولی وجدان عزیزم
نزاشت،
الان اون ۶،۷ نفری ک پرستاری قبول شدن هربار منو میبینن سرکوفت میزدن که کاش توام سوالاتو میخریدی ، هعی، بگذریم من دوست دارم نون بازوی خودمو بخورم اینجوری خیالم راحتتره که با خرید سوالات حق کسی رو نخورده باشم ، البته این قضیه ی پروتکل برای اینکه کسی تقلب نکنه و اینا برای شهرستان ما صدق نمیکنه ، اینجا هرجا بری با زیر میزی کارت شدنیه ، حدس بزنید کدوم شهرستان؟؟؟؟ یک قدمی مزار شهدای عزیزِ دل -
سلام پیشنهاد میکنم به تاپیک زیر سر بزنین:
https://forum.alaatv.com/topic/56517/مشاوره-کنکوری?_=1675803419836 -
Mahdieh te سلام مرسی عزیزم
@Maha-zhopin خواهش
-
@Maha-zhopin سلام خوبی؟ بهترین پیام منو ببین، یه ویسه از مصاحبه یه دانشجوی پزشکی که از فروردین شروع کرده با بدترین شرایط بعد جریانشو تعریف کرده. خیلی خوب و کاربردیه
Mahdieh te کجاست؟اینو ببینم می ترسم کم کاری کنم
راستی اون زمان عمومی بود تا جایی که می دونم رو عمومی ها سرمایه گذاری می کردن الان که نیست دیگه -
Mahdieh te درصد هاش رو هم گفته ؟
پ.ن:یک سوال من باید تا کی سی ثانیه واسه هر پیامم صبر کنم -
@m-sina سلام وقت بخیر
خونواده ی من از اون خانواده هایی ان که میخوان هرچه زودتر یه رشته خوب گیرم بیاد و برم دانشگاه، الانم ۲پیشنهاد دادن که یا امسال باااید قبول شی هرچی هر رشته ای، یا میری کار میکنی یه حرفه یاد بگیری مث میکاپ کار، من حقیقتش میخوام دندونپزشکی قبول شم ولی استرس امتحانات و کنکور باعث میشه از یه باهوش زرنگ برسم به لول تنبل ترین آدم . مشکل من استرسه نمیتتتونم کاری براش بکنم چون متاسفانه از بچگی اینجوری ام ( بخاطر رفتار کمال گرایی خانوادم ) و از یه طرفی همه دوستام رفتن انسانی بعضیاشون سوالا رو خریدن همه از دم پرستار شدن بعضیاشونم رفتن پیام نور و من بدبخت تک و تنها موندم تجربی، از نظر دوست و رفیق مجازی باید بگم من به کل فضای مجازی رو حذفیدم ، بیرون هم نمیرم ، شاید هفته ای ۱ بار به چندتا از دوستام زنگ میزنم حالشوشنو بپرسم در همین حد فک کن چقد منزوی شدم نمیرم بیرون . اوضاعم خیلی خیطه متاسفانه . بازم مرسی از پیشنهادت راستی مشاور هم داشتم ولی بنظرم یه کار اضافیه آخه چیه فقط گزارشکار میبینه و بهت میگه فلان درسو بیشتر بخون مگه خودِ آدم نمیفهمه ک باید همینکارو بکنه ؟؟؟ من میخوام یه مشاور داشته باشم هر دقیقه بیاد انگیزه بده .@Maha-zhopin اینطوری که باید زندگیش ول کن واسه شما
معلوم نیست سر این چقدر باید یک فرد پول بگیره این کارو بکن می گم اگه پول خوب می دی من هستم
انشاالله کنکور سال بعد خودم شرکت می کنم شما امسال راه بندازم البته کارم مشاوره نیست این راهم نرفتم بگم رتبه فلانم ولی از تجربیاتم واست بگم یکیش اینکه درس نمی خوندم فیلم مشاوره ای نکته برداری می کردم البته این واس یازدهم به گمانم
اصن فکر کنم بعد کنکور بتونم یک دفتر بزنم -
راستی اون زمان عمومی بود تا جایی که می دونم رو عمومی ها سرمایه گذاری می کردن الان که نیست دیگهSalman Gh
Mahdieh te در فقط اینو میتونم بگم که منم حوصله درس خوندن ندارم گفته است:مصاحبه با مهدی باقری رتبه ۸۰۰ و دانشجوی پزشکی اصفهان، شروع از اوایل فروردین بعد از چند سال دوری از درس
-
Salman Gh
Mahdieh te در فقط اینو میتونم بگم که منم حوصله درس خوندن ندارم گفته است:مصاحبه با مهدی باقری رتبه ۸۰۰ و دانشجوی پزشکی اصفهان، شروع از اوایل فروردین بعد از چند سال دوری از درس
-
Hhh Hh دانلودش کردم انشاالله وقت کردم نگاه می کنم ممنون که فرستادی دیگه نیاز نیست برم دنبالش
-
راستی اون زمان عمومی بود تا جایی که می دونم رو عمومی ها سرمایه گذاری می کردن الان که نیست دیگهSalman Gh اگه منظورت اینه اون ویسه کجاست که بزن روی اسمم بعد توی قسمت بهترین پست، اولیش
-
Salman Gh
Hhh Hh ممنون من بلد نیستم
-
Mahdieh te
سلام
خواهش میکنم
اینجوریه که : رو نقل قول میزنیم و بعد پیام رو کامل کات میکنی و برای کسی که میخوای میفرستی. البته میشد لینک اون پیام هم فرستاد. -
Mahdieh te سلامی دوباره من از این ویس خیلی خوشم اومد بعد می تونی منبعی که گیر آوردی رو بدی ؟منظورم اون موسسه یا کانال یا هرچی که این درست کرده ممنون می شم
-
Mahdieh te سلامی دوباره من از این ویس خیلی خوشم اومد بعد می تونی منبعی که گیر آوردی رو بدی ؟منظورم اون موسسه یا کانال یا هرچی که این درست کرده ممنون می شم
Salman Gh واس گروه مشاوره الو رتبه است مصاحبه گر: مهدیه خوشبختی
-
Salman Gh واس گروه مشاوره الو رتبه است مصاحبه گر: مهدیه خوشبختی
Mehrdad dehghan دمت گرم
️