چرا مال من درست نیست؟
-
بچهها سلام! خوبین؟
فرقی داره اینا با هم؟
مال من کلا متفاوته ولی انگاری درسته 🤔
اینم صورت سوال اگه لازم داشتین تست ۱۵۹

-
بچهها سلام! خوبین؟
فرقی داره اینا با هم؟

Mahdieh te در چرا مال من درست نیست؟ گفته است:
بچهها سلام! خوبین؟
فرقی داره اینا با هم؟

درست بازو بندی نکردی
-
بچهها سلام! خوبین؟
فرقی داره اینا با هم؟

درست بازو بندی نکردی
Kourosh Mousavi خب درستش چطوریه؟ اصن وقتی اینجور سوالی پیش میاد باید چطوری نمودارشو رسم کنم که بازوبندیش درست باشه؟
-
Kourosh Mousavi خب درستش چطوریه؟ اصن وقتی اینجور سوالی پیش میاد باید چطوری نمودارشو رسم کنم که بازوبندیش درست باشه؟
[audio/bkL9PZuh8oho-JznZsX-1V_T.m4a]
-
[audio/bkL9PZuh8oho-JznZsX-1V_T.m4a]
Kourosh Mousavi آها حالا من بگم ببینین درست میگم. ریشه های معادله اصلی چیه؟ ۰ و ۲ خب پس اینجا y ها صفر میشه. حالا بریم سراغ اونجایی که قدر مطلقو باز کرده (یه چیز دستگاه طور تشکل داده) میگیم ریشه ۲ مال اون بالایی یعنی بزرگتر از ۲ تا مثبت بی نهایت پس بازوش میره بالا و ۰ مال اون پایینیه هست یعنی چی؟ ایکس های کوچکتر از ۲ پس باید بره پایی دیگه.
درسته؟ 😬
-
Kourosh Mousavi آها حالا من بگم ببینین درست میگم. ریشه های معادله اصلی چیه؟ ۰ و ۲ خب پس اینجا y ها صفر میشه. حالا بریم سراغ اونجایی که قدر مطلقو باز کرده (یه چیز دستگاه طور تشکل داده) میگیم ریشه ۲ مال اون بالایی یعنی بزرگتر از ۲ تا مثبت بی نهایت پس بازوش میره بالا و ۰ مال اون پایینیه هست یعنی چی؟ ایکس های کوچکتر از ۲ پس باید بره پایی دیگه.
درسته؟ 😬
یه چیز دستگاه طور تشکل داده
بهش می گن بازوبندی یا همون چند ضابطه کردن
نیاز نیست صفر رو مد نظر قرار بدی فقط 2 من قدر برام مهمه چون اون تغییر ایجاد می کنه نه x -
یه چیز دستگاه طور تشکل داده
بهش می گن بازوبندی یا همون چند ضابطه کردن
نیاز نیست صفر رو مد نظر قرار بدی فقط 2 من قدر برام مهمه چون اون تغییر ایجاد می کنه نه xKourosh Mousavi متوجه شدم کاملا ممنون