نوار قلب دهم
-
در این مورد وقتی که میگه بخش نزولی نوار قلب میشه همون S که مربوطه به انقباض بطن ها و توی انقباش بطن های صدای اول قلب شنیده میشن پس چرا اینجا که صدای دوم قلب گفته رو درست گرفته این مورد رو ؟؟ -
در این مورد وقتی که میگه بخش نزولی نوار قلب میشه همون S که مربوطه به انقباض بطن ها و توی انقباش بطن های صدای اول قلب شنیده میشن پس چرا اینجا که صدای دوم قلب گفته رو درست گرفته این مورد رو ؟؟4ecae2dddc250e سلام
اینجا منظورش از بخش نزولی با توجه به چیزی که من فکر میکنم میشه اوخر موجT و خب در این زمان تمام داده های گزینه درست هستن
یعنی توی این موقعیت صدای دوم قلب شنیده میشه
به خاطر اواخر انقباض بطن ها فشار داخلی بطن ها افت پیدا میکنه(شدیدا)
و خب در انتهای این انقباض دریچه های سینی بسته میشن تا خون به بطن ها برنگرده -
4ecae2dddc250e سلام
اینجا منظورش از بخش نزولی با توجه به چیزی که من فکر میکنم میشه اوخر موجT و خب در این زمان تمام داده های گزینه درست هستن
و خب در انتهای این انقباض دریچه های سینی بسته میشن تا خون به بطن ها برنگرده@M-Tina
@M-Tina در نوار قلب دهم گفته است:
4ecae2dddc250e سلام
و خب در انتهای این انقباض دریچه های سینی بسته میشن تا خون به بطن ها برنگردهدقیقا منظورش از بخش نزولی چی هست ؟
-
@M-Tina
@M-Tina در نوار قلب دهم گفته است:
4ecae2dddc250e سلام
و خب در انتهای این انقباض دریچه های سینی بسته میشن تا خون به بطن ها برنگردهدقیقا منظورش از بخش نزولی چی هست ؟
4ecae2dddc250e
توی الکتروکاردیوگرام بخش نزولی زیاد داریم فقط مرحله S نیست -
ببینید خیلی از این جاها ممکنه مد نظر طراح باشه
بستگی به قید تست داره ،اگه گفت قطعا کم فرق می کنه
ولی اگه گفت می تواند درسته -
4ecae2dddc250e سلام
و خب در انتهای این انقباض دریچه های سینی بسته میشن تا خون به بطن ها برنگرده@M-Tina پاسختون درسته مد نظر طراح اواخر موج T بوده