فصل 4 دهم
-
سلام . در این سوال توی مورد 3 دلیل اینکه غلط هست بخاطر اینه که جمع بسته و باید میگفته سرخرگ ششی حالا با توجه به قسمت اول سوال ایا دلیل دیگه ای هم برای رد این گزینه وجود داره ؟؟ -
سلام . در این سوال توی مورد 3 دلیل اینکه غلط هست بخاطر اینه که جمع بسته و باید میگفته سرخرگ ششی حالا با توجه به قسمت اول سوال ایا دلیل دیگه ای هم برای رد این گزینه وجود داره ؟؟4ecae2dddc250e سلام
کیفیت عکس خیلی بالا نیست ولی فکر کنم واضح باشه
خب همونطور که مشخصه پایین ترین قسمت میشهS و تو این بخش ما انقباض بطن رو داریم پس خروج خون در این زمان از بطن دیده میشه و میشه گفت که با توجه به بخش اول سوال درست در میاد(به جز همون غلطی که خودتون اشاره کردین)
موفق باشین -
4ecae2dddc250e سلام
کیفیت عکس خیلی بالا نیست ولی فکر کنم واضح باشه
خب همونطور که مشخصه پایین ترین قسمت میشهS و تو این بخش ما انقباض بطن رو داریم پس خروج خون در این زمان از بطن دیده میشه و میشه گفت که با توجه به بخش اول سوال درست در میاد(به جز همون غلطی که خودتون اشاره کردین)
موفق باشین@M-Tina
ولی پاسخ نامه گفته هم قسمت اول سوال غلطه و هم دوم که قسمت دومش رو گفتم اما متوجه نمیشم چیه قسمت اول غلطه -
@M-Tina
ولی پاسخ نامه گفته هم قسمت اول سوال غلطه و هم دوم که قسمت دومش رو گفتم اما متوجه نمیشم چیه قسمت اول غلطه -
سلام . در این سوال توی مورد 3 دلیل اینکه غلط هست بخاطر اینه که جمع بسته و باید میگفته سرخرگ ششی حالا با توجه به قسمت اول سوال ایا دلیل دیگه ای هم برای رد این گزینه وجود داره ؟؟این پست پاک شده! -
J JuDi has marked this topic as solved on