خبر جدید
-
سلام منو اینارو از کانال آلا دیدم تازه
گفتم بزارم
اون استیکر خنده واسه اینه که حس کردم از دنیا عقبم
⇩⇩⇩⇩
بریم سر اصل مطلبقراره از ۵ اسفند ( یا اگه برسیم ۲۹ بهمن) یه دوره نکته و تست کامل رایگان برای آلایی ها بذاریم!
این پروژهی جدیدمون رو اسمشو گذاشتیم #پروژه_لایت که قراره پدر همهی پروژه های عدالتمحور قبلیمون باشه از این لحاظ که حتی نگرانی ای از دسترسی به اینترنت یا مصرف حجمش هم نخواهید داشت!چرا لایت؟ به دو دلیل. چه Light بخونیش چه Lite ما قراره هر دوش رو داشته باشیم... در واقع به تکنولوژی جدیدمون ربط داره که حالا میبینینش
این دوره رو اکیدا به همه کسایی که از آلاء استفاده می کنند و یا تازه میخوان شروع کنند، توصیه می کنیم.
چه راه ابریشمیها، چه ۱۱۰هی ها و چه شما آلایی های جدید این دوره رو از دست ندید.استفاده از این دوره
اینترنت نمی خواهد!
روی DVD و فلش و... هم نیست.
مناسب برای کسایی که هنوز شروع هم نکردن
مناسب برای کسایی که همه چیو تا حالا دست و پا شکسته خوندن
رایگانه
منتظر اخبار #پروژه_لایت باشید...
@alaa_sanatisharifاینترنت هم نمیخواد؟
در مورد اینکه این #پروژه_لایت چیه که ما میگیم اینترنت هم نمیخواد، حدسای قشنگی زدین
همیشه دوس داشتیم فیلم های رایگانمون رو به دست تک تک دانش آموزای کشور برسونیم اما تا حالا نتونسته بودیم... به خاطر شرایط وخیم اقتصادی متاسفانه افراد زیادی هستن که تامین پول حجم اینترنت یا حتی تامین یک دیوایس مناسب هم براشون تقریبا غیر ممکنه🥲در واقع فقط یه گزینه هستش که همچین هدفی رو میتونه پوشش بده و اون هم آنتن تلویزیونه!
ولی مشکل این بود که گروه هایی مشخص (بخونید مافیایی) سرتاسر آموزش تلویزیون رو قبضه کرده بودن و امیدی به استفاده از این فضا نبود.
تا اینکه بالاخره آقای دکتر عبدالعالی دوستداشتنی از شبکه آموزش تصمیم گرفتن که یک تحول اساسی در راستای عدالت آموزشی توی شبکه به وجود بیارن.ما هم که همیشه به عشق همین هدف کار میکردیم فرصت رو غنیمت رو شمردیم و آستین هارو بالا زدیم تا برای این پروژه سنگ تموووم بذاریم...
این پروژه با نام "مدرسه کنکور ایران" از 29 بهمن تقدیم شما میشوداین شما و این هم تیزر رونمایی از #مدرسه_کنکور_ایران
@alaa_sanatisharifفقط یک سوال پیش اومد برام اینکه توی خود سایت هم بارگزاری میشه؟
-
-
Gharibe Gomnam از دنیا ک چ عرض کنم ...
همین تایپیک کناری ها هم میدیدی بود بخدازده پروژه لایت