چرا جزوات صفر تا صد غیر فعال
-
سلام به همگی دوستان
کسی مطلع هست که چرا جزوات صفر تا صد ها غیر فعال اند و از دسترس خارج شده ؟
اکثر مجموعه ها هم اینطوره مثلا : ( گسسه اقای نوید و شیمی اقای معینی و فیزیک اقای یاری و ... )
و اگر کسی از دوستان تاپیکی میشناسه که جروه هارو داره یا خودش میتونه اینجا بفرسته ممنون میشم :folded_hands_medium-light_skin_tone:
همیار ریاضی فیزیک تجربی -
@M-an
-
لطفا خواهشا خیلی لنگم کمک کنید
-
@shayan-y
-
@M-an
-
A Amin Oveici marked this topic as a question on
-
سلام به همگی دوستان
اکثر مجموعه ها هم اینطوره مثلا : ( گسسه اقای نوید و شیمی اقای معینی و فیزیک اقای یاری و ... )
و اگر کسی از دوستان تاپیکی میشناسه که جروه هارو داره یا خودش میتونه اینجا بفرسته ممنون میشم :folded_hands_medium-light_skin_tone:
همیار ریاضی فیزیک تجربیAmin Oveici سلام خبر ندارم چرا اینطوری شده ولی از اپ آلا هم امتحان کردم دانلود نمیشه
بازم سعی میکنم پیدا کنم اینجا بفرستم -
-
سلام به همگی دوستان
همیار ریاضی فیزیک تجربیAmin Oveici سلام
منم میخواستم جزوات رو تهیه کنم گفتن فعلا روی سایت بارگذاری نمیشه و از سال بعد بارگذاری میشه -
Amin Oveici سلام خبر ندارم چرا اینطوری شده ولی از اپ آلا هم امتحان کردم دانلود نمیشه
بازم سعی میکنم پیدا کنم اینجا بفرستمچیچک مرسی واقعا
-
Amin Oveici سلام
منم میخواستم جزوات رو تهیه کنم گفتن فعلا روی سایت بارگذاری نمیشه و از سال بعد بارگذاری میشهرضا غفاری65 اره منم پرسیدم دیروز
گفتن ار فروردین -
Hhh Hh مرسی
فکر کنم تام لند اومده الارو هک کرده :face_with_tears_of_joy: -
A Amin Oveici has marked this topic as solved on
-
Hhh Hh مرسی
فکر کنم تام لند اومده الارو هک کرده :face_with_tears_of_joy:Amin Oveici
خواهش میکنم🙏🏻 -
A Amin Oveici has marked this topic as unsolved on
-
J JuDi has marked this topic as solved on