اضافه کردن واحد
-
-
-
Nila YS سلام
اول یه خبر بده کجایی چه کار میکنی
بعد یه شیرینی بده با محاسبه یک ترم تاخیر️
بعدش بگو این ترم چی داشتید ترم بعد چی دارین مخصوصا بلوک ها و اینکه سخت گذشت با خوب و روال بود -
Nila YS سلام
بعدش بگو این ترم چی داشتید ترم بعد چی دارین مخصوصا بلوک ها و اینکه سخت گذشت با خوب و روال بود -
Nila YS سلام
Nila YS سلام
Nila YS بههههه این شیرینی خوردن داره
خوشحالم که توی این مسیر کنارت بودم
روزای تلاشت را به خاطر بسپار و آینده تو هم هر جایی تونستی هر کمکی در توانت بود را دریغ نکن که از همین قدم های کوچک آینده بزرگ یه کشور ساخته میشهما روانشناسی را ترم اول داشتیم بقیش مثل شما بود ترم هم ما فیزیک پزشکی نداشتیم اما آناتومی شکم داشتیم
اگر تونستی واقعا کنار بیای و درسا رو واقعا خوب یادبگیری بیشتر بردار مشکلی نیست ولی چارت ترم سه و چهار را هم ببین که یه برنامه ریزی درست داشته باشی
در نظر هم داشته باش فیزیولوژی ترم اول خیلی ساده است نسبت به ترم دوم
دروس شناور و غیر شناور را هم تو این کار لحاظ کن
ترم سوم هم سنگین تره از دوم اگر میخوای سبکش کنی فکر خوبیه -
روزای تلاشت را به خاطر بسپار و آینده تو هم هر جایی تونستی هر کمکی در توانت بود را دریغ نکن که از همین قدم های کوچک آینده بزرگ یه کشور ساخته میشهما روانشناسی را ترم اول داشتیم بقیش مثل شما بود ترم هم ما فیزیک پزشکی نداشتیم اما آناتومی شکم داشتیم
اگر تونستی واقعا کنار بیای و درسا رو واقعا خوب یادبگیری بیشتر بردار مشکلی نیست ولی چارت ترم سه و چهار را هم ببین که یه برنامه ریزی درست داشته باشی
ترم سوم هم سنگین تره از دوم اگر میخوای سبکش کنی فکر خوبیهz Gheibi در اضافه کردن واحد گفته است:
منم خیلی خوشحالم که شما مارو همراهی کردین
روزای تلاشت را به خاطر بسپار و آینده تو هم هر جایی تونستی هر کمکی در توانت بود را دریغ نکن که از همین قدم های کوچک آینده بزرگ یه کشور ساخته میشه
چشم حتما🥹ما روانشناسی را ترم اول داشتیم بقیش مثل شما بود ترم هم ما فیزیک پزشکی نداشتیم اما آناتومی شکم داشتیم
ترم سوم هم سنگین تره از دوم اگر میخوای سبکش کنی فکر خوبیه
خیلی ممنونم از راهنماییتون -
z Gheibi در اضافه کردن واحد گفته است:
منم خیلی خوشحالم که شما مارو همراهی کردین
روزای تلاشت را به خاطر بسپار و آینده تو هم هر جایی تونستی هر کمکی در توانت بود را دریغ نکن که از همین قدم های کوچک آینده بزرگ یه کشور ساخته میشه
چشم حتما🥹ما روانشناسی را ترم اول داشتیم بقیش مثل شما بود ترم هم ما فیزیک پزشکی نداشتیم اما آناتومی شکم داشتیم
ترم سوم هم سنگین تره از دوم اگر میخوای سبکش کنی فکر خوبیه
خیلی ممنونم از راهنماییتون -
z Gheibi سلام
ببخشید امروز صحبت کردم و برنامه رو چک کردم فیزیولوژی اعصاب (۱.۴)و ویروس شناسی(۱) تقریبا با برنامه م مطابقت داره پیشنهادتون کدومه؟
-
Nila YS سلام
فیزیولوژی اعصاب به نظرم سنگینه و همراه با بقیه درسای بلوک اعصاب باشه بهتره پس ویروس بهتره
اگرم بر نداشتی مشکلی نیست چون فکر کنم هر دو این دروس برای ترم چهار هستن