اضافه کردن واحد
-
Nila YS سلام 😍
اول یه خبر بده کجایی چه کار میکنی😁
بعد یه شیرینی بده با محاسبه یک ترم تاخیر☺️😋
بعدش بگو این ترم چی داشتید ترم بعد چی دارین مخصوصا بلوک ها و اینکه سخت گذشت با خوب و روال بود 🙂 -
Nila YS سلام 😍
بعدش بگو این ترم چی داشتید ترم بعد چی دارین مخصوصا بلوک ها و اینکه سخت گذشت با خوب و روال بود 🙂 -
Nila YS سلام 😍
Nila YS سلام 😍
Nila YS بههههه این شیرینی خوردن داره😋😋
خوشحالم که توی این مسیر کنارت بودم
روزای تلاشت را به خاطر بسپار و آینده تو هم هر جایی تونستی هر کمکی در توانت بود را دریغ نکن که از همین قدم های کوچک آینده بزرگ یه کشور ساخته میشه ✨ما روانشناسی را ترم اول داشتیم بقیش مثل شما بود ترم هم ما فیزیک پزشکی نداشتیم اما آناتومی شکم داشتیم
اگر تونستی واقعا کنار بیای و درسا رو واقعا خوب یادبگیری بیشتر بردار مشکلی نیست ولی چارت ترم سه و چهار را هم ببین که یه برنامه ریزی درست داشته باشی
در نظر هم داشته باش فیزیولوژی ترم اول خیلی ساده است نسبت به ترم دوم
دروس شناور و غیر شناور را هم تو این کار لحاظ کن
ترم سوم هم سنگین تره از دوم اگر میخوای سبکش کنی فکر خوبیه -
روزای تلاشت را به خاطر بسپار و آینده تو هم هر جایی تونستی هر کمکی در توانت بود را دریغ نکن که از همین قدم های کوچک آینده بزرگ یه کشور ساخته میشه ✨ما روانشناسی را ترم اول داشتیم بقیش مثل شما بود ترم هم ما فیزیک پزشکی نداشتیم اما آناتومی شکم داشتیم
اگر تونستی واقعا کنار بیای و درسا رو واقعا خوب یادبگیری بیشتر بردار مشکلی نیست ولی چارت ترم سه و چهار را هم ببین که یه برنامه ریزی درست داشته باشی
ترم سوم هم سنگین تره از دوم اگر میخوای سبکش کنی فکر خوبیهz Gheibi در اضافه کردن واحد گفته است:
منم خیلی خوشحالم که شما مارو همراهی کردین💟💟
روزای تلاشت را به خاطر بسپار و آینده تو هم هر جایی تونستی هر کمکی در توانت بود را دریغ نکن که از همین قدم های کوچک آینده بزرگ یه کشور ساخته میشه ✨
چشم حتما🥹ما روانشناسی را ترم اول داشتیم بقیش مثل شما بود ترم هم ما فیزیک پزشکی نداشتیم اما آناتومی شکم داشتیم
ترم سوم هم سنگین تره از دوم اگر میخوای سبکش کنی فکر خوبیه
خیلی ممنونم از راهنماییتون💗💗💗 -
z Gheibi در اضافه کردن واحد گفته است:
منم خیلی خوشحالم که شما مارو همراهی کردین💟💟
روزای تلاشت را به خاطر بسپار و آینده تو هم هر جایی تونستی هر کمکی در توانت بود را دریغ نکن که از همین قدم های کوچک آینده بزرگ یه کشور ساخته میشه ✨
چشم حتما🥹ما روانشناسی را ترم اول داشتیم بقیش مثل شما بود ترم هم ما فیزیک پزشکی نداشتیم اما آناتومی شکم داشتیم
ترم سوم هم سنگین تره از دوم اگر میخوای سبکش کنی فکر خوبیه
خیلی ممنونم از راهنماییتون💗💗💗 -
z Gheibi سلام 💕ببخشید امروز صحبت کردم و برنامه رو چک کردم فیزیولوژی اعصاب (۱.۴)و ویروس شناسی(۱) تقریبا با برنامه م مطابقت داره پیشنهادتون کدومه؟
-
Nila YS سلام 🌟 فیزیولوژی اعصاب به نظرم سنگینه و همراه با بقیه درسای بلوک اعصاب باشه بهتره پس ویروس بهتره
اگرم بر نداشتی مشکلی نیست چون فکر کنم هر دو این دروس برای ترم چهار هستن