ایزومر
-
سلام ممنون میشم جوابشو بنوسیدو بفرستید.🙏🏻🌼
شمار ایزومرهای آلدهیدی و کتونی با فرمول مولکولی C5H10Oدر مقایسه با ایزومرهای کتونی آن چگونه است؟۱)یک مورد بیشتر
۲)دو مورد بیشتر
۳)یک مورد کمتر
۴)دو مورد کمتر -
P Pluto marked this topic as a question on
-
-
کسی نیست؟🥴
-
📢🗣
-
P Pluto marked this topic as a regular topic on
-
P Pluto marked this topic as a question on
-
با درود

-
با درود

Amir Khosromanesh سلام ممنونم🍁🍂🌼
عذر میخوام ولی استاد پویان نظر اینجوری حلش نکردن شما راه ابریشم شیمی رو دارید؟ -
Amir Khosromanesh سلام ممنونم🍁🍂🌼
عذر میخوام ولی استاد پویان نظر اینجوری حلش نکردن شما راه ابریشم شیمی رو دارید؟@Razieh-Kosari
بله -
@Razieh-Kosari
بلهAmir Khosromanesh استاد پویان نظر گفتن این فرمول مولکولی CnH2nO برای آلدهید ها و کتون هایی هست که **راست زنجیر ** هستن و تک عاملی اند و پیوند یگانه دارند. ولی در نوشتن ایزومر ها برای این تست از شاخه ها استفاده کردن خواستم بدونم یعنی حواسشون نبوده که گفتن راست زنجیر و منظورشون همون ساختار زنجیری بوده نه ساختار های حلقه دار و...?
-
این پست پاک شده!
-
با درود
در حل این سوال اشتباه کردم. در واقع شاخه دار بودن یا نبودن با تعداد مشخصی از کربن روی تعداد هیدروژن تاثیر ندارد ،پس این فرمول مولکولی می تواند برای تمامی ساختار های زیر باشد. (دوگانه بودن پیوند در تعداد هیدروژن تاثیر می گذارد.)
-
با درود
در حل این سوال اشتباه کردم. در واقع شاخه دار بودن یا نبودن با تعداد مشخصی از کربن روی تعداد هیدروژن تاثیر ندارد ،پس این فرمول مولکولی می تواند برای تمامی ساختار های زیر باشد. (دوگانه بودن پیوند در تعداد هیدروژن تاثیر می گذارد.)
Amir Khosromanesh سلام ممنونم متوجه شدم. 🍂🍁🙏🏻🌼
-
P Pluto has marked this topic as solved on
-
Amir Khosromanesh سلام ممنونم متوجه شدم. 🍂🍁🙏🏻🌼
@Razieh-Kosari
خواهش می کنم.