هیستامین ! رگ خونی ؟
-
سلام سلام ، سعید هستم از کهکشان راه شیری ، کره زمین
یه سوال تو سه سطحی قلم چی بود ( نمی تونم بزارمش اینجا ( کی حوصله داره بره عکس بگیره و...) ) یه گزینشو موندم !
صورت سوال میگفت کدوم یکی از گزینه های زیر از ویژگی های تیموس نیست ؟
یه گزینه میگف که توسط رگ های خونی ای تغذیه میشود که تحت تاثیر هیستامین قرار نمیگیرد ! خب من گفتم که اصن مگه میشه !؟ گفتم خب احتمالا این گزینه میشه ولی این گزینه نمی شد !چرا این گزاره غلطه ؟
-
F Foruhar marked this topic as a question on
-
یه سوال تو سه سطحی قلم چی بود ( نمی تونم بزارمش اینجا ( کی حوصله داره بره عکس بگیره و...) ) یه گزینشو موندم !
یه گزینه میگف که توسط رگ های خونی ای تغذیه میشود که تحت تاثیر هیستامین قرار نمیگیرد ! خب من گفتم که اصن مگه میشه !؟ گفتم خب احتمالا این گزینه میشه ولی این گزینه نمی شد !چرا این گزاره غلطه ؟
-
@Allen-Gamer خب اگر التهاب بکنه میشه دیگه ممکنه التهاب رخ بده هیستامین ترشح شه در التهاب هم که میدونیم هیستامین ترشح میشه
Rahman Aa از نشانه های ظهور اینه که رحمانو تگ کنی ، ثانیه ای بعد ری اکشن نشون بده WOW
:face_with_tears_of_joy:اینجوری نمیشه بزار یه چند دقیقه دیگه تستشو عکس میگیرم میزارم ( شیرازی خودتی ! ) :grinning_squinting_face:
-
Rahman Aa از نشانه های ظهور اینه که رحمانو تگ کنی ، ثانیه ای بعد ری اکشن نشون بده WOW
:face_with_tears_of_joy:اینجوری نمیشه بزار یه چند دقیقه دیگه تستشو عکس میگیرم میزارم ( شیرازی خودتی ! ) :grinning_squinting_face:
-
@Allen-Gamer
سلام . هیستامین برای واکنش های ایمنی موضعی ترشح میشه(یعنی در سطح پوستو اینا ولی تیموس اندام داخلیه) به نظرم به این دلیل درسته این گزاره .. یعنی از ویژگی های تیموسه
ولی چون گفته کدام ویژگیش نیست پس این نمیشه -
-
@Allen-Gamer
سلام . هیستامین برای واکنش های ایمنی موضعی ترشح میشه(یعنی در سطح پوستو اینا ولی تیموس اندام داخلیه) به نظرم به این دلیل درسته این گزاره .. یعنی از ویژگی های تیموسه
ولی چون گفته کدام ویژگیش نیست پس این نمیشهیکی از دلایل دیگه هم که میتونه منظورش باشه شاید تسته اومده سرخرگ رو درنظر گرفته که میدونیم هیستامین باعث افزایش نفوذپذیری مویرگ میشه
-
یکی از دلایل دیگه هم که میتونه منظورش باشه شاید تسته اومده سرخرگ رو درنظر گرفته که میدونیم هیستامین باعث افزایش نفوذپذیری مویرگ میشه
-
@Deleted-Account0 نظر منم همینه هیستامینن دقیقا همین کارو میکنه یه سوال که همیشه توذهنمه اینه الان تو نقرس هم که کتاب گفته التهابه اندام داخلیه اونم
Rahman Aa
اینو بهتره از یه معلم زیست بپرسیم چون اگه یه جستجو کنین نوشته که هیستامین در ایمنی موضعی نقش داره حالا منظور از موضعی دقیقا چیه من نمیدونم
ولی طبق حرفای آقای موقاری مویرگ هم یک نوع رگ خونیه
پس احتمالا این اینجور نوشته بوده که میتواند* توسط رگ های خونی تغذیه شود ... که ما خودمون بیایم سرخرگ در نظر بگیریم و این رو حذف کنیم
وقتی سوال نباشه باید تمام احتمالات رو در نظر بگیریم:/ -
Rahman Aa
اینو بهتره از یه معلم زیست بپرسیم چون اگه یه جستجو کنین نوشته که هیستامین در ایمنی موضعی نقش داره حالا منظور از موضعی دقیقا چیه من نمیدونم
پس احتمالا این اینجور نوشته بوده که میتواند* توسط رگ های خونی تغذیه شود ... که ما خودمون بیایم سرخرگ در نظر بگیریم و این رو حذف کنیم
وقتی سوال نباشه باید تمام احتمالات رو در نظر بگیریم:/@Deleted-Account0 در هیستامین ! رگ خونی ؟ گفته است:
موضعی
موضعی یعنی به صورت مکانی مثلا وقتی ماستوسیت تو پا هیستامین آزاد میکنه کل بدن رگاش گشاد نمیشه فقط اون نقطه گشاد میشه
-
@Deleted-Account0 در هیستامین ! رگ خونی ؟ گفته است:
موضعی
موضعی یعنی به صورت مکانی مثلا وقتی ماستوسیت تو پا هیستامین آزاد میکنه کل بدن رگاش گشاد نمیشه فقط اون نقطه گشاد میشه
-
Rahman Aa
وقتی سوال نباشه باید تمام احتمالات رو در نظر بگیریم:/@Deleted-Account0 من همین طبق کتابم میگیم درنظر بگیریم نقرس هم التهاب درون بدنه و تمام فرایند التهاب داره فقط یک کته هست اینه که نقرس عامل خاجی باعثش نمیشه بلکه عامل داخلی باعثش میشه کتابم همینو گفته موضعی رو هم سونیا گفت درستم گفت یه بارم از آقا موقاری پرسیدم گفتن روی مویرگ ها اینا اثر داره سرخرگ یادم نیست گفتش یا نه ولی بازمجستو جو میکنیم بهتر بفهمیم
-
-
@Deleted-Account0 در هیستامین ! رگ خونی ؟ گفته است:
موضعی
@Soniaaa در هیستامین ! رگ خونی ؟ گفته است:
موضعی یعنی به صورت مکانی
موافقم .. اتفاقا همین الانم داشتم آیکیو میخوندم گفته بود التهاب واکنش موضعی است نه واکنش عمومی بدن
یعنی این دوتا رو مخالف هم میگیرن -
با عرض پوزش 😄 بابت تاخیر

تست شماره ۶۳۹ گزینه ۳
تو پاسخنامه جواب گزینه ۴ میشه که درسته ولی گزینه ۳ هم درسته به نظر من -
با عرض پوزش 😄 بابت تاخیر

تست شماره ۶۳۹ گزینه ۳
تو پاسخنامه جواب گزینه ۴ میشه که درسته ولی گزینه ۳ هم درسته به نظر من -
@Allen-Gamer سعید جان التهاب میتونه مویرگ رو گشاد کنه این میگه مویرگ ها که خون رسانی میکنند به تیموس امکان نداره با هیستامین تنگ بشن هیستانین رگو گشاد میکنه نه تنگو گشاد ولی 4 قطعا غلطه
Rahman Aa
سلام وقت همگی بخیر ،منم با آقای عاطفت موافقم
چون گزینه ۳ در مورد مویرگ ها هستش و این رگ ها هستن که تحت تاثیر هیستامین گشاد میشن اما مویرگ ها چون ماهیچه صاف ندارن گشاد نمیشن (باعث نفوذ پذیری بیشتر اون ها میشه )
پس با این تفاسیر گزینه ۳ درسته و جواب تست نیست -
Rahman Aa
سلام وقت همگی بخیر ،منم با آقای عاطفت موافقم
چون گزینه ۳ در مورد مویرگ ها هستش و این رگ ها هستن که تحت تاثیر هیستامین گشاد میشن اما مویرگ ها چون ماهیچه صاف ندارن گشاد نمیشن (باعث نفوذ پذیری بیشتر اون ها میشه )
پس با این تفاسیر گزینه ۳ درسته و جواب تست نیستپرستو بابایی یهچیز بگم خانوم بابایی باورتون نمیشه همین دلیل من بود به آقا موقاری ایشون گفتن طبق کتاب مویرگ هم گشاد میشه خودمم تعجب کردم
-
@Allen-Gamer سعید جان التهاب میتونه مویرگ رو گشاد کنه این میگه مویرگ ها که خون رسانی میکنند به تیموس امکان نداره با هیستامین تنگ بشن هیستانین رگو گشاد میکنه نه تنگو گشاد ولی 4 قطعا غلطه
-
پرستو بابایی یهچیز بگم خانوم بابایی باورتون نمیشه همین دلیل من بود به آقا موقاری ایشون گفتن طبق کتاب مویرگ هم گشاد میشه خودمم تعجب کردم
-
F Foruhar has marked this topic as solved on