هم خوانی کنکور ۴۰۳
-
سلام . دوستان من قصد دارم مشاور نگیرم اما حس میکنم لازمه که با یه نفر تبادل اطلاعات داشته باشم و مسبر رو اشتباه نرم .کسی هست که فارغ التحصیل تجریی باشه و بخاد همخوانی داشته باشیم
راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
راه-ابریشم-پرو-زیست
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو
بچه-های-تجربی-کنکور-1402
بچه-های-تجربی-کنکور-1401 -
اینا حاشیهست دوست عزیز
تبادل اطلاعات چی؟ تنها راهش خوندنه همین
تنها منبع معتبر برای اخبار کنکور هم سایت سازمان سنجشه. -
مشاور اصلی خودتون هستید ، بعضی ها فکر میکنند مثلا مشاور داشته باشند دیگه مشکلی ندارند اما این غلطه مشاور فقط راه رو بهتون نشون میده + برنامه اون هم تازه اگر مشاور خوبی داشته باشید و چند روزی هم در هفته بهتون زنگ میزنه و وضعیت درساتونو میپرسه......
- به شخصه یکی از دوستام میگفتن یه روز از صبح تا شب بیکار بودم و نگاه هم به کتاب هام ننداختم ولی وقتی مشاورم زنگ زد پرسید امروز چیکار کردی گفتم امروز ۱۰ ساعت درس خوندم.....😐😂
یه سری آدما به راحتی میتونن به بقیه دروغ بگن.......اما هیچوقت نمیتونن به خودشون دروغ بگن اگه یه روزی درس خوندنتون کم و زیاد بشه از صبح تا شب هی به خودتون تلنگر میزنید که امروز درس نخوندیا..........ولی برای مشاور فکر نکنم این کاملا صدق کنه
در مجموع که شروع کنید به درس خوندن بعد از چند وقتی که پیش رفتید خودتون مشاور خودتون میشید و یا حتی بهتر از یک مشاور چون با توانایی هاتون آشنایید و نقاط ضعف و قوتتونو میشناسید.......
موفق باشید
-
سلام . دوستان من قصد دارم مشاور نگیرم اما حس میکنم لازمه که با یه نفر تبادل اطلاعات داشته باشم و مسبر رو اشتباه نرم .کسی هست که فارغ التحصیل تجریی باشه و بخاد همخوانی داشته باشیم
راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
راه-ابریشم-پرو-زیست
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو
بچه-های-تجربی-کنکور-1402
بچه-های-تجربی-کنکور-1401Parinaz-k99 مشاور خوبه ولی ۱۰درصد کاره و اون ۹۰درصد کارو باید خودت هندل کنی و با خودت رقابت کنی منم اوایل سال اینجوری بودم ولی بعد ی مدت کلا واست عادی میشه و بود و نبودش فرقی نمیکنه واست