اکسیژن و چرخه کالوین
-
کتاب توی گفتار۳ فصل۶دوازدهم، نوشته: «با افزایش اکسیژن در برگ، اکسیژن با ریبولوز بیس فسفات ترکیب میشود»
قلمچی توی آزمون امروزش (از روی پاسخنامه دارم میگم)، گفت: مولکول اکسیژن در فرایند چرخه کالوین مصرف نمیشود.
یعنی چی؟
What to do What not to do? -
کتاب توی گفتار۳ فصل۶دوازدهم، نوشته: «با افزایش اکسیژن در برگ، اکسیژن با ریبولوز بیس فسفات ترکیب میشود»
قلمچی توی آزمون امروزش (از روی پاسخنامه دارم میگم)، گفت: مولکول اکسیژن در فرایند چرخه کالوین مصرف نمیشود.
یعنی چی؟
یعنی چی؟
What to do What not to do?@پارسا-کریم-خانی تجربیا دانش-آموزان-آلاء بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
-
یعنی چی؟
@پارسا-کریم-خانی سلام
خب درسته دیگه در تنفس نوری مصرف میشه
این نکته رو من از خیلی سبز دیدم نوشته بود که وقتی اکسیژن در جایگاه فعال آنزیم روبیسکو قرار میگیره دیگه چرخه کالوین نیست ... باید بگی تنفس نوری@REZA-DOLATSHAA عه واقعا؟
چرا ؟
خو کتاب که میگه ترکیب سه کربنه، میره برای بازسازی ریبولوزبیس فسفات(خو این یعنی یه چرخه کامل)
نظر؟ -
@REZA-DOLATSHAA عه واقعا؟
چرا ؟
خو کتاب که میگه ترکیب سه کربنه، میره برای بازسازی ریبولوزبیس فسفات(خو این یعنی یه چرخه کامل)
نظر؟@پارسا-کریم-خانی منم قبلش این فکرو میکردم ولی اینطور نبود
تحلیل من اینه که فرایندهایی رو که درابتدا انجام میدن یعنی تولید ترکیب دو کربنه و خروجش از کلروپلاست و انجام شدن بخشی از فرایند در راکیزه برای بدست اوردن کربن دی اکسید ( که همون تنفس نوریه ) برای انجام شدن چرخه کالوینه که کربن دی اکسید به مصرف برسه . با اینکه آنزیم روبیسکچ یکیه و ریبولوز بیس فسفات دخیله ولی دلیل نمیشه بگیم چرخه کالوینه ( البته من هم قبل از اون نکته فکر میکردم یکین اما نیستن 🥲 ) -
@پارسا-کریم-خانی منم قبلش این فکرو میکردم ولی اینطور نبود
تحلیل من اینه که فرایندهایی رو که درابتدا انجام میدن یعنی تولید ترکیب دو کربنه و خروجش از کلروپلاست و انجام شدن بخشی از فرایند در راکیزه برای بدست اوردن کربن دی اکسید ( که همون تنفس نوریه ) برای انجام شدن چرخه کالوینه که کربن دی اکسید به مصرف برسه . با اینکه آنزیم روبیسکچ یکیه و ریبولوز بیس فسفات دخیله ولی دلیل نمیشه بگیم چرخه کالوینه ( البته من هم قبل از اون نکته فکر میکردم یکین اما نیستن 🥲 )@REZA-DOLATSHAA خیلی ممنونم
پس نتیجه گیری: تنفس نوری شبیه تخمیره.
تخمیر نمیزاره چرخه کربس انجام شه، تنفس نوری نمیزاره چرخه کالوین انجام شه. -
-
-
@REZA-DOLATSHAA خیلی ممنونم
پس نتیجه گیری: تنفس نوری شبیه تخمیره.
تخمیر نمیزاره چرخه کربس انجام شه، تنفس نوری نمیزاره چرخه کالوین انجام شه.