امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
مفهومی درس دادن آقای طلوعی؟!
-
سلام دوستان من راه ابریشم فیزیک آقای طلوعی رو دارم(تجربی)
داخل بعضی مباحث مثل حرکت شناسی حس میکنم مفهومی درس داده نمیشه
یعنی خودم حس میکنم بعضی جاها فقط دارم حفظ میکنم
بنظرتون مشکل از کجاست؟
من خودم حس میکنم شاید آقای طلوعی خیلی مفهمومی نگن(شاید اشتباه از من)@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
behnam_esmaeeli -
احمد رضا 0 فقط بحث حرکت رو اینجوری میگن بقیخ بحث هارو کاملا مفهومی توضیح میدن تازه حرکتم کاملا مفهومی میگن یه سری فرمول دار ن واقا بدرد بخور تو تستا تو فرمول کتابم بلد باشی میتونی بزنیشون ایشون با فرمول کتاب حال نمیکنن واگرنه همیشه فرمولاش جوابه
-
احمد رضا 0 من دارمش استفاده هم میکنم ازشون
-
احمد رضا 0 اول که درسنامه رو نیگاه کردی بعد از حرکت تو بقیه جا ها کاملا تست آموزشی در لابه لای درسنامه هست مثلا دینامیک 56 تا تست آموزشی فقط در لابه لای تدریس داشت و خودشونم جلو تر تو فرسنگ دو سه تاکید میکنن مفهوم مهمه و مفومی درس میدن / تست های ابریشم بزنید بعد آپدیت هارو بزنید بعد کنکورچه ها بعدش آزومن آزمایشی ها که خدا بشی تو فیزیک کاملا به نکات مفهومیی استاد گوش بده ویادشون بگیر حفظ نکن
-
احمد رضا 0 بله دارمش درسنامش خوبه تستاش زیاد خوب نیست ولی تستای 110 ایشون عالیه سطح خوب وقشنگ باید یه منبع درسی داشته باشی برا ریاضی براتستش
-
احمد رضا 0 فیزیک استاد طلوعی سوالاش الین خوبن و مکمل قلمچی هستند ریاضی چرا بزنید ولی راه ابریشم درسنامه ریاضیش عالیه تستاش متوسط هستند
-
احمد رضا 0 ببین بستگی به خودت و شناختی که از خودت دارییه من 110 تستاشو و همچنین آیکیو ریاضی
-
احمد رضا 0 سلام
حرکت شناسی اینطوره فرسنگ های جلوتر خیلی عالی و مفهومیه .
البته بشخصه قبل از دیدن درسنامه و تست استاد طلوعی ، کل فیلم های آقای یاری میبینم شاید طول بکشه ولی برای من خیلی جواب میده هم از لحاظ مفهوم هم تست تامین میشی -
@REZA-DOLATSHAA
بنده خودم فیلم های استاد یاری رو تا فصل چهارم یعنی آخر دما و گرما دیدم و واقعا عالی بود سطح تدریسشون و هیچ دستی نبود که نشه حل کرد ولی استاد طلوعی یه چیز دیگس
و فرقی که با استاد طلوعی دارن این هستش که مثلاً استاد طلوعی توی دما و گرما تکنیک خط تعادلی رو گفتن و اکثر تست ها با اون فرمول حل میشه یا مثلاً حرکت شناسی ما کل تست هارو اکثرا با همون شاهکار حرکت شناسی که استاد طلوعی میگن استفاده میکنیم
و شاید بخاطر این هستش که فرسنگ اول استاد طلوعی تست آموزشی حل نکرده احتمالا شاید بخاطر وقت بوده یا اینکه راه ابریشم تازه استارت خورده بود و میخواستم که دانش آموزان رو به آزمون ها برسونه
و اینکه میخواهید بدونید چجوری باید تست های حرکت شناسی رو راحت حل کنید کافیه حل ویدیویی 60 تا تست اول حرکت شناسی رو با استاد ببینید تا متوجه روش ایشون بشید
من خودم اولش فکر میکردم که چرا اینقدر که همه میگن حرکت سخته کلا توی ساعت استاد جمع بندی کردش ولی بعدش که حل تست هارو دیدم متوجه شدم که هیچ چیز از قلم نیفتاده است و همه نکات گفته شده اند
پس
راه حل برای اینکه حرکت شناسی بشه نقطه قوتتون به قول استاد طلوعی باید اون پنجاه یا شصت تا تست اول حرکت رو ببینید بعدش همه چیز میاد دستتون
برای بنده که این شکلی بود امیدوارم برای شما هم به همین شکل باشه -
Mohammadreza Doosti یک سوال
توی کل مباحثی که گفتید این. روش جواب میده؟
مثلا دما و گرما و... ؟؟الان آقای اسماعیلی میگفتن بهترین روش اول حل تست های درسنامه هست و بعد تست های علامتدار
الان واسه بقیه ی مباحث (جز حرکت که تست درسنامه ای نداره) این روش رو بریم جواب میده؟
یعن اول تست درسنامه و بعد تست علامت دار و همین.