نتایج اولیه ی کنکور دی ماه ۱۴۰۱ اعلام شد
-
@mahdi-najafi-2
کنکور فق ما بقیه کشکنMichael Vey وای عالیه که
-
Michael Vey جمع درصدای من اندازه درصد زیستته
به قول آقا یاری همون مزار شریف قبولم به امید خدا@mahdi-najafi-2 داداش تورو مزار شریفم راه نمیدن به نظرم ابیاری گیاهان دریایی تورقوز اباد بخونی کفایت میکنه
(ناراحت نشی ها شوخی بود) -
@mahdi-najafi-2 داداش تورو مزار شریفم راه نمیدن به نظرم ابیاری گیاهان دریایی تورقوز اباد بخونی کفایت میکنه
(ناراحت نشی ها شوخی بود) -
Alireza Mousavi به سربازی باید سلام کنم
@mahdi-najafi-2 اوه اوه اوه چه نکته ای
-
وای قلبم گرفت
یا امام زمان -
Mohammad Gh
شیمی رو چطوری خوندی ؟Mahdi Parandakht در نتایج اولیه ی کنکور دی ماه ۱۴۰۱ اعلام شد گفته است:
Mohammad Gh
شیمی رو چطوری خوندی ؟روزی سه ساعت میخوندم براش نزدیک یک سال براش خوندم
-
-
Mohammad Gh داش من شیمی هیچی نخوندم
برای فیزیک و ریاضی من بیشتر ویدیو های تحلیل تست های ستاره دار راه ابریشم رو میدیدم -
برای فیزیک و ریاضی من بیشتر ویدیو های تحلیل تست های ستاره دار راه ابریشم رو میدیدمMahdi Parandakht
چند ماه برای این دو درس ریاضی و فیزیک خوندی که به این درصد برسی؟ -
برای فیزیک و ریاضی من بیشتر ویدیو های تحلیل تست های ستاره دار راه ابریشم رو میدیدمMahdi Parandakht در نتایج اولیه ی کنکور دی ماه ۱۴۰۱ اعلام شد گفته است:
برای فیزیک و ریاضی من بیشتر ویدیو های تحلیل تست های ستاره دار راه ابریشم رو میدیدمراستی میگم اسپانیایی بلدی ؟
اگه بلدی در چه حد بلدی ؟
چند ماه یا سال طول کشید به این حد برسی
منم دارم اسپانیایی یاد میگیرم -
Mahdi Parandakht در نتایج اولیه ی کنکور دی ماه ۱۴۰۱ اعلام شد گفته است:
برای فیزیک و ریاضی من بیشتر ویدیو های تحلیل تست های ستاره دار راه ابریشم رو میدیدمراستی میگم اسپانیایی بلدی ؟
اگه بلدی در چه حد بلدی ؟
چند ماه یا سال طول کشید به این حد برسی
منم دارم اسپانیایی یاد میگیرمMohammad Gh من به خاطر کنکور زیاد سر وقت آموزشش نمیرم ولی فکر کنم از مهر تقریبا شروع کرده بودم
-
Mahdi Parandakht
چند ماه برای این دو درس ریاضی و فیزیک خوندی که به این درصد برسی؟Mohammad Gh اوایل آبان بود
-
Mohammad Gh اوایل آبان بود
Mahdi Parandakht
اها اکی