نهایی
-
سلام. خواستم بدونم برنامه تون برای نهایی چیه؟ کسایی که هنوز فارغ التحصیل نشدن.
کسایی که دی امتحان دادید، اگه شب امتحان خوندید جواب داد؟ یعنی شده درسی رو شب امتحانی 20 بگیرید؟
وقتایی که برای نهایی درس میخونم یه جورایی یه عذاب وجدان میاد سراغم که انگار داری وقتت رو تلف می کنی. ولی خب از اون طرف هم تاثیر مستقیمش هم هست. برا همین پرسیدم شب امتحان به نظرتون میشه چه درسایی رو جمع کرد (همون شب شبششش) و چه درسایی رو به نظرتون نمیشه؟
آخرش هم نفهمیدم یه عده میگن باید فیکس فیکس 20 بگیری، یه عده میگن 19 ، 18 اوکیه.
عمومی من هم تا حدودی میزونه فقط وقت یکم مهمه برام چون وقت بیشتر میخوام برا تست زنی.
نظرتون؟ -
-
کسایی که دی امتحان دادید، اگه شب امتحان خوندید جواب داد؟ یعنی شده درسی رو شب امتحانی 20 بگیرید؟
وقتایی که برای نهایی درس میخونم یه جورایی یه عذاب وجدان میاد سراغم که انگار داری وقتت رو تلف می کنی. ولی خب از اون طرف هم تاثیر مستقیمش هم هست. برا همین پرسیدم شب امتحان به نظرتون میشه چه درسایی رو جمع کرد (همون شب شبششش) و چه درسایی رو به نظرتون نمیشه؟
عمومی من هم تا حدودی میزونه فقط وقت یکم مهمه برام چون وقت بیشتر میخوام برا تست زنی.
نظرتون؟@Ahmadreza-Alipouryaan من امتحان های دی ام همه شب امتحان بود
برای تخصصی ها از گدار استفاده کردم و بقیه درسا از کتاب درسی میخوندم -
نظرتون؟@Ahmadreza-Alipouryaan منم بیشترشو رو شب امتحانی بودم. فارغم و سال دوممه معدل پارسالمم اصلا خوب نشد. توی عمومی ها نتیجه خوب شد ولی برای اختصاصی ها نیازه از قبل بخونی. نمره هم هر چی بیشتر بهتر، صرفا ۲۰ نباید باشه
-
نگا اصلا نمیشه پیش بینی کرد که برای پزشکی، باید معدل ت چند باشه.
پیش بینی یعنی با توجه به تجربه قبلی، آینده رو حدس بزنی.
کنکور ۱۴۰۲ جدیده. پس تجربه قبلی ای وجود نداره.
کسی بگه معدل چند لازمه، میخواد پیشگویی کنه. نه پیش بینی.فقط سعی کنید زیر ۱۹ نشه معدلتون.
-
درمورد تست زنی توی دوران امتحان نهایی هم، پیشنهاد من اینه که کلا قید تست زدن رو بزنید.
برای کنکور ۱۴۰۱ نظرم این نبود. چون نهایی، تاثیر مثبت بود، بهتر بود تست زنی رو توی خرداد انجام بدید.چون کنکوره مهم تر بود.
اما الان، اگه توی دوران امتحان نهایی وقتی رو برای تست زنی بزارید، از امتحان نهایی جا میمونید(مگه اینکه یه درس رو اطمینان داشته باشید که خیلی خوب جواب میدید).بهترین کار اینه از الان روزی ۱ ساعت برای نهایی بزارید.(چون نزدیک کنکور، یه ماه کامل وقت بزارید، خیلی از مطالب کنکور رو فراموش میکنید)
-
درمورد تست زنی توی دوران امتحان نهایی هم، پیشنهاد من اینه که کلا قید تست زدن رو بزنید.
برای کنکور ۱۴۰۱ نظرم این نبود. چون نهایی، تاثیر مثبت بود، بهتر بود تست زنی رو توی خرداد انجام بدید.چون کنکوره مهم تر بود.
اما الان، اگه توی دوران امتحان نهایی وقتی رو برای تست زنی بزارید، از امتحان نهایی جا میمونید(مگه اینکه یه درس رو اطمینان داشته باشید که خیلی خوب جواب میدید).بهترین کار اینه از الان روزی ۱ ساعت برای نهایی بزارید.(چون نزدیک کنکور، یه ماه کامل وقت بزارید، خیلی از مطالب کنکور رو فراموش میکنید)
Paŕsa من الآن دارم وقت میذارم برا نهایی گفتم کلا این یه هفته و نصفی رو نهایی بخونم. با این کاری که کردم به نظرم نزدیک کنکور میتونم تست هم بزنم. منظورم تو ایام نهاییه. تو ایام نهایی به نظرم نباید وقت بذاریم برای یاد گیری چیز جدید، فقط نمونه سوال باید حل کرد و تست زد.
دلیلی هم اینکه چرا از الآن دارم یکمی بیشتر وقت میذارم اینکه راستش خودم اگه مطلبی رو خیلی وقت پیش خونده باشم بهتر تو ذهنم میاد تا روز پیش
برا همین به نظرم اوکیه اگه فقط تست زنی و حل نمونه سوال باشه و حالا کمی مرور پیش از امتحان. -
امتحان نهایی فقط و فقط متن کتابه. کتاب رو ۴,۵ بار بخون تا امتحان، نمره ت تضمینه.
سعی کن کنار روشهای تستی ت، روش های اصلی کتاب هم استفاده کنی. چون روش تستی توی امتحان نهایی نمره نداره -
امتحان نهایی فقط و فقط متن کتابه. کتاب رو ۴,۵ بار بخون تا امتحان، نمره ت تضمینه.
سعی کن کنار روشهای تستی ت، روش های اصلی کتاب هم استفاده کنی. چون روش تستی توی امتحان نهایی نمره نداره