Zist 💫
-
سلام شبتون بخیر ؛میشه لطف کنید این تست رو توضیح بدید

تجربیا یازدهم بچه-های-تجربی-کنکور-1402 -
پ پرستو بابایی marked this topic as a question on
-

تجربیا یازدهم بچه-های-تجربی-کنکور-1402پرستو بابایی گزینه ۱؟
-

تجربیا یازدهم بچه-های-تجربی-کنکور-1402پرستو بابایی گزینه ۴
-

تجربیا یازدهم بچه-های-تجربی-کنکور-1402پرستو بابایی گ۴؟
-
پرستو بابایی گزینه ۴
@پارسا-کریم-خانی گزینه ۱ غلط. اولا کتاب به بالغ شدن اسپرم اشاره نکرده. قرض بر اینکه توانایی حرکت اسپرم، همون بلوغ اسپرم باشه، خب باز هم محل تولید ش با محل بلوغ ش متفاوت میشه.
گزینه دو غلطه. تستسترون روی یاخته های دیواره لوله اسپرم ساز تاثیر مستقیم نداره. روی یاخته های بینابینی اثر میزاره.
گزینه سه غلط. من چنین هورمونی نمیشناسم😕(کلا نداریم. چون آزادسازی آنزیم های آکروزوم توی رحم انجام میشه)
-

تجربیا یازدهم بچه-های-تجربی-کنکور-1402پرستو بابایی خب تو این سوال ما باید LH و FSH رو در نظر بگیریم
FSH برای سرتولیه (تو دیواره لوله اسپرم ساز و کارشم دفاعی و تغذیه پشتیبانی و هدایت تمایز اسپرم و این داستاناس)
LH برای بینابینی (بین لوله های اسپرم ساز و ترشح تستوسترون ک باعث اسپرم زایی و تحریک رشد اندام جنسی و صفات ثانویه میشه)
حالا تحلیل گزینه ها:- غلططط! اسپرم تو اپیدیدیم بالغ میشه ن تو بیضه ک محل تولیدشه
- غلططططط! ال اچ رو بینابینی اثر میزاره و بینابینی بین اسپرم سازه
- این حس میکنم داره درمورد آکروزوم میگه ک فک نمیکنم تو وزیکول باشه؟ تو ی کیسس ک کتاب نگفته اسمشو.. و واقعا فک نمیکنم ال اچ و اف اس اچ ربطی ب ازاد سازی این داشته باشه اخه اصن این اتفاق تو لوله رحم میفتاد و اینا نمیتونن بهم ربط داشته باشن واقعا.. باز بچه ها اینو نظر بدن
- درست.. همون اف اس اچ ک رو سرتولی اثر میزاره رو میگه ک ماهم میدونیم سرتولی چ خفنه و یجورایی همه کاره زامه زاییه خدایی:face_with_tears_of_joy:
-
پرستو بابایی گزینه ۱؟
@0yasin-sh0 گول نخوریااا.. تولید اسپرم تو بیضس و تو لوله اسپرم ساز ولی بلوغش تو اپیدیدیمه ک خارج از بیضه ولی داخل کیسه بیضه قرار داره
تااازهههه
اینم یادت باشه ک هر اسپرمی ک تو اپیدیدیم مشاهده میکنیم بالغ و یا دارای توانایی حرکت نیس. ممکنه این بنده خدا تازه رسیده باشه ب اپیدیدیم ولی خب اونجا مشاهده میشه دیگ -
@پارسا-کریم-خانی گزینه ۱ غلط. اولا کتاب به بالغ شدن اسپرم اشاره نکرده. قرض بر اینکه توانایی حرکت اسپرم، همون بلوغ اسپرم باشه، خب باز هم محل تولید ش با محل بلوغ ش متفاوت میشه.
گزینه دو غلطه. تستسترون روی یاخته های دیواره لوله اسپرم ساز تاثیر مستقیم نداره. روی یاخته های بینابینی اثر میزاره.
گزینه سه غلط. من چنین هورمونی نمیشناسم😕(کلا نداریم. چون آزادسازی آنزیم های آکروزوم توی رحم انجام میشه)
@پارسا-کریم-خانی آقا گزینه دو منظورم LH بود😂😂 قاطی کردم دیگه🤦🏻😂
-
پ پرستو بابایی has marked this topic as solved on
-
بچه ها از همگی خیلی خیلی مچکرم
@REZA-DOLATSHAA
@0yasin-sh0
Michael Vey
@پارسا-کریم-خانی -
@0yasin-sh0 گول نخوریااا.. تولید اسپرم تو بیضس و تو لوله اسپرم ساز ولی بلوغش تو اپیدیدیمه ک خارج از بیضه ولی داخل کیسه بیضه قرار داره
تااازهههه
اینم یادت باشه ک هر اسپرمی ک تو اپیدیدیم مشاهده میکنیم بالغ و یا دارای توانایی حرکت نیس. ممکنه این بنده خدا تازه رسیده باشه ب اپیدیدیم ولی خب اونجا مشاهده میشه دیگMichael Vey گزینه ۴ میشه دیگ...
-
پرستو بابایی گزینه ۱؟
@0yasin-sh0 اینو من ادیتش زدم باز همون خورد😑😑
-
@0yasin-sh0 اینو من ادیتش زدم باز همون خورد😑😑
@0yasin-sh0 میگممم:face_with_tears_of_joy: