به مدرسه مون شیمیایی زدن
-
@ooo خیلی خوب توضیح دادی این تعطیلات جنبه های مثبتش خیلی بیشتر از ضررهاشه
منم دیگه خودم شروع میکنم
ازت ممنونم که وقت گذاشتی️
-
@Mammal سلام آیلارجان
اینکه مدارس تعطیل بشن برای تو که کنکوری ای یه بُرد محسوب میشه!
چرا افسردگی؟!
اگه کتابخونه نزدیکتون هست حتما برو کتابخونه!
(خیلیا خودشونو به آب و آتیش میزنن که نرن مدرسه و خودشون بخونن!!!) -
@Mammal
وقتی منزل هستین همون ساعتی که برای مدرسه بیدار میشید و شب می خوابید، همون ساعت هم تو تعطیلات بخوابید و بیدار بشید که نظم ذهنی و بدنی به هم نریزه.
و اینکه به نظرم تعطیل بودن خیلی بهتر از مدرسه رفتنه. برنامه آدم دست خودشه. هر موقع خواست استراحت میزنه. درسا رو اولویت بندی می کنه و براساس اولویت میخونه. فضای خونه آروم تر از مدرسه هست و آرامش بیشتری وجود داره (البته این مورد مثال نقض هم داره. برای همه صدق نمیکنه :)). -
پرستو بابایی
چون دوازدهم هست؟
یا چون دخترانه هست؟چون تو مدرسه ما فقط دوازدهم نمیان
@azerimatah
فکر می کنم به خاطر اینکه دوازدهم -
@Mammal
اونموقعا ک کرونا اومد همین تایما بود مدارس کامل تعطیل شد سعی کن ازین فرصت استفاده کنی بیشتر بخونی اتفاقا بدون مدرسه درس خوندن بهتر پیش میره از فیلمای الا هم استفاده کن -
@Matrix منم یه مدت نمیخواستم برم مدرسه والی آخه خونم از همه جداست تو ی خونه خیلی بزرگ تنها زندگی میکنم و روزایی دارم که حتی یه نفرم به دیدنم نمیان برای همینه بران یکم سخته از صبح تا شب تو خونه باشم
@Mammal وای
️
اینکه عالیه
حالا من دلم میخاد برم یجا که هیچ کس نباشه
قشنگ تمرکز داشته باشم -
مهسا استوار والا من اخباری رو نه شنیدم نه باور کردم مدیر مدارس با اولیا تماس گرفتن گفتن بیاین بچه هاتونو ببرین ما هم پا شدیم اومدیم خونه
چه اخباری رو باید باور کنیم ؟؟@Mammal بله میدونم، از این به بعد رو گفتم.......
-
امروز دو سه تا از مدارس شهرو مسموم کردن میگن یه دخترم مرده ولی من باور نمیکنم مدرسه ما که چیزی نشد فقط چند تا دخترو از مدارس دیگه با آمبولانس بردن
همه رو فرستادن خونه خانواده ها هم دیگه نمیزارن بریم مدرسه همینجوریم کلی احساس افسردگی میکنم حالا باید تا عید خونه بمونم چطوری میتونم درس بخونم ؟؟
اونایی که مدرسه نمیرن لطفا راهنماییم کنین@Mammal سلام امیدوارم که حالت خوب باشه الان به نظرم موقعیت خوبیه که از درسا جلو بیوفتی یا یه مرور خوب از مطالب گذشته داشته باشی البته بستگی داره تا این مدت چجوری درس خوندی و تصمیم بهتر رو بگیری.حالا این که میگی احساس افسردگی میکنی غروبا با دوستات باش که احساس افسردگی نکنی یا هر کاری که بهت انرژی میده. به نظرم فرصت خوبیه این تعطیلی ها. من که پسرم همین موضوع شیمیایی زدن به مدارس رو بهونه کردم موندم خونه درس میخونم
در صورتی که مدرسه پسرونه تا حالا نزدن.یه نکته ای سعی کن درسی که نقطه ضعفت هست توی این تعطیلات و تعطیلات عید به نقطه ی قوتت تبدیل کنی که یه دستاور بزرگ محسوب میشه در کل سعی کن اول ساعت مطالعت اگه پایینه بالاش ببره دوم یه مرور از مطالب گذشته داشته و سوم درسهایی که نقطه قوتت هستند رو تست بزن و از نقطه ضعفات یه نقطه ی قوت بساز .مدرسه هم نرو خطرناکه.مواظب خودت باش
-
@Mammal سلام امیدوارم که حالت خوب باشه الان به نظرم موقعیت خوبیه که از درسا جلو بیوفتی یا یه مرور خوب از مطالب گذشته داشته باشی البته بستگی داره تا این مدت چجوری درس خوندی و تصمیم بهتر رو بگیری.حالا این که میگی احساس افسردگی میکنی غروبا با دوستات باش که احساس افسردگی نکنی یا هر کاری که بهت انرژی میده. به نظرم فرصت خوبیه این تعطیلی ها. من که پسرم همین موضوع شیمیایی زدن به مدارس رو بهونه کردم موندم خونه درس میخونم
در صورتی که مدرسه پسرونه تا حالا نزدن.یه نکته ای سعی کن درسی که نقطه ضعفت هست توی این تعطیلات و تعطیلات عید به نقطه ی قوتت تبدیل کنی که یه دستاور بزرگ محسوب میشه در کل سعی کن اول ساعت مطالعت اگه پایینه بالاش ببره دوم یه مرور از مطالب گذشته داشته و سوم درسهایی که نقطه قوتت هستند رو تست بزن و از نقطه ضعفات یه نقطه ی قوت بساز .مدرسه هم نرو خطرناکه.مواظب خودت باش
-
@نویسنده-کوچولو یکی از بچه ها شکلات خورده بوده ...
-
امروز دو سه تا از مدارس شهرو مسموم کردن میگن یه دخترم مرده ولی من باور نمیکنم مدرسه ما که چیزی نشد فقط چند تا دخترو از مدارس دیگه با آمبولانس بردن
همه رو فرستادن خونه خانواده ها هم دیگه نمیزارن بریم مدرسه همینجوریم کلی احساس افسردگی میکنم حالا باید تا عید خونه بمونم چطوری میتونم درس بخونم ؟؟
اونایی که مدرسه نمیرن لطفا راهنماییم کنین@Mammal اگه دوازدهم نیستی و فعلا کنکور نداری
تنها توصیه ای که میتونم جدی بهت بکنم، درگیر حواشی نشو تو تعطیلی. مخصوصا اگه تعطیلی ها ادامه داشت. سعی کن کتاب بخونی (اگه نمیخوای درس بخونی) کتاب داستان رمان بهتره نسبت به مجازی.
بعد برا درس خوندن یه برنامه تا عید بچین از فیلم های رایگان آلا میتونی استفاده کنی. درسی نبود میتونی تو driq گاج هم چک کنی اونجا هم فیلم های خوبی دارن. یا آپارات و یوتیوب -
اونایی که مدرسه نمیرن لطفا راهنماییم کنین@Mammal اگه باز میخواید برید مدرسه این به درد میخوره
https://www.digikala.com/product/dkp-831132/ماسک-شیمیایی-نیم-صورت-نورث-مدل-7700-سایز-l/ -
@Mammal
سلامت باشید و موفق -
@Mammal اگه باز میخواید برید مدرسه این به درد میخوره
https://www.digikala.com/product/dkp-831132/ماسک-شیمیایی-نیم-صورت-نورث-مدل-7700-سایز-l/ -
@Mammal اگه دوازدهم نیستی و فعلا کنکور نداری
تنها توصیه ای که میتونم جدی بهت بکنم، درگیر حواشی نشو تو تعطیلی. مخصوصا اگه تعطیلی ها ادامه داشت. سعی کن کتاب بخونی (اگه نمیخوای درس بخونی) کتاب داستان رمان بهتره نسبت به مجازی.
بعد برا درس خوندن یه برنامه تا عید بچین از فیلم های رایگان آلا میتونی استفاده کنی. درسی نبود میتونی تو driq گاج هم چک کنی اونجا هم فیلم های خوبی دارن. یا آپارات و یوتیوب -
@Mammal خواهش میکنم
-
اونایی که مدرسه نمیرن لطفا راهنماییم کنین@Mammal اصلا شایعاتو باور نکن یه مدت ک اوضاع اروم تر شه مدارس باز میشن پشت این داستانا یه قضایای سیاسی اسرائیلی انگلیسی با اجرای مجاهدین خلق هست که نمیخوام واردش بشم ولی درساتو با لایت میتونی بیای جلو
-
@Mammal اصلا شایعاتو باور نکن یه مدت ک اوضاع اروم تر شه مدارس باز میشن پشت این داستانا یه قضایای سیاسی اسرائیلی انگلیسی با اجرای مجاهدین خلق هست که نمیخوام واردش بشم ولی درساتو با لایت میتونی بیای جلو
Alireza Mousavi آها