سلام سلام
تقریبا توی هر سنی داریم میبینم که اعتیاد به گوشی چقدر وحشتناک شده
داشن آموزا و دانشجوها نمیتونن درس بخونن
و آدمای دیگه هم نمیتونن از دنیا واقعی لذت ببرن
دقت کردین ساعتها گوشی دست مونه تهش اگه ازمون بپرسن چیکار میکردی ؟ هیچ جوابی نداری؟ هیچ کار مفیوی نکردی ک حای یادت نمیاد دقیقا چه ویدیوهایی توی اکسپلور دیدی
مغزت یه عالمه فرکانس و دیتا دریافت کرده و الکی شلوغ شده
خبببببب روال کار از چه قراره به صورت هفتگی از قسمت کنترل والدین گوشی مون عکس میفرستیم
تا خجالت بکشیم و دیگه این کار زشت رو انجام ندیم😁
1000004122.jpg
سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام
دقیقا از تایتلی که نوشتم مشخصه
عملا هیچی دیگه جواب نمیده تکنیک پومودرو هم جواب نمیده...
نمیتونم بشینم پای کتابام جوری هم نیست که بگم بدم میاد از درس خوندن
اوکیم با درس و کتاب ولی خیلی زود خسته میشم و دلم میخواد برم وب گردی...
یا این که خوابم میگیره
لطفا اگه راهی دارین بگین...
اینو هم اضافه کنم الان تایم امتحانات دی ماهه و وقت برای استراحت هم نمیتونم به خودم بدم که آره مثلا یه روز هیچی نخونم چون نمیشه
@دوازدهم @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-درس-خون
سلام وقت بخیر
من دوازدهمی هستم عضویتمو میخواستم داخل مای سنجش انجام بدم اطلاعات رو کامل وارد کردم زدم رو عضویت چیزی که برام نوشت این بود:
سرویس ثبت احوال در دسترس نمیباشد.
چیکار باید بکنم؟
@دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا @دوازدهم @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-درس-خون @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
سلام وقتتون بخیر
من راه ابریشم رشته ریاضی رو تهیه کردم و امسال کنکوری ام سوالم اینه اگر من چندباره سوالات راه ابریشم رو بخونم میتونم تو آزمونام پیشرفت کنم خیلی نگرانم چون تراز و درصدام خیلی پایین میشه و چون مدرسه خوبی ندارم مجبورم کل درسامو فیلم ببینم و بیشتر برای نهایی دارم آماده میشم ولی واقعا میخوام تو کنکور درصد خولیو بزنم بنظر شما فقط جزوات و تستای راه ابریشم مسلط بشم کافیه ؟ واسه آزمونای آزمایشی و کنکور؟
به مدرسه مون شیمیایی زدن
-
امروز دو سه تا از مدارس شهرو مسموم کردن میگن یه دخترم مرده ولی من باور نمیکنم مدرسه ما که چیزی نشد فقط چند تا دخترو از مدارس دیگه با آمبولانس بردن
همه رو فرستادن خونه خانواده ها هم دیگه نمیزارن بریم مدرسه همینجوریم کلی احساس افسردگی میکنم حالا باید تا عید خونه بمونم چطوری میتونم درس بخونم ؟؟
اونایی که مدرسه نمیرن لطفا راهنماییم کنین -
-
فقط لطفا هر خبری رو از هر جایی باور نکنید... از منابع معتبر اخبار رو دنبال کنید چون این روزا خبر دروغ از سودجوها زیاده،، امیدوارم هرچه زودتر این مشکلم حل بشه...
-
سلام
به نظرم اولین نکته ای که راجع به مسمومیت ها مهمه بگم اینه که:- استرس نگیرید**.
خیلیا که به بیمارستان منتقل میشن به خاطر تپش قلب و اضطرابه تا مسمومیت.
این جوی که درست شده صددرصد به ضرر دانشآموزه
- استرس نگیرید**.
-
مهسا استوار والا من اخباری رو نه شنیدم نه باور کردم مدیر مدارس با اولیا تماس گرفتن گفتن بیاین بچه هاتونو ببرین ما هم پا شدیم اومدیم خونه
چه اخباری رو باید باور کنیم ؟؟ -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Estelle on آخرین ویرایش توسط پرستو بابایی انجام شده
@Mammal
من کرمانشاه زندگی می کنم ،تا حالا ۹ تا مدرسه تا اونجایی که من اطلاع دارم رو به قول خود شیمیایی زدن
امروز صبح هم ۳ تا مدرسه نزدیک ما رو مسموم کردن ولی خدا رو شکر امروز خبری نبود توی مدرسه ما
مدیر و معاون ها اجازه اومدن توی مدرسه رو به هیچ والدینی نمی دادن و حتی خودشون از اول صبح تا ساعت ۲و نیم جلوی در مدرسه وایساده بودن://
نگرانم که فردا به مدرسه ما هم برسه !
ولی با معاون مدرسمون که صحبت کردم گفتش که می تونی به مادرت بگی فردا صبح بیاد یه لیست رو پر کنه و امضا بزنه که دیگه مدرسه نیای تا بعد عید ،اینجوری غیبت ها رو هم موجه می کنن و همینطور از انضباط هم کم نمیشه .به نظر من تو هم نرو به جاش بشین خودت بخون اینطوری خیلی هم بهتره -
@Mammal من خودم دوازدهمم ولی از همون اول مدرسه نرفتم خودم خونه میخونم
فقط برای امتحانا ترم میرم . بنظرم اینطور راحت تر میشه بخونی وقتت هم آزادتره . معلمای آلا بهترین معلمای کشورن حتما ازشون استفاده کن . یه تایم جداگانه هم برای عمومی ها بزار که عقب نمونی -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to lO_Ol on آخرین ویرایش توسط پرستو بابایی انجام شده
@Soniaaa
دختر دبیر شیمی ما هم توی تیزهوشانه ؛گفت از اول سال حتی یه روز هم نرفته -
@Mammal
وقتی منزل هستین همون ساعتی که برای مدرسه بیدار میشید و شب می خوابید، همون ساعت هم تو تعطیلات بخوابید و بیدار بشید که نظم ذهنی و بدنی به هم نریزه.
و اینکه به نظرم تعطیل بودن خیلی بهتر از مدرسه رفتنه. برنامه آدم دست خودشه. هر موقع خواست استراحت میزنه. درسا رو اولویت بندی می کنه و براساس اولویت میخونه. فضای خونه آروم تر از مدرسه هست و آرامش بیشتری وجود داره (البته این مورد مثال نقض هم داره. برای همه صدق نمیکنه :)). -
پرستو بابایی
چون دوازدهم هست؟
یا چون دخترانه هست؟چون تو مدرسه ما فقط دوازدهم نمیان
-
پرستو بابایی
منم فقط دهم مدرسه رفتم -
@Mammal سلام آیلارجان
اینکه مدارس تعطیل بشن برای تو که کنکوری ای یه بُرد محسوب میشه!
چرا افسردگی؟!
اگه کتابخونه نزدیکتون هست حتما برو کتابخونه!
(خیلیا خودشونو به آب و آتیش میزنن که نرن مدرسه و خودشون بخونن!!!) -
@Mammal
سلام
خوبی آیلار جان؟!
راستش من یک ماه مدرسه نمیرم بخاطر همین موضوع
متاسفانه با این که افراد خیلی کمی میرن مدرسه حدودا 20 نفر
اما آموزش و پرورش غیر حضوری نکرد و هنوزم مدارس حصوریه...
از این موضوع بگذریم.... بریم سراغ درسایی که حتی آنلاین هم تدریس نمیشن!
ببین عزیزم من در طول این یک ماه یک دو هفته رو از دست دادم یعنی اونجوری که میخواستم نخوندم
اما این دوهفته آخر رو خیلی محکم بهش چسبیدم
یعنی جوری شدم که فقط زمان ناهار یا شام دارم استراحت میکنمچرا چون بهترین زمان هم برای تشریحی خوندن و هم تستی
از ساعت 6:30تا ساعت 12 شب وقتت برای خودته
هر وقت بخوایی درس میخونی و هر وقت بخوایی استراحت میکنی
دیگه مثل مدرسه نیست که 7 ساعت سر نیمکتی بشینی که کمرت بشکنه و 1:30 سر یه درس بشینی و 45 دقیقه آخرش رو نفهمی
چون مغز بعد از هر 45 دقیقه یه استراحت میخواد....
بریم سر اصل مطلب
من راضیم از این وضعیت چون فیلم تدریس اساتیدی رو میبینم که باهاشون راحت میتونم ارتباط برقرار کنم
و هم دیگه وقتم سر زنگ های الکی که تو مدرسه وقت ما رو تلف میکردن صرف نمیشه
مثل ورزش و انشا....
خلاصه این زمان بهترین زمان که خودت استادت رو انتخاب کنی
خودت برنامه درسی رو بچینی، چون معمولا مدارس برنامه خوبی نمیچینن
و نکته دیگه اینکه دستت باز تره برای زمان مطالعت
امیدوارم حرفام مفید بوده باشه
موفق و موید باشی گلم️️