ماده کوالانسی در حالت گازی؟!
-
سلام بچهها
امیدوارم حالتون خوب باشه.یه سوال دارم شاید خنده دار باشه اصلا
جامد کوالانسی در حالت بخار، چه اتفاقی برای پیوندهای بین اتمهاش میافته؟! مگه در حالت بخار شاهد مولکول نیستیم؟ پس این چطوری میشه؟
-
-
سلام بچهها
امیدوارم حالتون خوب باشه.یه سوال دارم شاید خنده دار باشه اصلا
جامد کوالانسی در حالت بخار، چه اتفاقی برای پیوندهای بین اتمهاش میافته؟! مگه در حالت بخار شاهد مولکول نیستیم؟ پس این چطوری میشه؟
@نبآت
بخار نمیشه فرض کن بخوای الماس رو بخار کنی اصن در سطح کتابمون نیس -
سلام. کلمه بخار که کلا واسه مایعاته. بهتره بگیم حالت گازی.
به نظر من:
الماس و هرچیز دیگه ای(مثلا نمک که جامد یونی هستش) هم میتونن گاز بشن. که دیگه بهش میگیم : فروپاشی شبکه. واسه یونی میشه فروپاشی شبکه یونی(به طور مثال برای نمک طعام باعث ایجاد Na+ و Cl- به حالت گازی میشه)
برای الماس، فروپاشی شبکه میشه جدا کردن تک تک کربن ها. (یعنی در واقع فرقی بین الماس گازی با گرافیت گازی و گرافن گازی وجود نداره. به جز انرژی ای که باید مصرف بشه برای این کار).
کتاب به فروپاشی شبکه کووالانسی نپرداخته. سوال هم تا حالا ندیدم ازش مطرح بشه.
دلیل دیگه هم که دارم، اینه که همونطور که سیلیسیم و اکسیژن با هم قاطی شدن، SiO2 که کووالانسی هم هست، تحویل دادن. پس برعکسش هم میشه انجام داد و Si و O2 تحویل گرفت.تو نت هم سرچ کردم، تازه چند تا دانشمند استرالیایی تونستن الماس رو با پرتو ماورابنفش گاز کنن.(یعنی مثل فروپاشی شبکه یونی ساده نیست)
-
سلام. کلمه بخار که کلا واسه مایعاته. بهتره بگیم حالت گازی.
به نظر من:
الماس و هرچیز دیگه ای(مثلا نمک که جامد یونی هستش) هم میتونن گاز بشن. که دیگه بهش میگیم : فروپاشی شبکه. واسه یونی میشه فروپاشی شبکه یونی(به طور مثال برای نمک طعام باعث ایجاد Na+ و Cl- به حالت گازی میشه)
برای الماس، فروپاشی شبکه میشه جدا کردن تک تک کربن ها. (یعنی در واقع فرقی بین الماس گازی با گرافیت گازی و گرافن گازی وجود نداره. به جز انرژی ای که باید مصرف بشه برای این کار).
کتاب به فروپاشی شبکه کووالانسی نپرداخته. سوال هم تا حالا ندیدم ازش مطرح بشه.
دلیل دیگه هم که دارم، اینه که همونطور که سیلیسیم و اکسیژن با هم قاطی شدن، SiO2 که کووالانسی هم هست، تحویل دادن. پس برعکسش هم میشه انجام داد و Si و O2 تحویل گرفت.تو نت هم سرچ کردم، تازه چند تا دانشمند استرالیایی تونستن الماس رو با پرتو ماورابنفش گاز کنن.(یعنی مثل فروپاشی شبکه یونی ساده نیست)
-
-
Paŕsa
از اونجایی که خیلی سبز گفته بخار، منم از همین لفظ استفاده کردم اما حس خوبی بهش نداشتم و همون گاز رو توی عنوان نوشتم.پس توی حالت گازی دیگه نمیشه بهشون گفت مواد کووالانسی درسته؟ یه جورایی انگار منطقی نمیشه!
خیلی ممنونم ازتون@نبآت به نظرم، همونطور که به سدیم و کلر گازی، بعد از فروپاشی شبکه نمیگیم نمک طعام، به کربن ها هم بعد از فروپاشی شبکه نمیگیم الماس.