7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
پرسش های چهار گزینه ای و پرسش های 3بُعدی (مفهومی) زیست دهم فصل 3 تبادلات گازی
-
- در آزمایش مقابل از محلول برم تیمول بلو استفاده شده است و ...............
- در ظرف شمارۀ (الف)، هنگام دم، معرف با کربن دی اکسید در تمام قرار نمی گیرد.
- در ظرف شمارۀ (ب)، هنگام بازدم، معرف با اکسیژن در تماس قرار می گیرد.
- در ظرف شمارۀ (الف)، هنگام بازدم، معرف با کربن دی اکسید در تماس قرار نمی گیرد.
- در ظرف شمارۀ (ب)، هنگام دم، معرف با اکسیژن در تماس قرار نمی گیرد.
- در انسان، کدام مورد، دربارۀ لایه ای از ساختار بافتیِ دیوارۀ نای که در تماس با لایۀ مخاط قرار دارد، صادق نیست؟ (سراسری داخل 98)
- تعدادی غدد ترشحی دارد.
- دارای رگ های خونی و اعصاب است.
- به لایۀ غضروفی _ ماهیچه ای چسبیده است.
- یاخته های استوانه ای مژک دار دارد.
- کربن دی اکسید در خون تیره برای ورود به حبابک چند بار از غشای یاخته ای عبور می کند؟ (علت پاسخ خود را توضیح دهید.)
- یک بار
- دو بار
- سه بار
- چهار بار
- در نمودار مقابل، کدام یک نشان دهندۀ مقدار حجم ذخیرۀ دمی است؟
- A
- B
- A + B
- C + B
- کدام گزینه، عبارت زیر را به طور مناسب کامل می کند؟ (سراسری داخل و خارج 98)
«در انسان، به منظور انجام هر نوع عمل ............... ، ماهیچه یا ماهیچه های ...............»
- دم _ گردن، به افزایش حجم قفسۀ سینه کمک می نماید.
- بازدم _ بین دنده ای خارجی، به انقباض در می آیند.
- دم _ دیافراگم، از حالت گنبدی خارج می شود.
- بازدم _ شکمی، از نظر طول کوتاه تر می شود.
- در طی یک آزمایش، فرد در هوای آزاد نفس می کشد. منحنی شمارۀ 1 میزان تنفس او را نشان می دهد. این آزمایش دوباره تکرار می شود. یک بار فرد اکسیژن خالص و بار دیگر مخلوطی از اکسیژن و کربن دی اکسید (به مقدار 92% اکسیژن و 8% کربن دی اکسید) را تنفس می کند. از این آزمایش چه نتیجه ای می توان گرفت؟ (توضیح دهید.)
الف) منحنی شمارۀ 3 مربوط به تنفس مخلوط اکسیژن و کربن دی اکسید است.
ب) منحنی شمارۀ 2 مربوط به تنفس مخلوط اکسیژن و کربن دی اکسید است.
پ) منحنی شمارۀ 3 مربوط به تنفس اکسیژن خالص است.
ت) افزایش CO2، محرک تنفس است.
ث) افزایش اکسیژن نقشی در مرکز تنفس ندارد.
- در آزمایش مقابل از محلول برم تیمول بلو استفاده شده است و ...............