7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
فسفر جزو ساختار پروتئین هست یا خیر؟
-
خب من رفتم ببینم چیزی که گفتم درسته یا نه...
اما درست نبود.
در کل عناصری که میتونن در گروه R قرار بگیرن اینا هستن:
نیتروژن
اکسیژن
کربن
هیدروژن
سلنیم
و گوگرد که با مقادیر متفاوت بسته به نوع پروتئین در ساختار گروه جانبی قرار می گیرن.
عکسی هم که اپلود کردم نشون میده پروتئین بعد از ساخته شدن دچار تغییر میشه و فسفر در ساختارش قرار میگیره
که هیچ کدوم از اینا از اهداف کتاب نیست. -
@Matrix واقعیت هم همینطوره که ما خیلی چیزا رو میتونیم در ساختار پروتیین ها ببینیم
یه نمونه ش رو بگم:
صفحه ۱۵ زیست ۳ رو نگاه کنید
توی بیشتر بدانید، متیونین رو کشیده
داخل ش S یا همون گوگرد وجود دارهاما اونی که جزء ساختار و ساختمان پروتئینه، همون نیتروژن و هیدروژن و کربن و اکسیژن هستش.
-
Mohammad Hossein Kazemi دانش آموزان آلاء تجربی دوازدهمreplied to Paŕsa on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Paŕsa
بله خودم تو یه سایت علمی خونده بودم فسفر میتونه طبق فرایندی در ساختار پروتئین قرار بگیره
اما مسئله من ذهنیت طراحه
کتاب خیلی سبز و آزمون ماز فسفر رو جزو پروتئین گرفته
اما نشر الگو و قلمچی فسفر رو جزو پروتئین نگرفتند
بالاخره باید به ساز کدوم برقصیم؟ -
Mohammad Hossein Kazemi به ساز فصل 1
-
Mohammad Hossein Kazemi طبق متن برای پروتئین باید کربن هیدروژن اکسیژن نیتروژن در نظر بگیریم ( دوازدهم ) بعید میدونم خیلی سبز گفته باشه فسفر
-
Mohammad Hossein Kazemi دانش آموزان آلاء تجربی دوازدهمreplied to _Reza_ on آخرین ویرایش توسط انجام شده
@REZA-DOLATSHAA
چرا، تو جامع پینی کیو تو یه تسته ترکیبی گفته دلیلش هم همون جمله فصل ۷ الان دقیقاً یادم نیست کدوم تسته ولی نکتش رو تو کتاب نوشتم -
ممنونم از همتون که راهنمایی کردید
-
Mohammad Hossein Kazemi میتونی از جملش عکس بگیری ؟
-
Mohammad Hossein Kazemi دانش آموزان آلاء تجربی دوازدهمreplied to _Reza_ on آخرین ویرایش توسط انجام شده
@REZA-DOLATSHAA
عزیز من، کلی تست داره ،من هم تست میزنم نکتش رو یادداشت میکنم میرم جلو نمیدونم کدوم تسته ولی چون منبع اولم این کتاب بود مطمئنم نکتش رو از این کتاب برداشتم
الان هم در تحلیل آزمون ها به این نکته چالش برانگیز برخوردم اومدم سوال پرسیدم -
Mohammad Hossein Kazemi من برا خودت میگم تاپیک زدی که مشکلت رفع بشه
-
Mohammad Hossein Kazemi دوست عزیز توجه کنید مبنایی ما کتاب درسی هست و در فصل یک گفتار 3 دوازدهم کاملا اجزایی پروتیین هارو کتاب ذکر کرده میتونی مراجعه کنیی و ببینی که حرفی از فسفر نیست در ثانی در زیست دهم هم باز ذکر کردن در فصل یک گفتار دو و همچنین چندین تست از قلمچیی ماز و جاهایی دیگه ذکر کرده متنوع ترین مولکول زیستی نوکلئویک اسید ها هستند منظورشون از دید ساختاری هست کتاب رو توجه کنیی میبینی پروتیین ها و نوکلوئیک اسید ها جاست اند جاست فسفر بیشتر دارن از پروتیین ها اینم دلیل سوم بر این که ندارن %(#ff0000)[صلواتشم بدین ]
-
پروتئین ها جز اصلی شون آمینواسید هستش اما از مواد دیگری مثل فسفر هم ساخته شدن که اونجا میگیم پروتئین ها فسفریله شدن ..در یک سایت اینجور جواب دادن و منطقی است
و اون شکل دوازدهم هم دقت کنیم ساختار آمینو اسیده نه پرتویین
اما برای کنکور همون فصل 1 دهم در نظر میگیرن .. چون اونجا به طور تخصصی داره میگه مولکول های زیستی از چی تشکیل شدن -
دوستان توجه داشته باشید اگر از دید علمیی به کتاب نگاه کنیم خواهیم دید که بجز اون بسم الله اولش و عکس امام بقیه جاش ایراد علمی داره ولی مبنا کتاب طراح کنکور کتاب میبینه کار نداره فبلن سایت گفته باشه داره یا نداره کتاب هرچی گفت همونه خدا هم بیاد پایین باز همونه