امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
کنکور تجربی بعد چندین سال
-
دوستان سوالی داشتمخدمت شما مطرحش میکنم...
بنده به شدت مصمم به کنکور مجدد در رشته تجربی هستم. شاغلم و دیپلم نظام قدیم ریاضی دارم.
برای اینکه دروس رو بخونم پیشنهادتون استفاده از راه ابریشم هست یا نه؟؟؟
خوب بوده؟ -
-
Ali_mahdavi اگه تو دروس شیمی و زیست که مخصوص تجربیاس صفرین پیشنهاد من اول صفرتاصد ها استاد موقاری در زیست و پویان نظر یا اساتید دیگه تو صفرتاصد هست کلا تو درسی که صفرمطلقین باید خط به خط یا همون صفرتاصد رو ببینین چون راه ابریشم تو زیست مثلا نمیاد خط به خط کتاب رو بخونه بیشتر تورقی و جزوه ای هست شیمی هم همینطور و باقی دروس ولی ن اینکه اهمال کتری کنن تدریسا عالی و درجه یکن به نظرم ولی اگ وقت ندارین و تیر ۴۰۲ میخواین کنکور بدین و و یه مرور و بازخوانی لازم دارین راه ابریشم عالیه
اگ صفرهستین توجه به متن کتاب و ابریشم خوبه اگ صفرتاصدو نگاه نمیکنین
موفق و پایدار باشید -
Ali_mahdavi شما که معلمین چرا کنکور مجدد؟ بنظرم شغلی زیباتر از تدریس نیست، اگه رسمی باشی و حقوق گیر که دیگه نور علی نوره.
-
Ali_mahdavi من راه ابریشم ندارم ولی صفرتاصد میبینم. برای آدمی که بخواد از صفر شروع کنه عالیه و واقعا روون توضیح میدن. اگه میخواین تیر کنکور بدین که باید یکم ساعت مطالعهتون و سرعتتون رو ببرین بالا و فقط از مباحثی که مشکل دارین فیلم ببینین چون فیلم ها زیادن ولی اگه برای ۱۴۰۳ میخواین کنکور بدین که خب خیلی عالیه قشنگ تایم مناسبه و میشه پا به پای صفر تا صد ها و یا حتی راه ابریشم اومد و تست زد و مسلط شد با توجه به اینکه میگین شاغلین ۱۴۰۳ بهترین گزینه برای شماست. از الان شروع کنید با تایم کم مثلا ۴ ساعت و کم کم زیاد کنید حتما حتما تست بزنین و به تست های فیلم ها اکتفا نکنین، حتماااا با برنامهی آزمون جلو برین و نوسانی نخونین (یه روز یک ساعت و یک روز ۱۰ ساعت). ۴ ساعت بخونین ولی همیشه
-
Ali_mahdavi
https://forum.alaatv.com/post/2972604
لطفا این مصاحبه رو هم گوش کنین -
Mahdieh te رسمی هستم و نمیخوام معلمی رو ترک کنم. در کنارش دوست دارم رشته دیگهای رو بخونم اونم از تجربی و فیزیوتراپی رو میخوام چون با رشته تدریسم میکس کنم واقعا عالی میشه
-
Mahdieh te ممنونم از شما با کار کردن و درس خوندن همزمان با هم سخت میشه واقعا ولی اینا بهانس و باید خوند حتی به قول شما همون ۴ ساعت