فرمول شیمیایی
-
سلام .
C2 H5 OH این یه اسید ضعیفه چون H متصل به O داره حالا از کجا معلوم اون OH نباشه و باز؟ -
Rhl این اتانوله که ، اتانول که اسید باز نیست
انحلالش مولکولی / : مابین مولکول های آب میمونه@REZA-DOLATSHAA باز تویی که
ببین این عکسو اگه اینجوری بود گزینه پ غلط میشد ک اگه اصلا یونیده نمیشه
-
این پست پاک شده!
-
-
@REZA-DOLATSHAA باز تویی که
ببین این عکسو اگه اینجوری بود گزینه پ غلط میشد ک اگه اصلا یونیده نمیشه
-
@REZA-DOLATSHAA چه جای خوبی پیدا کردم برا سوال پرسیدن همیشه همچین جایی رو تو رویاهام میدیدم سری جواب میدن
-
-
@REZA-DOLATSHAA اتانول یه خاصیت ضعیف اسیدی و بازی داره انگار هم اسیدی میشه هم بازی فکنم چون نمیشه فهمید اسیده یا بازه انگار هردوشه
-
نوشتهشده در ۲۹ اسفند ۱۴۰۱، ۹:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ببین الان مشکلت اینه که چرا ثابت یونش داره ؟ با اینمه مولکولی انحلالش ؟
-
@REZA-DOLATSHAA نه من میخاستم بدونم از کجا میشه فهمید اسیده یا باز
-
Rhl والا من تا الان ندیدم جایی بهش بگه اسید یا باز
اسید باید غلضت هیدرونیوم زیاد کنه و باز هیدروکسید
ولی الکل اصلا یونی آزاد نمیکنه که بخواد اسید باز بهش بچسبونن -
Rhl والا من تا الان ندیدم جایی بهش بگه اسید یا باز
اسید باید غلضت هیدرونیوم زیاد کنه و باز هیدروکسید
ولی الکل اصلا یونی آزاد نمیکنه که بخواد اسید باز بهش بچسبونن@REZA-DOLATSHAA منم الان متوجه شدم فکنم استثنا باشه
-
Rhl ثابت یونش خیلی خیلی ریزی زده براش سوالت اگه دقت کنی حالا به عنوان نکته داشته باش
ولی اسم الکل میبینی غالبا همون مولکولی در نظر بگیر . چون این نکته توی کتاب ندیدم@REZA-DOLATSHAA حالا اگه یه جا مجبور شدیم بدونیم اسید هست یا باز بین این دو کودوم رو باید انتخاب کنیم؟ یا فکنم تو سوالها مثل این سوال جوری میپرسم ک خودش راهنمای میکنه گفته میتواند همین اتانوله هم یونیده بشه همین ک بدونیم هم انحلالش مولکولی هست و هم میتونه یونیده بشه کافیه
-
@REZA-DOLATSHAA حالا اگه یه جا مجبور شدیم بدونیم اسید هست یا باز بین این دو کودوم رو باید انتخاب کنیم؟ یا فکنم تو سوالها مثل این سوال جوری میپرسم ک خودش راهنمای میکنه گفته میتواند همین اتانوله هم یونیده بشه همین ک بدونیم هم انحلالش مولکولی هست و هم میتونه یونیده بشه کافیه
نوشتهشده در ۲۹ اسفند ۱۴۰۱، ۱۰:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهRhl بعید میدونم جایی مستقیماً ازت بپرسه بازه یا اسید
اگه اینو ازت خواست میتونی غلط بگیری چون از دوسمت غلطه : بر اساس کتاب نه اسیده نه باز
علمی هم که گوگل گفته هم خاصیت اسیدی هم بازی پس یکدونشون ازت خواست غلط بگیر -
Rhl بعید میدونم جایی مستقیماً ازت بپرسه بازه یا اسید
اگه اینو ازت خواست میتونی غلط بگیری چون از دوسمت غلطه : بر اساس کتاب نه اسیده نه باز
علمی هم که گوگل گفته هم خاصیت اسیدی هم بازی پس یکدونشون ازت خواست غلط بگیر@REZA-DOLATSHAA تمام ممنون