فصل 3 دهم
-
دوستان نظرتون راجع به این سوال چی هست ؟ بنظر من همش نادرسته -
دوستان نظرتون راجع به این سوال چی هست ؟ بنظر من همش نادرسته -
4ecae2dddc250e سلام
فکر میکنم جواب درست گزینه ۳ باشه
بیشترین فاصله جناغ از محل ۲ شاخه شدن نای میشه دم... تو این وضعیت قطعا ماهیچه ی بین دنده ای داخلی که واسه بازدمه در حال استراحته
این چیزیه که من فکر میکنم -
@M-Tina در فصل 3 دهم گفته است:
@M-Tina البته چون گفته این فاصله در بیشترین حالته فکر میکنم منظورش دم عمیق هست
خب مگر وفتی که در دم هست جناغ به سوی بالا و جلو حرکت نمیکنه؟ بعد خودم فکر کردم که اگر اینجوری باشه باید حالت بازدم رو درنظر بگیریم که جناغ به سمت پایین و عقب حرکت کنه و فاصلش بیشتر بشه
-
چون نگاه کنید داخل این تصویر کتاب هم توی بازدم یکمی فاصله ی جناغ از محل انشعاب زیادتره -
چون نگاه کنید داخل این تصویر کتاب هم توی بازدم یکمی فاصله ی جناغ از محل انشعاب زیادتره4ecae2dddc250e برداشتی که من دارم اینه که چون جناغ فقط یه بخش کوچیک نیس و امتداد داره و پهنه فاصله زیادش از محل ۲ شاخه شدن حالتیه که به سمت بالا و جلو حرکت میکنه و همین به سمت جلوش باعث میشه از محل ۲ شاخه شدن دور شه...
جواب تست رو دارین؟ -
4ecae2dddc250e برداشتی که من دارم اینه که چون جناغ فقط یه بخش کوچیک نیس و امتداد داره و پهنه فاصله زیادش از محل ۲ شاخه شدن حالتیه که به سمت بالا و جلو حرکت میکنه و همین به سمت جلوش باعث میشه از محل ۲ شاخه شدن دور شه...
جواب تست رو دارین؟@M-Tina در فصل 3 دهم گفته است:
4ecae2dddc250e برداشتی که من دارم اینه که چون جناغ فقط یه بخش کوچیک نیس و امتداد داره و پهنه فاصله زیادش از محل ۲ شاخه شدن حالتیه که به سمت بالا و جلو حرکت میکنه و همین به سمت جلوش باعث میشه از محل ۲ شاخه شدن دور شه...
جواب تست رو دارین؟اها ممنون الان منظورتون رو متوجه شدم ممنونم