برایند بار
-
سلام وقت بخیر.
متوجه نمیشم چطور برآیند گرفته...
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @تجربیا @ریاضیا -
این درسنامه (دو تکنیک تستی) فوق العاده رو بهت تقدیم میکنم دوست خوبم البته که از استاد طلوعی یاد گرفتم واقعا به درد بخورن اگه خوب بفهمیشون
تکنیک کاهش بار و تکنیک نقطه کور -
این درسنامه (دو تکنیک تستی) فوق العاده رو بهت تقدیم میکنم دوست خوبم البته که از استاد طلوعی یاد گرفتم واقعا به درد بخورن اگه خوب بفهمیشون
تکنیک کاهش بار و تکنیک نقطه کور -
تکنیک کاهش بار و تکنیک نقطه کورHouman M در برایند بار گفته است:
تکنیک کاهش بار و تکنیک نقطه کور
البته حواست باشه مرحله اول اینجا چون فاصله باری ک حذفش کردم با نقطه هدف ۱۰ بود برای همین دقیقا همون اندازه بار یعنی ۲ میکرو کولن رو از بار ۴ میکرو کولنی کم کردم اگه فاصله دو طرف نقطه هدف ۱۰ و ۱۰ نبودن نمیشد اینکارو کرد .(باید نسبت فاصله هارو روی بارر هم اجرا کرد تا میدان یا نیرو تغییر نکنه) -
@_uuu_ خواهش میکنم هرجاییش گنگ بود بگو مفصل تر بگم
-
Houman M در برایند بار گفته است:
تکنیک کاهش بار و تکنیک نقطه کور
البته حواست باشه مرحله اول اینجا چون فاصله باری ک حذفش کردم با نقطه هدف ۱۰ بود برای همین دقیقا همون اندازه بار یعنی ۲ میکرو کولن رو از بار ۴ میکرو کولنی کم کردم اگه فاصله دو طرف نقطه هدف ۱۰ و ۱۰ نبودن نمیشد اینکارو کرد .(باید نسبت فاصله هارو روی بارر هم اجرا کرد تا میدان یا نیرو تغییر نکنه)