اصل لوشاتلیه
-
وقت همگی بخیر
تحلیل من رو ببینید ، کجاش اشتباه میکنم️
️
اصلا من دو جواب بدست اوردم این گزینه هاش چرا اینطوریه@REZA-DOLATSHAA ببین در لحظات اول که تغییر غلظت داری(دراثر تغییر فشار) غلظت NO2 یهو زیاد میشه و قهوه ای تر میشه.
اما وقتی تعادل به خودش میاد، درجهت مول های گازی کمتر پیش میره و کم رنگ تر میشهبرای حالت کم فشار هم همینه. در لحظه ی اول یهو غلظت کم میشه و کم رنگ میشه. ولی در ادامه که قراره محیط به سمت مول های گازی بیشتر جابجا بشه، پر رنگ شدن رو داریم
اگه فهمیدی واسه موفقیتم توی کنکور تیردعام کن -
@REZA-DOLATSHAA ببین در لحظات اول که تغییر غلظت داری(دراثر تغییر فشار) غلظت NO2 یهو زیاد میشه و قهوه ای تر میشه.
اما وقتی تعادل به خودش میاد، درجهت مول های گازی کمتر پیش میره و کم رنگ تر میشهبرای حالت کم فشار هم همینه. در لحظه ی اول یهو غلظت کم میشه و کم رنگ میشه. ولی در ادامه که قراره محیط به سمت مول های گازی بیشتر جابجا بشه، پر رنگ شدن رو داریم
اگه فهمیدی واسه موفقیتم توی کنکور تیردعام کن -
IIAII انشالا موفق باشی
چرا اول تغییر غلظت رو بررسی کردی بعدش تغییر فشار رو ... مشکل من دقیقا اینجاست -
IIAII انشالا موفق باشی
چرا اول تغییر غلظت رو بررسی کردی بعدش تغییر فشار رو ... مشکل من دقیقا اینجاست@REZA-DOLATSHAA در اصل لوشاتلیه گفته است:
IIAII انشالا موفق باشی
چرا اول تغییر غلظت رو بررسی کردی بعدش تغییر فشار رو ... مشکل من دقیقا اینجاستمرسی از دعای قشنگت
همونطور که گفتم به سرعت این کارو انجام میدیم و شاید توی چند ثانیه اول تغییری توی جابجایی تعادل نبینیم. -
@REZA-DOLATSHAA در اصل لوشاتلیه گفته است:
IIAII انشالا موفق باشی
چرا اول تغییر غلظت رو بررسی کردی بعدش تغییر فشار رو ... مشکل من دقیقا اینجاستمرسی از دعای قشنگت
همونطور که گفتم به سرعت این کارو انجام میدیم و شاید توی چند ثانیه اول تغییری توی جابجایی تعادل نبینیم. -
@REZA-DOLATSHAA اووو فکر کنم فهمیدم چی شد
ببین درست میگم ! قبل از اینکه بخواد واکنش به یه سمتی حرکت کنه چون غلظت تغییر کرده پررنگ تر دیده میشه@REZA-DOLATSHAA در اصل لوشاتلیه گفته است:
@REZA-DOLATSHAA اووو فکر کنم فهمیدم چی شد
ببین درست میگم ! قبل از اینکه بخواد واکنش به یه سمتی حرکت کنه چون غلظت تغییر کرده پررنگ تر دیده میشهآره دیگه منم همینو گفتم
مثل قانون لختی نیوتونه. یهو تغییرش میدی ولی اون ماده خودش نمیفهه از کجا خورده. بعدش به خودش میاد که حجمش کم شده