کمک به دوست عزیزمون
-
پریسا علیخانی من دیگه برم عزیزم اگه کاری نداری خوشحال شدم از اشناییت مهر ماه می بینمت
@mahtab77
منم همین طوررر
ایشااااا ایشااا
موفق باشییی
من برم -
@mahtab77
منم همین طوررر
ایشااااا ایشااا
موفق باشییی
من برمپریسا علیخانی فعلا عزیزم
-
پریسا علیخانی فعلا عزیزم
@mahtab77
در پناه حق -
@dr-sogand-77
راستی من شنیدم مکتبستان خوب نیست ...
اره ؟
چقدر هزینه کردید ؟
من سال گذشته یکی از دوستام کلی هزینه کرد اخرشم قبول نشد ... گفت نگیر خوب نیست .. منم دو دل شدمپریسا علیخانی با دی وی دی یک و خورده ای نزدیک ب دوتومن شد برنامش سبک و هشت ساعتیع اگه تلاش داشته باشی بنظرم نتیجه میده چون هم تست داره هم اموزش داره شاید دوستتون نخونده ...همه اممثل همنیستن که
-
میخام یک جلسشو بفرستم ولی نمیاد چیکار کنم؟عکس نمیتونم بدم؟؟!!!ایا نسخه ای برای ویندوز داره الا؟
-
پریسا علیخانی با دی وی دی یک و خورده ای نزدیک ب دوتومن شد برنامش سبک و هشت ساعتیع اگه تلاش داشته باشی بنظرم نتیجه میده چون هم تست داره هم اموزش داره شاید دوستتون نخونده ...همه اممثل همنیستن که
@dr-sogand-77
قلم چی تا بحال ازمون دادین ؟
دوست من بیشتر خرج کرده بود میگفت 4 تومن
نمیدونم چه جوری حساب کرده که شده 4 تومن : )) -
@dr-sogand-77
قلم چی تا بحال ازمون دادین ؟
دوست من بیشتر خرج کرده بود میگفت 4 تومن
نمیدونم چه جوری حساب کرده که شده 4 تومن : ))پریسا علیخانی من پارسال هم قلمچی ازمون دادم هم مشاورش رو داشتم بیشتر ازاینناام خرجم شد ولی اصلا ارزششو نداشت چون برنامش فوق العاده افتضاخ بود توی این برنامه مکتبستان دقیق بزام مشخص شده چند صفحه بخونم چند ساعت بخونم چقدر تست بزنم من با روزی پنج صفحه زیست میتونم زیست س سالم رو توی پنج ماه ببندم با چندیدن بار مرور..هزینه اشمهم خیلی کمتر از قلمچی شده
-
پریسا علیخانی من پارسال هم قلمچی ازمون دادم هم مشاورش رو داشتم بیشتر ازاینناام خرجم شد ولی اصلا ارزششو نداشت چون برنامش فوق العاده افتضاخ بود توی این برنامه مکتبستان دقیق بزام مشخص شده چند صفحه بخونم چند ساعت بخونم چقدر تست بزنم من با روزی پنج صفحه زیست میتونم زیست س سالم رو توی پنج ماه ببندم با چندیدن بار مرور..هزینه اشمهم خیلی کمتر از قلمچی شده
@dr-sogand-77 چقدر غلط املاییی دارم خخخ
-
هزینش چندبود؟
-
میخام یک جلسشو بفرستم ولی نمیاد چیکار کنم؟عکس نمیتونم بدم؟؟!!!ایا نسخه ای برای ویندوز داره الا؟
@dr-sogand-77
برای عکس گذاشتن آپلود رو بزنید میاره دیگه
-
هزینش چندبود؟
fatemeh201678 کدومش؟
-
@dr-sogand-77
برای عکس گذاشتن آپلود رو بزنید میاره دیگه
پریسا علیخانی هرکاری میکنم نمیشه حتی انجمن هاام برای گوشیم باز نمیشه با هزار مکافات میام برنامش همش هنکه
-
پریسا علیخانی من پارسال هم قلمچی ازمون دادم هم مشاورش رو داشتم بیشتر ازاینناام خرجم شد ولی اصلا ارزششو نداشت چون برنامش فوق العاده افتضاخ بود توی این برنامه مکتبستان دقیق بزام مشخص شده چند صفحه بخونم چند ساعت بخونم چقدر تست بزنم من با روزی پنج صفحه زیست میتونم زیست س سالم رو توی پنج ماه ببندم با چندیدن بار مرور..هزینه اشمهم خیلی کمتر از قلمچی شده
@dr-sogand-77
جدی ؟
چقدر عالی
راستی الان که با این برنامه پیش میرین شما به نظر خودتون توی تست زدن چقدر بهتر شدین نسبت به پارسال ؟ -
پریسا علیخانی هرکاری میکنم نمیشه حتی انجمن هاام برای گوشیم باز نمیشه با هزار مکافات میام برنامش همش هنکه
@dr-sogand-77
عه ؟
خوب هر وقت شد بگذارید -
fatemeh201678 کدومش؟
@dr-sogand-77 برنامه مکتبستان
-
@dr-sogand-77 برنامه مکتبستان
fatemeh201678 بجز دی وی دی هاش یکوخورده ای
-
@dr-sogand-77
جدی ؟
چقدر عالی
راستی الان که با این برنامه پیش میرین شما به نظر خودتون توی تست زدن چقدر بهتر شدین نسبت به پارسال ؟پریسا علیخانی من تا ساعت هفت و نیم شب برنامه دارم... از هفت و نیم ب بعد مرور میکنم درسامو ک در طول روز خوندم البته ا هفت ونیم ب بعد خالیه خودم پرش میکنم. و تست زماندار میزنم ...نسبت به قبل درس خوندنم ریتم گرفته و استرسمم کمتر تست زدن هم بستگی ب بازدهی اون مطلبی کخوندی بستگی داره
-
fatemeh201678 بجز دی وی دی هاش یکوخورده ای
@dr-sogand-77 اوه خدازیادکنه
-
پریسا علیخانی من تا ساعت هفت و نیم شب برنامه دارم... از هفت و نیم ب بعد مرور میکنم درسامو ک در طول روز خوندم البته ا هفت ونیم ب بعد خالیه خودم پرش میکنم. و تست زماندار میزنم ...نسبت به قبل درس خوندنم ریتم گرفته و استرسمم کمتر تست زدن هم بستگی ب بازدهی اون مطلبی کخوندی بستگی داره
@dr-sogand-77
خوبه افرین