کمک به دوست عزیزمون
-
البته دی وی دی تمام دروس رو هم ازشون خریدم
-
بله فقط اینجا چجوری عکس بفرستم هرکاری میکنم نمیشع؟!تا یک هفتشو بفرستم ببنید
-

@dr-sogand-77 -
@mahtab77 در کمک به دوست عزیزمون گفته است:
atefeh75 جلسه ای ۵۰
این که خوبه من پشتیبان قلم چیم میگه من کارم خیلی خوبه 200 یا 250 میگیرم برای بچه هایی که توی خود کانون نیستن 350 خخخخخ :neutral_face: :rolling_on_the_floor_laughing:
-
atefeh75 جلسه ای ۵۰
این که خوبه من پشتیبان قلم چیم میگه من کارم خیلی خوبه 200 یا 250 میگیرم برای بچه هایی که توی خود کانون نیستن 350 خخخخخ :neutral_face: :rolling_on_the_floor_laughing:
پریسا علیخانی 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😑😑😐😐😐من که میرم مشاور میشم
-
پریسا علیخانی اگ برنامه ریزی میخایی من از مکتبستان تهیه کردم ک توی پنج ماه میتونم کل دروس رو ببندم با یه دوره دو الی سه ...
@dr-sogand-77 در کمک به دوست عزیزمون گفته است:
پریسا علیخانی اگ برنامه ریزی میخایی من از مکتبستان تهیه کردم ک توی پنج ماه میتونم کل دروس رو ببندم با یه دوره دو الی سه ...
سلام خانوم دکتر ایندههه
من نه عزیزم
صبا جان رو تگ کن
ایشون احتیاج دارن :smiling_face_with_halo: :smiling_face_with_halo: :smiling_face_with_halo: -
atefeh75 جلسه ای ۵۰
پریسا علیخانی اسمش چیه؟
-
پریسا علیخانی 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😑😑😐😐😐من که میرم مشاور میشم
@mahtab77
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:واقعا مسخرست
به هر روشی میخواد پول بگیره :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:به زور میگه بیا کلاس ثبت نام کن خخخخ
منم هی میگم باشه نمیرم :rolling_on_the_floor_laughing: -
پریسا علیخانی اسمش چیه؟
@mahtab77
دانشجوی پزشکی آزاد
خانوم انصاری -
@mahtab77
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:واقعا مسخرست
به هر روشی میخواد پول بگیره :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:به زور میگه بیا کلاس ثبت نام کن خخخخ
منم هی میگم باشه نمیرم :rolling_on_the_floor_laughing:پریسا علیخانی 👍👍👍😂😂😂😂😂😂جلسه ای ۳۵۰؟؟؟؟
-
پریسا علیخانی 👍👍👍😂😂😂😂😂😂جلسه ای ۳۵۰؟؟؟؟
پریسا علیخانی 👍👍👍😂😂😂😂😂😂جلسه ای ۳۵۰؟؟؟؟
ننمیدونم نپرسیدم ازش ولی نهههه جلسه ای 350 که زیاد میشه
احتمالا 2 یا 3 ازمونه -
@mahtab77
دانشجوی پزشکی آزاد
خانوم انصاریپریسا علیخانی این اگه دانشگاه تهران بود چقد می گرفت😂😂😂😐😐😐😐😐😐
-
پریسا علیخانی این اگه دانشگاه تهران بود چقد می گرفت😂😂😂😐😐😐😐😐😐
@mahtab77
اره بخداااااااا
اون دفعه ازش سوال پرسیدم ریاضی بود سوالم
میگه اییین ؟ میگم بله دیگه
میگه یه فرمولی داره باید حفظش کنی :smiling_face_with_smiling_eyes:( من : واقعااااااااااااااااا ؟ :astonished_face: :astonished_face: :astonished_face: :neutral_face: :expressionless_face:
-
@mahtab77
اره بخداااااااا
اون دفعه ازش سوال پرسیدم ریاضی بود سوالم
میگه اییین ؟ میگم بله دیگه
میگه یه فرمولی داره باید حفظش کنی :smiling_face_with_smiling_eyes:( من : واقعااااااااااااااااا ؟ :astonished_face: :astonished_face: :astonished_face: :neutral_face: :expressionless_face:
پریسا علیخانی 😂😂😂😂😂خب راست گفته باید حفظش کنی😂😂😂😂😂😂😂
-
پریسا علیخانی 😂😂😂😂😂خب راست گفته باید حفظش کنی😂😂😂😂😂😂😂
@mahtab77
اخه فرمولشم نگفت
خودم از نت پیدا کردم اخرسر : )) -
@mahtab77
اخه فرمولشم نگفت
خودم از نت پیدا کردم اخرسر : ))پریسا علیخانی
چه اعتماد به نفسی هم داره
چرا میری پیشش؟😐😐😐😐 -
@dr-sogand-77
راستی من شنیدم مکتبستان خوب نیست ...
اره ؟
چقدر هزینه کردید ؟
من سال گذشته یکی از دوستام کلی هزینه کرد اخرشم قبول نشد ... گفت نگیر خوب نیست .. منم دو دل شدم