میخوام حذف کنم !
-
@Forouhar در میخوام حذف کنم ! گفته است:
Forgotten
راستش هر سایتی رو دیدم ، نوشته بودن که هم آسونه هم حتما ازش تست میاد و غیرقابل حذفهآره از این لحاظ حرفتو قبول دارم
بودجه بندی سال های پیش هم میتونه کمکت کنه

-
@Forouhar باهم
هرکدوم یه هفته
با گدار مستر طلوعی پیش رفتم -
[audio/RH40ui6NlbuoqF2wphoOlKN1.m4a]
-
Forgotten
Houman M
Alireza Mousavi
Idin Taghavifar
@Soniaaaسپاس از پاسخگویی هاتون عزیزان
ولی موضوعی که هست بخدا منم راضی به حذف نیستم :grinning_face_with_smiling_eyes: ولی کــــلا از عید انگار شروع کردم
از دهم دارم کنکوری میخونم ولی تازه تویه عید امسال یاد گرفتم چی به چیه و رسما شروع کردم
و میدونم که تیر امسال نمیتونم تو کنکور مـــانُور بدم و هدف اصلی برای سال بعده .بگذریم...
پس الان صلاح بر این شد که به چند تا فصل مهم مثلا 4 دهم و آخر دوازدهم و.. مسلط مسلط باشم و بقیه فصلا رو در حد ماس مالی کردن بلد باشم ؟ :grinning_face_with_sweat:
@Forouhar نه بقیه فصول رو اصلا نخون چون وقت هدر میدی انتخابیلت سعی کن پیشنیاز نداشته باشه
-
Kourosh Mousavi بهتره قبلش دقیق حرفو بگیری بعدا نظرتو بیان کنی دوست عزیز کسی اینجا تایم نداده
درسته که متغیره برای هر کسی ولی من گفتم که هرکسی اگه بخواد میتونه وقت جور کنه حتی الانم میشه بهترین نحو درس هارو خوند شما خیلی هم کندخوان باشی بازم میرسی همونطور که دوره چتر نجات 2 هم برای همین زمان یعنی تقریبا 2 ماه ساخته شده -
Forgotten
Houman M
Alireza Mousavi
Idin Taghavifar
@Soniaaaسپاس از پاسخگویی هاتون عزیزان
ولی موضوعی که هست بخدا منم راضی به حذف نیستم :grinning_face_with_smiling_eyes: ولی کــــلا از عید انگار شروع کردم
از دهم دارم کنکوری میخونم ولی تازه تویه عید امسال یاد گرفتم چی به چیه و رسما شروع کردم
و میدونم که تیر امسال نمیتونم تو کنکور مـــانُور بدم و هدف اصلی برای سال بعده .بگذریم...
پس الان صلاح بر این شد که به چند تا فصل مهم مثلا 4 دهم و آخر دوازدهم و.. مسلط مسلط باشم و بقیه فصلا رو در حد ماس مالی کردن بلد باشم ؟ :grinning_face_with_sweat:
@Forouhar در میخوام حذف کنم ! گفته است:
بقیه فصلا رو در حد ماس مالی کردن بلد باشم ؟
نه مثل بچه آدم بخون ماسمالی چیه
-
Kourosh Mousavi بهتره قبلش دقیق حرفو بگیری بعدا نظرتو بیان کنی دوست عزیز کسی اینجا تایم نداده
درسته که متغیره برای هر کسی ولی من گفتم که هرکسی اگه بخواد میتونه وقت جور کنه حتی الانم میشه بهترین نحو درس هارو خوند شما خیلی هم کندخوان باشی بازم میرسی همونطور که دوره چتر نجات 2 هم برای همین زمان یعنی تقریبا 2 ماه ساخته شدهHouman M
برای هر کسی جواب نیست چتر
چتر نیازمنده تندخوانی و آمادگی ذهنی داره
در حالت کلی حرفتون رو نمی شه تعمیم داد و بله هر کی درست تلاش کنه می تونه نتیجش رو بیینه -
Kourosh Mousavi بچها نظرتون در موزد حذف کردن توی ریاضی تجربی چیه؟
-
Kourosh Mousavi بچها نظرتون در موزد حذف کردن توی ریاضی تجربی چیه؟
احمد رضا 0
دنباله
هندسه