میخوام حذف کنم !
-
درود ، دوستان میخوام فیزیک حذف کنم !
توی اینترنت تحقیق کردم اما گفتم نظر شما عزیزان رو هم بپرسمبرای کسب درصد 30 تا 50 چه فصل هایی رو بــــخونم ؟
(پانوشت : دوازدهمم تجربی ) -
-
-
توی اینترنت تحقیق کردم اما گفتم نظر شما عزیزان رو هم بپرسمبرای کسب درصد 30 تا 50 چه فصل هایی رو بــــخونم ؟
(پانوشت : دوازدهمم تجربی )@Forouhar سلام فصل اخر یازدهم و فشار و دما گرما و فصل اخر دوازدهم با یه فصل پر سوال هرکدوم راحت تری به نظرم نوسان یا دینامیک میتونه اوکی باشه
-
به نظر من چیزی حذف نکن ولی خواستی میتونی مسلط نباشی رو مبحث و در حد کتاب درسی بلدش باشی...ولی اینکه کلا حذفش کنی نه
مثلا بعضی مباحث مثل فشار الکتریسیته ساکن یا موج میتونی فقط در حد نرمال مطالب رو یاد بگیری و خیلی وارد عمق بحث نشی.
برای این درصدی که گفتی از الان وقت هست و برا هر فصل 50 - 100 تا تست بزنی میرسونی تا کنکور -
(پانوشت : دوازدهمم تجربی )@Forouhar درود اصلا با حذف کردن موافق نیستم الکتریسیته ساکن و جاری دما و گرما فیزیک اتمی اجباری هستن بنظرم ولی کلا تا میتونی از 12 ام حذف نکن چون نصف سوالا از 12 ام میان و اینکه هرکدومو خواستی حذف کنی کامل بصورت صفر صفر نباش تو اون مبحث یعنی حداقل مفاهیم و مثال های ساده خود کتابو بلد باش یهو دیدی یه سوال خیلی اسون ازش اومد.
-
(پانوشت : دوازدهمم تجربی )@Forouhar برو بشین مثل من فقط ۱۲هم رو بخون حداقل ۵۰ تا ۶۰ درصد سوالا از همینه
-
به نظر من چیزی حذف نکن ولی خواستی میتونی مسلط نباشی رو مبحث و در حد کتاب درسی بلدش باشی...ولی اینکه کلا حذفش کنی نه
مثلا بعضی مباحث مثل فشار الکتریسیته ساکن یا موج میتونی فقط در حد نرمال مطالب رو یاد بگیری و خیلی وارد عمق بحث نشی.
برای این درصدی که گفتی از الان وقت هست و برا هر فصل 50 - 100 تا تست بزنی میرسونی تا کنکوربه نظر من چیزی حذف نکن ولی خواستی میتونی مسلط نباشی رو مبحث و در حد کتاب درسی بلدش باشی...ولی اینکه کلا حذفش کنی نه
برای این درصدی که گفتی از الان وقت هست و برا هر فصل 50 - 100 تا تست بزنی میرسونی تا کنکوراین هم بگم
مباحث پایه ای رو اصلا حذف نکن
مثلا اگه دینامیک حذف کنی کلا فیزیک رو باید ببوسی بذاری کنار! -
@Forouhar برو بشین مثل من فقط ۱۲هم رو بخون حداقل ۵۰ تا ۶۰ درصد سوالا از همینه
Alireza Mousavi چجوری دلت میاد الکتریسیته جاری یا فشار رو نخونی
-
@Forouhar برو بشین مثل من فقط ۱۲هم رو بخون حداقل ۵۰ تا ۶۰ درصد سوالا از همینه
Alireza Mousavi
به فرض محال نصف سوالا فقط از دوازدهم بیاد ( هیچ ترکیبی با مباحث پایه نداشته باشه)
همون نصف رو کامل میشه زد؟ سوالای سختش ...
از همون نصف هم آدم به زور میتونه به درصد 25 30 برسه...
استراتژی مناسبی نیست -
من همرو خونده بودم درصد دی ام تو همین بازه شد🤧😑
حذف نکنید کلا🚶🏻 -
Alireza Mousavi
به فرض محال نصف سوالا فقط از دوازدهم بیاد ( هیچ ترکیبی با مباحث پایه نداشته باشه)
همون نصف رو کامل میشه زد؟ سوالای سختش ...
از همون نصف هم آدم به زور میتونه به درصد 25 30 برسه...
استراتژی مناسبی نیست -
Forgotten بنطرم 12 ام کلا از واجباته
هرجور حساب میکنم حذف کردن هر درس ضرر خالصه حتی از پایه -
Forgotten
Houman M
Alireza Mousavi
Idin Taghavifar
@Soniaaaسپاس از پاسخگویی هاتون عزیزان
ولی موضوعی که هست بخدا منم راضی به حذف نیستم :grinning_face_with_smiling_eyes: ولی کــــلا از عید انگار شروع کردم
از دهم دارم کنکوری میخونم ولی تازه تویه عید امسال یاد گرفتم چی به چیه و رسما شروع کردم
و میدونم که تیر امسال نمیتونم تو کنکور مـــانُور بدم و هدف اصلی برای سال بعده .بگذریم...
پس الان صلاح بر این شد که به چند تا فصل مهم مثلا 4 دهم و آخر دوازدهم و.. مسلط مسلط باشم و بقیه فصلا رو در حد ماس مالی کردن بلد باشم ؟ :grinning_face_with_sweat:
-
Forgotten
Houman M
Alireza Mousavi
Idin Taghavifar
ولی موضوعی که هست بخدا منم راضی به حذف نیستم :grinning_face_with_smiling_eyes: ولی کــــلا از عید انگار شروع کردم
از دهم دارم کنکوری میخونم ولی تازه تویه عید امسال یاد گرفتم چی به چیه و رسما شروع کردم
و میدونم که تیر امسال نمیتونم تو کنکور مـــانُور بدم و هدف اصلی برای سال بعده .بگذریم...
پس الان صلاح بر این شد که به چند تا فصل مهم مثلا 4 دهم و آخر دوازدهم و.. مسلط مسلط باشم و بقیه فصلا رو در حد ماس مالی کردن بلد باشم ؟ :grinning_face_with_sweat:
-
Forgotten
راستش هر سایتی رو دیدم ، نوشته بودن که هم آسونه هم حتما ازش تست میاد و غیرقابل حذفه -
Forgotten
Houman M
Alireza Mousavi
Idin Taghavifar
@Forouhar ماس مالی که نه در حد کتاب بلد باشی
بنظرم اولویت بزار با 12 ام
از پایه هم اونایی که سوال زیاد میاد رو در کنار 12 ام بخون هرچی وقت نشد هم در حد کتاب بخون
ولی اینم بدون چون عید شروع کردی دلیل نمیشه کم کاری کنی من برای کنکور دی فقط 2 فصل بلد بودم(تسلط کامل) همونارو 8 تا سوال زدم درست بدون غلط(یعنی 22 درصد) و اینک برا اون 2 فصل فقط 2هفته وقت گذاشتم !! (سینماتیک و نوسان) پس وقت داری -
@Forouhar ماس مالی که نه در حد کتاب بلد باشی
بنظرم اولویت بزار با 12 ام
از پایه هم اونایی که سوال زیاد میاد رو در کنار 12 ام بخون هرچی وقت نشد هم در حد کتاب بخون
ولی اینم بدون چون عید شروع کردی دلیل نمیشه کم کاری کنی من برای کنکور دی فقط 2 فصل بلد بودم(تسلط کامل) همونارو 8 تا سوال زدم درست بدون غلط(یعنی 22 درصد) و اینک برا اون 2 فصل فقط 2هفته وقت گذاشتم !! (سینماتیک و نوسان) پس وقت داری