توان
-
M mlika hoveida marked this topic as a question on
-
mlika hoveida با دو فرمول فرعی RI2 و V2/R همشون حل میشه
۱ ) مقاومت بحرانی پیدا کن » یعنی اونی که وضعش از همه خرابتره ... اونی که ته خطه و لب مرز سوختنه 😂 حالا چطور ؟ با همون دو فرمول فرعی... مثلا یه جریان خودت انتخاب کن بده و ببین کدوم توان بیشتری میبره همون مقاومت بحرانیه خب ... ( با فرمول RI2 مناسب تره )
۲ ) حالا که پیداش کردی بیا و از مقاومت های موازی که داری معادل بگیر و P که سوال داده بهت رو بینشون تقسیم کن ...
حالا اگه توان مقاومتی رو خواست که جزو اون مقاومت معادله هست کافیه یه فلش بک بزنی و دوباره توان پخش کنی ... ( برای پخش توان در موازیا از v2/R استفاده کن بهتره) -
@REZA-DOLATSHAA
سلام رضا.
من نگرفتم.
تا اونجایی که مقاومت بحرانی رو به دست میاریم فهمیدم
بقیه اش رو یه بار دیگه با متانت میگی؟ 😂 -
@REZA-DOLATSHAA
سلام رضا.
من نگرفتم.
Reza-H منم نفهمیدم😂🤦♀️
-
mlika hoveida همه این تیپ سوالارو به این شکل میشه حل کرد : اول پخش جریان انجام بده بر حسب x بعد توان هر مقاومتو با رابطه ای ک نوشتم بدست بیار(جریانش برحسبx)
بعد ببین کدوم بیشتره از همه ؟
مثلا اینجا مقاومت R2 توانش از همه بیشتر شد
توان اونو مساوی توانی که سوال گفته قرار بده و تمام (درواقع حداکثر توان رو بده به حداکثر توانی که پیدا کردیP۲=۴۰W)
برای توان کل هم حالا که x رو داری همه توان هارو جمع کن

-
@REZA-DOLATSHAA
سلام رضا.
من نگرفتم.
mlika hoveida همه این تیپ سوالارو به این شکل میشه حل کرد : اول پخش جریان انجام بده بر حسب x بعد توان هر مقاومتو با رابطه ای ک نوشتم بدست بیار(جریانش برحسبx)
بعد ببین کدوم بیشتره از همه ؟
مثلا اینجا مقاومت R2 توانش از همه بیشتر شد
توان اونو مساوی توانی که سوال گفته قرار بده و تمام (درواقع حداکثر توان رو بده به حداکثر توانی که پیدا کردیP۲=۴۰W)
برای توان کل هم حالا که x رو داری همه توان هارو جمع کن

-
M mlika hoveida has marked this topic as solved on
-
@REZA-DOLATSHAA
احسنت .
گرفتم.ممنون از همه
mlika hoveida
Houman M
@REZA-DOLATSHAA -
@REZA-DOLATSHAA
احسنت .