واسه شمام فقط کد پیگیری ثبت نام داده ؟؟
-
دوستان چرا این سری مثل دی ماه شماره پرونده و کد پیگیری برامون پیامک نشد و کلا شماره پرونده نداریم
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
ریاضیا
انسانیا -
#ثبت_نام_کنکور
کنکور ازاین به بعد به صورت پروفایلی و اکانتیه و دیگه پیامک و شماره پرونده ندارید
پس اگر پیام نیومد مشکلی نیست همین نام کاربری و رمز عبور از همه مهم تره.@ayande_sazan_mostafayi
-
دوستان چرا این سری مثل دی ماه شماره پرونده و کد پیگیری برامون پیامک نشد و کلا شماره پرونده نداریم
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
ریاضیا
انسانیاسلام
رمز عبور براتون پیامک شده با همون باید وارد سایت شد -
سلام
رمز عبور براتون پیامک شده با همون باید وارد سایت شد@Fateme-goli منظورتون رمز عبوری که تو دیماه پیامک شد ؟
من رفتم راهنمای ثبت نامو خوندم همینو گفته بود ولی من اکانت و رمز عبور واسه خودم ساختم -
@Fateme-goli منظورتون رمز عبوری که تو دیماه پیامک شد ؟
من رفتم راهنمای ثبت نامو خوندم همینو گفته بود ولی من اکانت و رمز عبور واسه خودم ساختمAlireza Mousavi برای همه داوطلبان دی ماه باز هم برای ثبت نام کنکور تیر ارسال شده روی همون شماره تلفن قبلی
-
#ثبت_نام_کنکور
کنکور ازاین به بعد به صورت پروفایلی و اکانتیه و دیگه پیامک و شماره پرونده ندارید
پس اگر پیام نیومد مشکلی نیست همین نام کاربری و رمز عبور از همه مهم تره.@ayande_sazan_mostafayi
Sara Kebriadar نام کاربری و رمز عبوری که خودمون انتخاب کردیم ؟
یه کد پیگیری طویلم داده تو صفحه اخر -
Sara Kebriadar نام کاربری و رمز عبوری که خودمون انتخاب کردیم ؟
یه کد پیگیری طویلم داده تو صفحه اخرAlireza Mousavi نام کاربری= همون کدملی
رمز هم روز آغاز ثبت نام سنجش فرستاد
الان برای دیدن اطلاعاتتون با هر چی وارد میشید(رمزی که سنجش فرستاد یا همونی که میگید ساختید) همون رو نگهدارید به جای شماره پرونده و... -
#ثبت_نام_کنکور
Sara Kebriadar نام کاربری همون اسممونه یا کد ملی؟؟
-
Sara Kebriadar نام کاربری همون اسممونه یا کد ملی؟؟
زهرا عزیزی 0 کد ملی
برای ورود کد ملی و رمز رو میخواد