سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سرباز وطن
-
-
@zahra-m1999 ممنون
-
Arash 0 اقا جون شما خیلی خوبی اصن شما رتبه یکی
ولی تو عمرتون ادمای با اراده ندیدید
همین ک ایشون به فکر خوندنه یعنی ارادش قدری هست ک بخواد تو اون شرایط توی اسایشگاه بخونه
شما اگر سرباز بودین به خوندن فکرم نمیکردین اراده شما min مقداره
و ایتکه این شمایید ک بی فکر جواب میدید -
Arash 0 واه چقدر بچه هارو ناامید میکنی شما..این چ نوعشه دیگه..؟!؟!؟!
-
Arash 0 توی روستا تیز هوشان بوده
-
سلام ...
کل وقتتون رو مشخص کنید در هر روز ودر هر هفته
درصدای لازم رو به طور نسبی پیدا کنید برای رشته ی که می خواید
یه جدول برای هر روز بکشید ودرسا رو تقسیم کنید
زیست وشیمی رو کامل بخونید وریز وکامل کتاب وتحلیل کنید
از ریاضی می تونید ابتدا امار احتمال وانالیز و تصاعد وماتریس و حد ومشتق وکار بردمشتق وانتگرال ومثلثات بخونید
البته باید یه پیش نیاز از تابع بخونید ولی رو این مباحث تست زیاد کار کنید
ازفیزیک می تونید از فصل سه پبش و .. تا اخر پیش بخونید دکتر طلوعی تو این فصل نکته ها خوبی گفتن البته باید مرورشون کنید وتو تست به کار ببرید در اخر مغناطیس والقا رو بخونید وگرما وقانون گازه ها یه نگکاه به فشارم کنید اگه وقت داشتید
ادبیات ابتدا لغت واملا وتاریخ رو بخونید رو قرابت کار کنید هرشب . متن کتاب درسی رو بخونیدوبیت هاش رو از نظر مفهوم بررسی کنید اگه در اخر وقت اوردید یکم ارایه کار کنید
عربی فیلمای استاد ناصح زاده رو ببینید اگه وقت دارید همشو ببینید که می تونم بگم به صد فکر می کنیو واقعا عربی رو نمیشه جدا کرد مثل ریاضی چون به هم پیوسته است اگه وقت نداشتید ابتدا ترجمه ومفهوم کار کنید متن کتاب ولغات وتعریبای کتاب بخونید ..درک مطلبم فقط سوالای مفهومش رو بررسی کنید ودر اخر منصوبات بخونید
در مورد زبان لغت رو هر شب بخنوید از رو کتابچه وشب بعدش تست بزنید در حد سی دقیقه چون سر بازید ممکنه وقت نیارید هر روز بعد گرامر رو بخونید تو تایم مرده رو ریدینگ کار کنید چون از کلوز راحت تره کلوز علم لغت وگرامر بالا می خواد ..
دینی رو کامل بخونید
در مورد تقسیم بندی و رتبه بندی که کردم میشه پزشکیم اورد شک نکنید بخونید وامیدوار باشید اگه می تونید با یه مشاوخوب نه ادم گول زن برنامه ریزی کنید اگه نه طبق وقت روزانتون مباحثی که گفتم تقسیم کنید اگه می تونید مرخصی بگیرید
از سال ۸۵به نظرم تست ها کنکور حل کنید وریز به ریز تحلیل کنید مبع اول تستی تون کنکور باشه
سعی کنید تا فروردین مباحث تموم کنید اردیبهشت مرور کنید خرداد ازمون سه روز یکبار بزنید وشهریور خبر پزشکی تون رو به ما بدید
یاعلی. موفق باشید
RAHIL_28 @dr-sobhan
mrz
@dr.yassi
Zahra M -
@zahra-m1999 خیلی ممنون واقعا راهنمایی خوبی بود سعی میکنم اجراییش کنم
منتها زیست رو چه جوری بخونم که بتونم درصد خوبی داشته باشم؟؟؟؟ -
Arash 0
چقد نمیشه تو متنتون بکار بردین
حالم بهم خورد : | -
alihorbani در سرباز وطن گفته است:
منتها زیست رو چه جوری بخونم که بتونم درصد خوبی داشته باشم؟؟؟؟خواهش میکنم یه درو اول کتاب بخونید با این دید که کلیت دسیتون بیاد در حد روز نامه وارد ورق بزنید سر تیر را رو نگاه کنید و...در حد سی دقیقه بعدش کتاب ریز بخونید هر پاراگراف که می خونید تحلیل کنید که چه نکته داره به کجا مربوط میشه قرارچی بشه اگه جای طراح بودید چکار میکرد چطور تغییر میدادید واینا بعد برید سراغ درسنامه بعدشس تست نکات مهم هایلایتکنید چون وقت نوشتن ندارید بعد اجمالا کل فصل مرور کنید در اخر یهبرگه بر دارید وسعی کنید یه نمودار بکشید
-
یه چیزی تاپیک درمورد شما ست قرار شما بخونی ببینی قبول میشی یانه
نه ما پس کسی که باید به این سوال جواب بده شمایید از خودتون بپرسید می خواید می تونید تلاش کنید ....اینکه سربازیو وغیره رو بزارید کنار مهمه اینه تاجایی که می تونید تلاش گکنید وبهترین نتایج رو نسب به شرایطتون بگیرید حالا نشدم نشد گرچه من میگم میشه یه چیز وظیفه شما درسخوندن شدن ونشدنش با خدا ست شما وظفیت رو انجحام بده تو کار خدا دخالت نکن
بعدشم برادر من شما شمایی منحصر بفرد اگه یه سر باز نتونسته قبول شه یا تونسته به شما چه کار داره اون یه نفر دیگه بوده شما که نبودی
خلاصه اگه تا حالا هیچکی نتونسته شما بتون چون شما با اون فرد فرق داری
شما شمایی و هیچ کس دیگه حتی من از انگیزه وتوانایت خبر نداریم چی گفتم خودمم نفهمیدم ولی شماها بفهمید -
منتها زیست رو چه جوری بخونم که بتونم درصد خوبی داشته باشم؟؟؟؟می تونید ژنتیک بزارید اخر مبحثی بخونید اول بدن انسان بعد جانوری وبعد گیاهی بعد ویروس باکتری ا غازیان در اخر ژنتیک
از لقه های مهر وماه واسه جمع بندی زیست استفاده کنید -
منتها زیست رو چه جوری بخونم که بتونم درصد خوبی داشته باشم؟؟؟؟ریاضی اقا امینی...عربی ناصح زاده .....شیمی اقا جانی ....زیست رحیمی ..فیزیک دقیق نمی دونم بین طلوعی وفداییفرد وکازرانیان شک دارم طلوعی که خوبه حالا یه جلسه ببیند انتخاب کنید
موفق باشید -
alihorbani
تو همین سایت آلا ماجرای سربازی مطرح بود که از 14اردیبهشت شروع کرد (4سال بادرس فاصله داشت ) وپزشکی قبول شد...
اگه بخوای قطعا میشه
یکی ازآشناهامون رتبه 2000اورد وپزشکی قبول نشد ووقت سربازیش رسید الان درحین خدمت داره درس میخونه .....
یه عزم واراده ی قوی میخواد وبرنامه ی درست حسابی
بنظرم یه سری ازمباحث رو حذف کنید چون وقتتون محدوده ....
وروی مباحث باقیمانده مسلط بشین ......
درمورد برنامه برحسب نقطه قوت وضعفتون برنامه ریزی کنید ....
زیست مهمترین درس اختصاصیه وبدیهیه که بیشترین وقتو صرف خوندنش میکنید .....از ترازهای برتر آلا مثل زهرا خانوم @zahra.m1999 وخیلی ازدوستان نهایت استفاده رو ببرید .....
پ.ن: اگه کسی بهتون گفت نمیتونید ایشون برحسب توانمندی محدود خودش گفته وبه روحیه واراده ی شما هیچ دخلی نداره ....
امیدوارم موفق وموید باشید .... -
@dr-yassi در سرباز وطن گفته است:
alihorbani
تو همین سایت آلا ماجرای سربازی مطرح بود که از 14اردیبهشت شروع کرد (4سال بادرس فاصله داشت ) وپزشکی قبول شد...
اگه بخوای قطعا میشه
یکی ازآشناهامون رتبه 2000اورد وپزشکی قبول نشد ووقت سربازیش رسید الان درحین خدمت داره درس میخونه .....
یه عزم واراده ی قوی میخواد وبرنامه ی درست حسابی
بنظرم یه سری ازمباحث رو حذف کنید چون وقتتون محدوده ....
وروی مباحث باقیمانده مسلط بشین ......
درمورد برنامه برحسب نقطه قوت وضعفتون برنامه ریزی کنید ....
زیست مهمترین درس اختصاصیه وبدیهیه که بیشترین وقتو صرف خوندنش میکنید .....از ترازهای برتر آلا مثل زهرا خانوم @zahra.m1999 وخیلی ازدوستان نهایت استفاده رو ببرید .....
پ.ن: اگه کسی بهتون گفت نمیتونید ایشون برحسب توانمندی محدود خودش گفته وبه روحیه واراده ی شما هیچ دخلی نداره ....
امیدوارم موفق وموید باشید ....
از تراز ها ی برتر الا مثل زهرا خانوم »»»»»»»»====خودت مسخره کن نامرد -
@zahra-m1999
زهرمار
جدی میگم