مختصات نقطعهای از تابع نمایی
-
-
سلام ! به نظرم تنها راه اینه دستگاه سه معادله سه مجهول حل کنید. مجهول ها a و b و c هستند. نقاط (x,y) که دارید رو در ضابطه قرار بدید به سه معادله میرسید بین این سه مجهول.
حالا برای حلش این دستگاه راه زیاده ، هم راه طولانی داره هم کوتاه. -
رابطه قرمز حاصل تفریق خط 1 و 2 هست و رابطه نارنجی حاصل تفریق خط 2 و 3 ...
با تقسیم رابطه نارنجی و قرمز به هم مقدار b مشخص میشه و در ادامه a و c.@PHys
عااا ممنون
الان این راه کوتاهش بود؟ -
@PHys
عااا ممنون
الان این راه کوتاهش بود؟@Moment در مختصات نقطعهای از تابع نمایی گفته است:
الان این راه کوتاهش بود؟
کوتاه ترین راهی که به موقع حل به ذهنم رسید ...
-
رابطه قرمز حاصل تفریق خط 1 و 2 هست و رابطه نارنجی حاصل تفریق خط 2 و 3 ...
با تقسیم رابطه نارنجی و قرمز به هم مقدار b مشخص میشه و در ادامه a و c.@PHys
ببخشید که الان دارم جواب میدم
امتحان داشتم نتونستم دقیق نگاه کنم
من یازدهم هستم از این راه حلی که شما رفتین هیچی متوجه نشدم -
!
من تا اینجاشو بلدم بقیه اشو نمیدونم
-
!
@Moment
من الان برگه دم دستم نیست ولی ببین اگه به جای یکی دیگه از متغیر ها یه چیز دیگه بنویسی درست میشه یا نه
مثلا اینکه به جای c بزاری یک دوم منهای a بعد دو تا معادله داری و دو تا مجهول می تونی توی دستگاه بزاری و حلش کنی -
!
@Moment
راه دیگه اینه که از معادله اول مقدار c رو در معادلات دو و سه جایگزین کنید. یعنی در معادلات 2 و 3 به جای c مقدار یک دوم منها a قرار بدید. حالا اگر به معادلات 2 و 3 نگاه کنید میبینید دو معادله دارید و دو مجهول و با حل این دستگاه مقدار a و b مشخص میشه. با مشخص شدن مقدار a و استفاده از معادله اول هم مقدار c معلوم میشه. اما این راه از راهی که قبل تر گفتم طولانی تره.
-
@Moment
راه دیگه اینه که از معادله اول مقدار c رو در معادلات دو و سه جایگزین کنید. یعنی در معادلات 2 و 3 به جای c مقدار یک دوم منها a قرار بدید. حالا اگر به معادلات 2 و 3 نگاه کنید میبینید دو معادله دارید و دو مجهول و با حل این دستگاه مقدار a و b مشخص میشه. با مشخص شدن مقدار a و استفاده از معادله اول هم مقدار c معلوم میشه. اما این راه از راهی که قبل تر گفتم طولانی تره.
@PHys
اهان
شما یهو خلاصه کردین
ممنون -
G GharibehGomnam2 has marked this topic as solved on