برنامه آلاء برای امتحان نهایی و کنکور
-
مرسی از لطف الا که همیشه هوای دانش آموزهارو داره
️
️
️
...
فقط میگم که چه زمانی وارد پنلمون میشه؟ -
این عکس رو نگاه کنین!
الان که بحث امتحان نهایی داره داغ میشه سوالی که ابریشمی های عزیزمون براشون به وجود اومده اینه که پروژهی امتحان نهایی برای چه کسایی رایگانه؟ت یعنی تکدرس
پ یعنی پک
خ یعنی تخصصی
ع یعنی عمومیمثلا طبق ستون دوم، کسایی که راه ابریشم پرو رو به صورت پک ( نه تکدرس ) گرفته بودن چه پک تخصصی گرفته باشن چه پک عمومی، متناظر با دروسی که دارند، دوره امتحان نهایی آلاء رو دریافت میکنند.
طبق ستون چهارم کسایی که پک عمومی راه ابریشم معمولی رو گرفته بودن هم کل دروس عمومی نهایی رو رایگان دریافت میکنن.
اما
کسایی که به صورت تکدرس پرو گرفته بودن یا تکدرس معمولی عمومی گرفته بودن، متناظر با درس خودشون تکدرس نهایی رو رایگان میگیرن.اینها تنها موارد استثنا برای دروس نهایی هستش و برای بقیهی عزیزان طبق هزینه های مناسب و کمی که روی سایت قرار داده میشن خواهد بود
️
@M-an در برنامه آلاء برای امتحان نهایی و کنکور گفته است:
️این عکس رو نگاه کنین!
الان که بحث امتحان نهایی داره داغ میشه سوالی که ابریشمی های عزیزمون براشون به وجود اومده اینه که پروژهی امتحان نهایی برای چه کسایی رایگانه؟ت یعنی تکدرس
پ یعنی پک
خ یعنی تخصصی
ع یعنی عمومیمثلا طبق ستون دوم، کسایی که راه ابریشم پرو رو به صورت پک ( نه تکدرس ) گرفته بودن چه پک تخصصی گرفته باشن چه پک عمومی، کل نهایی رو رایگان دریافت میکنن.
و
طبق ستون چهارم کسایی که پک عمومی راه ابریشم معمولی رو گرفته بودن هم کل نهایی رو رایگان دریافت میکنن.
اما
کسایی که به صورت تکدرس پرو گرفته بودن یا تکدرس معمولی گرفته بودن، متناظر با درس خودشون تکدرس نهایی رو رایگان میگیرن.اینها تنها موارد استثنا برای دروس نهایی هستش و برای بقیهی عزیزان طبق هزینه های مناسب و کمی که روی سایت قرار داده میشن خواهد بود
برای کسایی که ۲
) درس پرو گرفتن هم درس های عمومی قرار میگیره ؟ -
سلام.اگه کسی میدونه بگه.برنامه چتر شنبه هفته بعد میاد یا امروز؟
-
میگم من پک نگرفتم ولی در واقع یه جورایی پک رو گرفتم. ::)
ریاضیات پرو + فیزیک عادی + شیمی عادی
معادل پکه به من نمیشه عمومی هم تعلق بگیره؟
فارسی میخواستم.
@M-an -
سلام
امتحان نهایی از آخر اردیبهشت شروع میشه تا ۲۵ خرداد
کنکور ۱۴ و ۱۵ تیر ماه است.
برای کنکور سراسری چترنجات داریم
چترنجات چندتا برنامه مطالعاتی داره که متناسب با اونها فیلم میذاریم رو سایت.
۱. برنامه مطالعاتی نوروز، که تمام شد.
۲. برنامه مطالعاتی از ۱ اردیبهشت تا کنکور
که ما شنبه برنامه رو منتشر می کنیم، هر کس خواست بتونه زودتر شروع کنه و در انتها فرصت داشته باشه آزمون جامع بیشتری بزنه
دانلود برنامه
۳. برنامه مطالعاتی از ۱ خرداد تا کنکور
این برنامه بیشتر مناسب فارغ التحصیلان است.
۴. برنامه مطالعاتی از پایان امتحان نهایی تا کنکور (۲۰ روزه)
این برنامه بیشتر مناسب دانش آموزان است.%(#ff0000)[برای امتحان نهایی]
برای دانش آموزان محصول امتحان نهایی ویژه ای داریم که اواسط اردیبهشت تا ۲۵ خرداد باید استفاده کنند و خیلی کمک می کنه بهشون.پروژهی امتحان نهایی برای چه کسایی رایگانه؟
همایش های آنلاین کنکور
داریم بررسی می کنیم، احتمال زیادی داره همایش های یک یا دو روزه آنلاین هم نزدیک کنکور بذاریم.@M-an در برنامه آلاء برای امتحان نهایی و کنکور گفته است:
سلام
که ما شنبه برنامه رو منتشر می کنیم، هر کس خواست بتونه زودتر شروع کنه و در انتها فرصت داشته باشه آزمون جامع بیشتری بزنه
برای دانش آموزان محصول امتحان نهایی ویژه ای داریم که اواسط اردیبهشت تا ۲۵ خرداد باید استفاده کنند و خیلی کمک می کنه بهشون.پروژهی امتحان نهایی برای چه کسایی رایگانه؟
همایش های آنلاین کنکور
داریم بررسی می کنیم، احتمال زیادی داره همایش های یک یا دو روزه آنلاین هم نزدیک کنکور بذاریم.من واسه ۲ تا اختصاصی راه ابریشم پرو دارم
بعد الان از تیکت پرسیدم میگن پک عمومی نهایی به شما تعلق نمیگیره
من پرو رو فقط به امید امتحان نهایی گرفتم که اونم عمومیش نیست!! -
سلام
همایش های آنلاین کنکور
داریم بررسی می کنیم، احتمال زیادی داره همایش های یک یا دو روزه آنلاین هم نزدیک کنکور بذاریم.من واسه ۲ تا اختصاصی راه ابریشم پرو دارم
من پرو رو فقط به امید امتحان نهایی گرفتم که اونم عمومیش نیست!!احمد رضا 0 میگیره نمودارببین
-
سلام
همایش های آنلاین کنکور
من پرو رو فقط به امید امتحان نهایی گرفتم که اونم عمومیش نیست!! -
احمد رضا 0 میگیره نمودارببین
@REZA-DOLATSHAA پرسیدم داخل تیکیت گفتن نمیگیره
-
احمد رضا 0
چرا فکر می کنید اگر درس تخصصی رو تهیه کردین باید خدمات مربوط به دروس عمومی رو دریافت کنید ؟
شما محصول امتحان نهایی رو برای همون ۲درس تخصصی که تهیه کردین دریافت خواهید کرد@M-an خانم مدیر، پس چرا عصبانی میشید؟
-
سلام خانم مدیر خسته نباشید امیدوارم حالتون خوب باشه ببخشید عذر من رو پذیرا باشید باشید ولی می خواستم ازتون درخواست کنم به ما هم که 110 رو تهیه کردیم اگر براتون مقدور باشه و لطف کنید دوره نهایی رو رایگان بدید چون یکی از دوستان توی گروه تلگرام هزینه رو ارسال کرده بود که اگر برای سه تا درس عمومی بخوایم تهیه کنیم واقعا گرون درمیاد درسته تو این زمونه این مبلغ ها مبالغ کمی هستن ولی خیلی ها من جمله خودم نمی تونم تهیه بکنم و واقعا به این دوره نیاز دارم حتی 110 رو هم به زور و زحمت تهیه کردمhttps://forum.alaatv.com/uid/249
-
یکی هم ما دوره 110 رو خریدنی توی تبلیغات نوشته بودین که با راه ابریشم پرو هیچ فرقی نداره ولی کلی فرق گذاشتید بین ما به اون ها چتر نجات رو رایگان دادید به ما ندادید الان هم که امتحان نهایی رو دوباره به اونها دارید رایگان می دید به ما ندادید این که نمیشه شبیه فقط نوشته بودید از لحاظ زمان باهم تفاوت دارن
-
یکی هم ما دوره 110 رو خریدنی توی تبلیغات نوشته بودین که با راه ابریشم پرو هیچ فرقی نداره ولی کلی فرق گذاشتید بین ما به اون ها چتر نجات رو رایگان دادید به ما ندادید الان هم که امتحان نهایی رو دوباره به اونها دارید رایگان می دید به ما ندادید این که نمیشه شبیه فقط نوشته بودید از لحاظ زمان باهم تفاوت دارن
40edd793273ecb راه ابریشمی های پرو برای کلاسهای امتحان نهایی همون اول پول دادند
یعنی در واقع یکی از آپشن های پرو که عادی فرق داشت و گرون تر شده بود همین پوشش امتحان نهایی بود -
سلام خانم مدیر خسته نباشید امیدوارم حالتون خوب باشه ببخشید عذر من رو پذیرا باشید باشید ولی می خواستم ازتون درخواست کنم به ما هم که 110 رو تهیه کردیم اگر براتون مقدور باشه و لطف کنید دوره نهایی رو رایگان بدید چون یکی از دوستان توی گروه تلگرام هزینه رو ارسال کرده بود که اگر برای سه تا درس عمومی بخوایم تهیه کنیم واقعا گرون درمیاد درسته تو این زمونه این مبلغ ها مبالغ کمی هستن ولی خیلی ها من جمله خودم نمی تونم تهیه بکنم و واقعا به این دوره نیاز دارم حتی 110 رو هم به زور و زحمت تهیه کردمhttps://forum.alaatv.com/uid/249
-
40edd793273ecb
سلام
سلامت باشید
متاسفانه امکان چنین چیزی که فرمودین رو نداریم
ما هنوز قیمت محصول رو اعلام نکردیم اما همون طور که میدونید همیشه کمترین قیمت ممکن برای محصولات در نظر گرفته میشه@M-an یک سوال در مورد برنامه ای که گذاشتین
ویدیو ها هم متناسب با این برنامه انتشار پیدا میکنند مثلا زیست ۱۲ داخل خرداد یا شیمی ۱۲ دیگه تا اواخر اردیبهشت همش میاد؟
-
برنامه مطالعاتی کامل فاز دوم و سوم چتر نجات رشته ریاضی تقدیم شما
@M-an سلاام خسته نباشید این گسسته کامل ول شده یعنی اصن ن جزوه جدید ن فیلم جدید کلا یه آمار تو پنل گذاشته شده حتما پیگیری کنین