فیزیک /الکترواستاتیک
-
@Soniaaa
دقیقا.
منم تو همین برایندگیریش موندم -
@Soniaaa
یکی از تقطه هایی که بار های دو و سه هست رو انتخاب میکنیم حالا من جای سه رو انتخاب کردم
جای سه ، نه میکرو کولن هست و جای دو ، شش میکرو کولن
چون فاصله هر دو از مبدا مختصات که برآیند میدان رو داده یک اندازه هست از همدیگه کم میکنیم
چون من دو رو انتخاب کردم و دو ، نه میکرو کولن هست پس نه منهای شش میکرو کولن میشه سه میکرو کولن و میشه جای تک به تک میدان پیدا کردن و جمعشون رو پیدا کردن میدان ها یه میدان رو حل کنیم که بجای بار سه میکرو کولن میذاریم -
@Soniaaa
یکی از تقطه هایی که بار های دو و سه هست رو انتخاب میکنیم حالا من جای سه رو انتخاب کردم
جای سه ، نه میکرو کولن هست و جای دو ، شش میکرو کولن
چون فاصله هر دو از مبدا مختصات که برآیند میدان رو داده یک اندازه هست از همدیگه کم میکنیم
چون من دو رو انتخاب کردم و دو ، نه میکرو کولن هست پس نه منهای شش میکرو کولن میشه سه میکرو کولن و میشه جای تک به تک میدان پیدا کردن و جمعشون رو پیدا کردن میدان ها یه میدان رو حل کنیم که بجای بار سه میکرو کولن میذاریم@رز-سرخ
آهان خب این روشو بلد نیستم الان نمیتونم روش جدید یاد بگیرم بازم مرسی ازت -
@Soniaaa هر طور که راحتید اما خب خیلی برای محاسبات سریع کمک میکنه فقط یه منهای سادست که باید فاصله از مبدا یکی باشه
-
L lO_Ol marked this topic as a question on
-
@Soniaaa
چرا فاصله رو 6cm در نظر گرفتید؟ درضمن سوال رو کامل حل نکردید که ایراد داشته باشه!@PHys
شش نگرفتم که ۷۲گرفتم
خب نمیتونم برآیند و حساب کنم
بعدم ایرادشو گفتن اون سه هشتم نبوده سه چهارم بوده
الان مشکل محاسبه برآیند هستش -
@PHys
شش نگرفتم که ۷۲گرفتم
خب نمیتونم برآیند و حساب کنم
بعدم ایرادشو گفتن اون سه هشتم نبوده سه چهارم بوده
الان مشکل محاسبه برآیند هستش -
@Soniaaa
آره فاصله رو 6رادیکال دو گرفتید(دفعه قبل رادیکال2 نزاشتم) اما به سانتی متر گذاشتید. باید به متر تبدیل کنید.برای برآیند گیری راه حل میفرستم.
@PHys
آهان الان فهمیدم
فک کنم بتونم الان درستش کنم -
@PHys حل شدممنونم
-
L lO_Ol has marked this topic as solved on