ادبیات نهایی
-
برای ادبیات چه پیشنهادی دارین ؟ ( نهایی)
-
Baby-_-Yooda دانش آموزان آلاء دوازدهمreplied to Technetium on ۴ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۲۰:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Technetium
بله -
_Biliifti_ در ادبیات نهایی گفته است:
@Soniaaa
یه ماه بعد کنکور میان میگن به علت نبود زیر ساخت مطلقا کنکور به شیوه ی سال های گذشته برگزار میشودوحشتناک ترین جمله ای که یه پشت کنکوری ۴۰۳ میتونه بشنوه...
-
اعلام کردن شعرحفظی فقط شعر های ترم ۲ هست !!!؟
-
Technetiumreplied to lO_Ol on ۴ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۹:۵۶ آخرین ویرایش توسط Technetium انجام شده
@Soniaaa
🥲 -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to _Biliifti_ on ۴ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۹:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
_Biliifti_
ب همین وقت عزیز میریم سر جلسه دفترچه عمومی میزارن جلومون -
@Soniaaa
یه ماه بعد کنکور میان میگن به علت نبود زیر ساخت مطلقا کنکور به شیوه ی سال های گذشته برگزار میشود -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to _Biliifti_ on ۴ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۹:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
_Biliifti_
همون دیگه تلوزیون هم گفت فعلا ایده ای برای محاسبه تراز نداریم
خودشون عین چی گیر گردن تو گل -
@Soniaaa
اگه اینجور که سبطی میگه باشه که رسما فرقی به حال اونایی که ۲۰ شدن نداره.
الان برا کسی که سال ۹۸ نهایی داده ۲۰ آسون تر بوده تا مایی که ۴۰۲ نمره کامل رو میخوایم،سهمیه اینو میخوان چیکار کنن? -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to _Biliifti_ on ۴ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۹:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
_Biliifti_
منم نظرم این بود ولی هامون سبطی گفت که اینجوری نیس و خودش تو بهش محاسبه ترازه و مجبورا سال ب سال بگیرن
و بخاطر یکی نبودن سطح امتحانا مثلا تراز یکی کمتر میشه چون که ی سال دیرتر بدنیا اومده
و کلا موندن تو محاسبش خودشون
برا همینم دی نتونستن تراز بدن -
احمد رضا 0
نه ببین اگه قرار بر این بود بگن ترمیمارو جدا دوازدهمیا هم جدا تراز بگیریم که خب قطعا رتبه کنکور هم متفاوت میشد.چون ترازمتفاوتی دادن
ربطی به آسونی و سختی نهایی هم نداره همه طبق یه تراز سنجیده میشن
این نظر من بود البته و تقریبا مطمئنم و چیزی معقولیه،باز شما شک داشتی از کسی که تجربه ای تو این زمینه داره بپرس.. -
احمد رضا 0replied to _Biliifti_ on ۴ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۷:۳۶ آخرین ویرایش توسط احمد رضا 0 انجام شده
_Biliifti_ در ادبیات نهایی گفته است:
احمد رضا 0
نه
به نسبت همه تراز میگیرنیعنی چطور ؟
مثلا کسایی که داخل خرداد امسال ترمیم کردند و یا دیپلم گرفتند باهم تراز دارند؟
بقیه که سالهای دیپلم گرفتند هم با هم؟
منظورم اینه که چون امسال سخت تر طرح میشه سوالات فرقی با سالهای گذشته نداره؟
-
Kourosh Mousavi فارغ التحصیلان آلاءreplied to Anneeeee on ۴ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۵:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Anneeeee
روان پریش نیست
ذهن بدون دسته بندی داره که برام جالبه -
Mahdieh te دانش آموزان آلاءreplied to Anneeeee on ۴ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۲:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Anneeeee من ۱۸/۵ شدم
بچهها هنوز کلی مونده، اصلن مهم نیست که تا الان شروع نکردین. برای ادبیات من نصف اوله کتابو قبلا یه دور خونده بودم و شب امتحان مجددا یه دور کتابو کامل خوندم (نصف دوم کتاب نیاز به تامل بیشتری داره و بهتره قبل شب امتحان بخونین) و هیج منبع خاصی هم نداشتم بجز امتحانات نهایی سالهای پیش و جزوه قلمروهایی که توی خود سایت آلا هستبرای معنی شعر من منظور رو رسونده بودم و درست گرفته بودن. یکی از اشتباهاتم مال همون وابسته ها بود (پیشین و صفت و پسین و اینا داشت فک کنم) برای معنی کلمه من دقیق خود معنی کتابو گفتم. توجه ویژه هم داشته باشین روی کارگاه ها
مثلا یه سوال بود نمیدونم مال چه سالی
گفته بود فلان حیوان در فلان درس نماد چی بود؟و اینکه ادبیات شیرینه خیلی زودتر از چیزی که فکر میکنین جمع میشه، روزی یک فصل خوندنش حدودا شاید ۲ ساعت زمان ببره و اگه علاقه داشته باشین و پایه علمی مناسب قطعا نمره خوبی میگیرین
-
Anneeeee دانش آموزان آلاءreplied to _Biliifti_ on ۴ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۸:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
_Biliifti_
چشم -
احمد رضا 0
نه
به نسبت همه تراز میگیرن -
Anneeeee دانش آموزان آلاءreplied to احمد رضا 0 on ۴ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۸:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
احمد رضا 0
لطف کردین اگه تونستم تهیه میکنم سپاس گذارم -
Anneeeee دانش آموزان آلاءreplied to Kourosh Mousavi on ۴ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۸:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Kourosh Mousavi
برای این میگم خواهر بردارین (چون من و بردار بزرگ ترم ابنحوریم باغ وحش گونه....)، دیدتون نسبت به سالی: یک عدد روان پریش -
Kourosh Mousavi فارغ التحصیلان آلاءreplied to Anneeeee on ۴ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۲:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Anneeeee
نه نیستیم لطف داری
آره آدم جالبیه با مغزی بسیار آشفته و در هم بر هم -
Anneeeee دانش آموزان آلاءreplied to Kourosh Mousavi on ۳ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۸:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Kourosh Mousavi
جواب سوال من رو ندادین واقعا خواهر بردارین؟(جواب بدین یه انجمن راحت بشن )
هردوتون خیلی بامزه این و متن هاش خیلی توی خودنویس خیلی درد دارن
پست 5 از 45