وسواس مطالعاتی
-
سلام بچه ها کسی برای این مشکل راه حل داره؟
مثلا وقتی یه فیلم درسی میبینم احساس میکنم باید چندبار دیگه ببینمش تا کارم تکمیل شده باشه!
یا اینکه باید چندبار یه مطلب رو بخونم
یه جورایی وسواس قاطی با کمالگرایی
این روی روند مطالعاتیم خیلی تاثیر بدی گذاشته
پشت کنکوری تجربی هستم
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
تایمر بذار و به خودت بگو به تو چه اصلا
میخوام یاد نگیرم
آخه یه ضرب المثلی هست به اینا که مثلا تو وضو گرفتن و غسل کردن و نماز خوندن وسواس دارن، فکر میکنن وضوشون و غسلشون درست نشد، نماز رو اشتباه خوندن، رکعت سومن یا چهارم؛ بعد به خاطر همین هی وضو و غسل و نماز رو تکرار میکنن، میگن که این وسواس رو شیطون به دل آدم میندازه بعد سر همین میگن بگو به تو چه اصلا میخوام کثیف بمونم، میخوام نمازمو غلط بخونم. -
سلام بچه ها کسی برای این مشکل راه حل داره؟
مثلا وقتی یه فیلم درسی میبینم احساس میکنم باید چندبار دیگه ببینمش تا کارم تکمیل شده باشه!
یا اینکه باید چندبار یه مطلب رو بخونم
یه جورایی وسواس قاطی با کمالگرایی
این روی روند مطالعاتیم خیلی تاثیر بدی گذاشته
پشت کنکوری تجربی هستم
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاSEYED313 من بخاطر وسواس کنکور سال اولمو خراب کردم دیگه درس عبرت شد برام. من کلا وسواس شدید توی همه چیز دارم.
بخدا شاید باورش سخت باشه ولی من برای کنکور سال اولم تا اسفند اصلا شروع نکردم چون صبح بیدار میشدم بعد پارت اول برنامهم رو نمیفهمیدم و میگفتم خب ... امروز نه، فردا دوباره شروع میکنم چون فکر میکردم شروع باید بهترین باشه.
اگه مبحثی رو نفهمیدی ازش بگذرو هیچ فیلمی رو دوبار نبین کم کم عادت میکنی و مغزت شرطی میشه که برای یادگیری فقط یه فرصت دارم. و اینکه خوب خوب گوش کن به فیلم که مغزت بهونه نیاره که تمرکز نداشتم
ولی وسواس برای تست خوبه