کسایی که از راه ابریشم ریاضی نتیجه گرفتن...یه لحظه لطفاً!
-
سلام وقت همگی بخیر
میخواستم از کسایی که از راه ابریشم ریاضی استاد ثابتی نتیجه گرفتن بپرسم که شیوه مطالعه شون همراه با ویدیو ها چطوری بود؟
من پیله رو دیدم و از فرسنگ اول شروع کردم ویدیو هارو میبینم ولی سراغ تستا که میرم انگار هیچی بلد نیستم
نه تستای راه ابریشم رو میتونم بزنم نه خیلی سبز
اگه بزنم غلط میزنم شاید بشه گفت یدونه درست از سی تا تست
از روی درسنامه هم که هیچییی نمیفهمم
میخواستم ببینم چطوری میتونم ریاضی مو بهتر کنم با این اوضاع؟
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء -
امسال کنکوری هستید؟ دوازدهمی؟
-
ببینید واقعیتش من که ریاضیات ریاضی رو برای استاد ثابتی دارم
برای حل تست ها اول درسنامه رو کانال میبینم یادداشت میکنم نکات رو و بعدش میرم سراغ تست های آموزشی قبل از حل استاد ویدیو رو استپ میکنم خودم حلش میکنم بعدش با حل استاد چک میکنم بعدش دیگه میشه بقیه تست هارو هم حل کرد -
من ابریشم تجربی دارم منم تقریبا هم چنین وضعی داشتم ولی اومدم دیگه از ابریشم تست نزدم
ولی جاش از چتر ریاضی تجربی تست زدم تا الان که فعلا جواب داده -
امسال کنکوری هستید؟ دوازدهمی؟
احمد رضا 0 نه یازدهمم سال دیگه کنکوری ام
-
ببینید واقعیتش من که ریاضیات ریاضی رو برای استاد ثابتی دارم
برای حل تست ها اول درسنامه رو کانال میبینم یادداشت میکنم نکات رو و بعدش میرم سراغ تست های آموزشی قبل از حل استاد ویدیو رو استپ میکنم خودم حلش میکنم بعدش با حل استاد چک میکنم بعدش دیگه میشه بقیه تست هارو هم حل کردMohammadreza Doosti منم اومدم اول همین کارو بکنم ولی دیدم نمیتونم حل کنم. هی حل خود استاد و دیدم و دوباره خودم حل کردم تا اینکه تستا تموم شد و هنوز احساس ضعف داشتم نسبت به اون مبحث
اصن ریاضی تنها درسیه که اینقدر ازم وقت میبره -
من ابریشم تجربی دارم منم تقریبا هم چنین وضعی داشتم ولی اومدم دیگه از ابریشم تست نزدم
ولی جاش از چتر ریاضی تجربی تست زدم تا الان که فعلا جواب دادهاحمد رضا 0 یعنی درصدهام بهتر میشن اگه این کارو بکنم؟
-
سلام هر تست اموزشی و تسلطی که نمیتونستم حل کنمو نشان دار میکردم بعد دوباره فرداش یا چند روز بعدش حل میکردم. شاید برای تست های تابع من یک سوال رو در سه روز متوالی سعی میکردم حل کنم ولی نمیتونستم. ولی خب بعد چند ماه به تسلط خوبی در ریاضی رسیدم(من کلا ریاضی پایم هم ضعف داشت)
-
سلام هر تست اموزشی و تسلطی که نمیتونستم حل کنمو نشان دار میکردم بعد دوباره فرداش یا چند روز بعدش حل میکردم. شاید برای تست های تابع من یک سوال رو در سه روز متوالی سعی میکردم حل کنم ولی نمیتونستم. ولی خب بعد چند ماه به تسلط خوبی در ریاضی رسیدم(من کلا ریاضی پایم هم ضعف داشت)
Baby-_-Yooda خیلی ممنونم اینم امتحان میکنم
-
سلام وقت همگی بخیر
میخواستم از کسایی که از راه ابریشم ریاضی استاد ثابتی نتیجه گرفتن بپرسم که شیوه مطالعه شون همراه با ویدیو ها چطوری بود؟
من پیله رو دیدم و از فرسنگ اول شروع کردم ویدیو هارو میبینم ولی سراغ تستا که میرم انگار هیچی بلد نیستم
نه تستای راه ابریشم رو میتونم بزنم نه خیلی سبز
اگه بزنم غلط میزنم شاید بشه گفت یدونه درست از سی تا تست
از روی درسنامه هم که هیچییی نمیفهمم
میخواستم ببینم چطوری میتونم ریاضی مو بهتر کنم با این اوضاع؟
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاءTaranommm
فکر کنم شما درسنامه ها رو ندیدین درسنامه ها از درسنامه لقمه ای که در هر فرسنگ هست مجزاست -
Taranommm
فکر کنم شما درسنامه ها رو ندیدین درسنامه ها از درسنامه لقمه ای که در هر فرسنگ هست مجزاستreyhane khoda چرا اتفاقا فقط درسنامه هارو دیدم خود فرسنگ هارو ندیدم
-
reyhane khoda چرا اتفاقا فقط درسنامه هارو دیدم خود فرسنگ هارو ندیدم
Taranommm آهان یعنی شما رفتید قسمت چاپار هارو دیدید؟؟
اگر اون رو دیدید خب معلومه خیلی سخت میشه