سلام سلام خدمت همه دوستان آلایی😍💙💙💙
امیدوارممم حال دلتون هر جایی که هستید عالیه عالیه عالی باشه😁🔥
این تایپیک واس این زدیم که اگر دوست داشتین تایپ شخصیتی تون رو باهم دیگه به اشتراک بزاریم 🙂💙
اول از همه هم خودم استارتشو میزنم😂😂🤝🏻
Screenshot_۲۰۲۳۱۰۲۴-۱۹۴۰۴۹_Samsung Internet.jpg
خب بنده enfp درصد ها هم که پیداست😂💙
خوشحالم میشم شمام همراهی کنینن🥺💙🤝🏻😁✨️💞🥰
واسه شرکت تو آزمون هم به این سایت سر بزنید
https://www.16personalities.com/fa
اسکرین یادتون نره بگیرینااا🙃💙💙
دعوت میکنم از همه بچه های آلایی✨️
سلام
ايام به کامتون❤️
امیدوارم عالی باشید
از امشب استارت یه کتاب رو باهم میزنیم
یه کتاب روانشناسی که کمک میکنه در زمنیه های خودشناسی گاها رفتار شناسی و همچنین خودپیدایی🌱
لزومی نداره تما بخش های کتاب رو بخونید بلکه من عناوین هر مبحث رو میزارم و هر بخش که فکر میکنید مورد نیازتونه بخونید.
اینو باید بگم و همیشه به یاد داشته باشید:
همه کتاب ها کامل نیستن و همه مطالبش برای ما ممکنه مفید نباشه اما قطعا هر کتابی یه منطق و فلسفه ای داره برای خودش....
پس با خوندن چند خط از یک صفحه یک کتاب اونو نقد نکنید و کنارش بزارید،شاید حتی یک جمله وسط اون کتاب زندگیتونو متحول کرد :))🦋
با آرزوی تحولات خوب و لحظات ناب برای تک تکتون 💕
و امیدوارم براتون مفید واقع بشه این تاپیک🌿
IMG_20240402_194204.jpg
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دوازدهم @یازدهم @دهم
اولین تست
-
سلام امیدوارم حالتون خوب باشه
اینجا این تاپیکو زدم تا درباره خاطره اولین تستی که زدیم باهم گفتگو کنیم و اگه دوست داشتید می تونید اون تستو بفرستید :
-
سلام
حقیقتا الان که يادم میاد اون موقع دهم بودم و نمیدونستم اصن چکار باید بکنم برای کنکور
همینجوری کتاب تست زیست میکرو رو باز کردم و تست زدم و هرکدومم درست میشد مثل چی ذوق میکردم
متاسفانه کتابشو ندارم خیلی وقته دادم به کتابخونه -
سلام
اولین تست سال چهارم/سوم ابتدایی بود
یکی از همکلاسی ها چن خط چیز یاد گرفته بود ،، تو کلاس خود نمایی میکرد
یه تست ریاضی بود فک کنم مال تیزهوشان ششم بود به همه نشون میداد میگفت عمرا بتونید حل کنید (راه حل تستو یاد گرفته بود که بیاد کلاسو به هم بریزه )
توی کلاس فقط اوشون واسه تیزهوشان کار میکرد
خب وقتی به من نشون داد روی سوالو که نتونستم بخونم فقط اعدادشو نگاه کردم یه ریتمی بین اعداد روی سوال پیدا کردم (واقعیتش الان که بزرگ تر شدم انگار یادم رفته دیگه نمیشه اینطوری سوال حل کرد) یکم گزینه ها رو نگا کردم گفتم اینا دیگه چیه ؟ گفتش یکی از اینا جواب درسته و باید انتخابش کنی
به حالت بچگانه گفتم از بین جواب های زیاد واسه سوال باید از بین 4 تا انتخاب کنیم این که آسونه:-)
روی سوالو نگا کردم گزینه منطقی تر رو انتخاب کردم :-\
و درست هم در اومد
حالا بعدش روش های حلی رو ابداع کردم تا بتونم توجیح کنم چطوری حلش کردم قوانین محاسبات ریاضی رو به هم ریختم
-
Okia سلام
از اونجایی که کتاب کارامو دیر خریدم اولین تست های من شدن تست های آزمون ۲۲ مهر قلم چی
اونم ریاضی که هیچ چیز خاصی جز توضیح های معلم و تمرین های کتاب ازش نمیدونستم
خاطره ی شیرینی بود و توی اون آزمون با بهترین درصد شیمیم خداحافظی کردم🥲
کلا سال دهم واسم عجیب خاصه -
سلام
اولین تست
اولین آزمون تستی بود که معلم عقده ای مون برای اینکه مارو از سر خودش باز کنه و تست کار نکنه آزمون گرفت خیلی سخت بود
خیلی خاطره خوبی بود:||||
فکر کنم هنوز دارمش شدم ۱۳ از ۲۰:|||
البته تست قبل ترشم زده بودم برای ورود به مدرسه نمونه دولتی و تیزهوشان اما تست واقعی ک برای کنکور باشه رو گفتم