نفرون
-
سلام بچه ها
نکته سوم یه مشکلی دارم
چرا میگه بیشتر انشعابات شبگه مویرگی دوم در بخش مرکزی (مجاورت لوله هنله)قرار داره چونکه بسیاری از اجزای لوله هنله نفرون ها در بخش قشری ان.؟!!فقط مقدار کمی در مجاور مرکز اند (احیاناََ نباید میگفت بخش قشری و مرکزی)
Screenshot_20230428-111351_Google PDF Viewer.jpgبچه-های-تجربی-کنکور-1401
بچه-های-تجربی-کنکور-1402
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
تجربیا -
سلام بچه ها
نکته سوم یه مشکلی دارم
چرا میگه بیشتر انشعابات شبگه مویرگی دوم در بخش مرکزی (مجاورت لوله هنله)قرار داره چونکه بسیاری از اجزای لوله هنله نفرون ها در بخش قشری ان.؟!!فقط مقدار کمی در مجاور مرکز اند (احیاناََ نباید میگفت بخش قشری و مرکزی)
بچه-های-تجربی-کنکور-1402
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا -
سلام بچه ها
نکته سوم یه مشکلی دارم
بچه-های-تجربی-کنکور-1402
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا@Nastaran-Aghaei
سلام
فرمایش شما درسته اینجور مقایسه ها اشتباهه.
به چند دلیل!
اول طول لوله های پیچیده خورده نزدیک و دور گردیزه ها متفاوته و به تبع اون تراکم رگ های شبکه دور لوله ای در اطراف این لوله ها در هر نفرون متفاوته.
دوم طول لوله های هنله هم در هر نفرون متفاوته و به تبع اون تراکم شبکه ی مویرگی در اطراف اون متفاوته.
سوم کپسول بومن و بیشتر بخش های لوله های پیچ خورده نزدیک و دور در بخش قشریه و به تبعش تراکم رگ های مربوط به این بخش ها مربوط به قشر کلیه است! -
@Nastaran-Aghaei
سلام
فرمایش شما درسته اینجور مقایسه ها اشتباهه.
به چند دلیل!
اول طول لوله های پیچیده خورده نزدیک و دور گردیزه ها متفاوته و به تبع اون تراکم رگ های شبکه دور لوله ای در اطراف این لوله ها در هر نفرون متفاوته.
دوم طول لوله های هنله هم در هر نفرون متفاوته و به تبع اون تراکم شبکه ی مویرگی در اطراف اون متفاوته.
سوم کپسول بومن و بیشتر بخش های لوله های پیچ خورده نزدیک و دور در بخش قشریه و به تبعش تراکم رگ های مربوط به این بخش ها مربوط به قشر کلیه است!