دنده ها
-
سلام
جواب گزینه دوم نادرسته و چرا؟!
ممنون میشم توضیح بدین
تفاوت رنگشون بخاطر چیه؟ یعنی اینکه فرق دارن¿¡¡
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402 -
-
سلام
جواب گزینه دوم نادرسته و چرا؟!
ممنون میشم توضیح بدین
تفاوت رنگشون بخاطر چیه؟ یعنی اینکه فرق دارن¿¡¡
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402 -
سلام
بله.
درست نوشتین
اونها غضروف هستند که برای یکسری از دنده ها جدا گانه و برای یکسریشون مشترک و برای دست آخر اصلا وجود نداره -
@Nastaran-Aghaei گزینه دوم غلطه چون دنده های ۱۱ و ۱۲ فقط از طرف ستون مهره ها غضروف دارن از جلو با جناغ مفصل ندارن
-
سلام
بله.
درست نوشتین
اونها غضروف هستند که برای یکسری از دنده ها جدا گانه و برای یکسریشون مشترک و برای دست آخر اصلا وجود نداره -
@Nastaran-Aghaei
خواهش می کنم -
-
-
-
-
-
️بخش اول گزینه ی ۲ اینقدر غلطه که حد و اندازه نداره. اگه بالای دیافراگم داره در مورد استخوان صحبت میکنه که استخوان منقبض نمیشه! اگه داره در خصوص ماهیچه صحبت میکنه از کی ماهیچه های بین دنده ای از کلیه محافظت می کنن! اصلا مگه این ماهیچه ها بنداره ان که منقبض قرار داشته باشند.
-
️بخش اول گزینه ی ۲ اینقدر غلطه که حد و اندازه نداره. اگه بالای دیافراگم داره در مورد استخوان صحبت میکنه که استخوان منقبض نمیشه! اگه داره در خصوص ماهیچه صحبت میکنه از کی ماهیچه های بین دنده ای از کلیه محافظت می کنن! اصلا مگه این ماهیچه ها بنداره ان که منقبض قرار داشته باشند.
-
@MV-ettta به کاما دقت نکردی ... منظورش اینه که بالای دیافراگم مسطح ( درحال انقباض ) قرار داره
-
@MV-ettta جدای از اشتباه من در خوندن سوال باز خیلی غلطه مگه انقباض دیافراگم تاثیری در تعداد مفصل های دنده ها داره
مثلا بالا دیافراگم منقبض یه جوره بالای دیافراگم غیر منقبض یه جور دیگه س! -
@MV-ettta جدای از اشتباه من در خوندن سوال باز خیلی غلطه مگه انقباض دیافراگم تاثیری در تعداد مفصل های دنده ها داره
مثلا بالا دیافراگم منقبض یه جوره بالای دیافراگم غیر منقبض یه جور دیگه س!