شار
-
سلام وقت بخیر
من یه مشکلی با این سوالا دارم اونم اینه که نمیدونم کی باید بردار I رو به عنوان شار بگیریم بذاریم تو فرمول کی بردار j کی بردار برایند؟

دانش-آموزان-آلاء
تجربیا ریاضیاMehrsa 14 ببین میدان باید با اون سیم لوله یا حلقهی ما تشکیل زاویه بده خب؟
-

-
مثلا شکل دومی رو ببین میدان از وسطش عبور کرده خب اینجا ما i رو در نظر میگیریم چون تشکیل زاویه میده (خودت بگو اگه میدان j باشه تشکیل زاویه میده با سطح سیملوله ؟ معلومه دیگه نه) حالا شکل اولی رو ببین مثلا فرض کن از کنار داری به لاستیک یه ماشین نگاه میکنی یه اونجور حالتی داره الان اینجا میدان اصلا با سطح سیم لوله زاویه تشکیل نداده
-
مثلا شکل دومی رو ببین میدان از وسطش عبور کرده خب اینجا ما i رو در نظر میگیریم چون تشکیل زاویه میده (خودت بگو اگه میدان j باشه تشکیل زاویه میده با سطح سیملوله ؟ معلومه دیگه نه) حالا شکل اولی رو ببین مثلا فرض کن از کنار داری به لاستیک یه ماشین نگاه میکنی یه اونجور حالتی داره الان اینجا میدان اصلا با سطح سیم لوله زاویه تشکیل نداده
Mahdieh te
آها آخه هر وقت زاویه تشکیل بده شار صفره ولی وقتی ما برایند میدانو میگیریم دیگه یعنی صفر نیست. منظورتون اینه که وقتی زاویه تشکیل نداد برایند j .i حساب میکنیم؟ -
Mahdieh te
آها آخه هر وقت زاویه تشکیل بده شار صفره ولی وقتی ما برایند میدانو میگیریم دیگه یعنی صفر نیست. منظورتون اینه که وقتی زاویه تشکیل نداد برایند j .i حساب میکنیم؟Mehrsa 14 نه دیگه عزیزم
فقط وقتی میدان موازی سطح سیم لوله هست میشه یک. (زاویه میشه صفر و سینوس هم میشه ۱) مثلا صورت سوال میگه زاویه میدان و سطح سیم لوله ۳۰ هست بعدمیشه ۱/۲ -
Mahdieh te
آها آخه هر وقت زاویه تشکیل بده شار صفره ولی وقتی ما برایند میدانو میگیریم دیگه یعنی صفر نیست. منظورتون اینه که وقتی زاویه تشکیل نداد برایند j .i حساب میکنیم؟Mehrsa 14 شاره فقط وقتی صفره که اصلا از توش میدان نگذره.
-
سلام وقت بخیر
من یه مشکلی با این سوالا دارم اونم اینه که نمیدونم کی باید بردار I رو به عنوان شار بگیریم بذاریم تو فرمول کی بردار j کی بردار برایند؟

دانش-آموزان-آلاء
تجربیا ریاضیاMehrsa 14 الان اینجا باید برآیندو حساب کنی میدونی چرا؟ چون گفته کل این میدان (B) بر سطح مقطع ما عموده. اگه میگفت آقا میدان ما هم راستا با i میدان هست اون موقع زاویه چی میشد؟ صفر. و سینوس هم ۱ میشد و چون حرفی از j نزده ما هم بهش کاری نداریم
-
Mehrsa 14 الان اینجا باید برآیندو حساب کنی میدونی چرا؟ چون گفته کل این میدان (B) بر سطح مقطع ما عموده. اگه میگفت آقا میدان ما هم راستا با i میدان هست اون موقع زاویه چی میشد؟ صفر. و سینوس هم ۱ میشد و چون حرفی از j نزده ما هم بهش کاری نداریم
Mahdieh te
آها خیلی ممنونم الان متوجه شدم🌱🌸💐 -
Mahdieh te
آها خیلی ممنونم الان متوجه شدم🌱🌸💐Mehrsa 14 خواهش میکنم ❤