ایستگاه عبـــرت
-
درود
،اگر دوستان همکاری کنن این قراره یکی از مفیدترین تاپیک های مشاوره ای باشه !
.
دوستان همه ی ما توی زندگیمون اشتباهاتی داشتیـــم، بیاین توی این تاپیک اشتباهاتی که باعث شده به زندگی کنکوری تون یا به عبارتی زندگی تحصیلیتون صدمه بزنه
یا حتی تصمیماتی که برای زندگی کنکوری تون مفید بوده !
رو توی این تاپیک با ما به اشتراک بزارین.
.
.
من خودم میخوام برای کنکور 1403 نوبت اول ( که یا دی هستش یا اردیبهشت ) کنکور بدم و خودمو آماده کنم با خودم گفتم چقدر خوب میشد که یــــه نفر میومد چیزایی که بــد و خوبه رو بهم میگفت تا دوباره مثل قبل نـــــــشه !
من از سال دهم دارم کنکوری میخونم اما الان که در نیمه دوم اردیبهشت ماه سال 1402 هستیم برای تیر ماه میدونم که نمیتونم رتبه خوبی بیارم
عید امسال به این موضوع پی بردم ولی ناامید نشدم ، ناراحت شدم ها ! اعصابم خورد شد اما ! تسلیم که نشدم.. اگر یکی بود که به من یه سری توصیه میکرد شاید الان توی این وضع نبودم !
مهم نیست ! چون من بهم گفته بودن و میدونستم که آزمـــون و تست زماندار مهمه و... ولی انجـــام نمی دادم ! ای کاش داده انجام داده بودم !
.
حالا بر این باورم دوستانی که اشتباهات و توصیه های زیر رو بخونن و حتـــما انجام بدن قطعا به نتیجه میرسن.
شاید نشه که برگردیم عقب و یه شروع عالی داشته باشیم ولی میشه از الان شروع کرد و یک پایان عالی داشت !
سی اس لوئیس
-
ای کاش بیشتر آزمون کار میکردم
ای کاش بیشتر تست میزدم
ای کاش روتین شبانه میزاشتم ( یه مسئله شیمی یا لغت عربی یا فارسی یا زبان )
ای کاش تست زمان دار میزدم
ای کاش کمتر فیلم و سریال میدیدم
ای کاش وقتی که بهت میگن حالا کــــو تا کنکور 1 سال دیگه مونده حاجی ! بهشون میگفتم NO
ای کاش بجای اینکه فقط فیلم میدیدم تکلیفا و تستا رو هم میزدم
ای کاش از اول سال مدرسه نمی رفتم
ای کاش امسال که کلا ثبت نام کرده بودم هـــر طور شده بود ادامه ش میدادم
ای کاش از آبان میخوندم
ای کاش از بهمن میخوندم
ای کاش کمتر فیلم و سریال میدیدم -
گوشیمو میزاشتم کنار
مشاور عوض نمیکردم
قلمچی ثبت نام نمیکردم
به حرف معلم هام گوش نمیدادم
تحلیل آزمون میکردم
رمان روکنار میزاشتم
زیاد به حاشیه نمیرفتم
توی انواع کانالهای مشاوره ای نمیرفتم
کمتر غلط میزدم
از ما که گذشت ولی تویی که کنکور داری واسه خاطر خودتم که شده چند ماه گوشیتو بزار کنار
خواهرانه به تک تکتون میگم با اینکه مدیریتش میکنم و قفلش میکنم و.... خودتون رو گول نزنین ، گوشی یه قوه ای هست که به تنهایی نه تنها از کنکور بلکه از کل زندگی عقبتون میندازه -
نباید همش بگیم ای کاش ! ای کاش برای آدمای نامیده ما که داریم ادامه میدیم دوستان ! ( از دوستان منظور خودمم
)
- صبح ها زودتر بیدار شو ( چه خبره اینقدر میخوابی ؟ )
تو دوست عزیزی که حالا حالا کنکور نداری و داری اینا رو میخونی لطفا نگو که اینا چه بازنده هایی هستن ! من که اصلا مث اینا نمیشم لطفا گوش کن لطفا عمل کن - از اول سال دوازدهم رفتم آزمون ماز ثبت نام کردم ، نصف بیشتریش رو غایب بودم و بقیه رو هم واقعا افتضاح میدادم ، فقط درس زیست رو میزدم باورت میشه ؟ باید آزمونا رو جدی بگیری شاید بگی فقط یه ازمونه مگه چیه ؟ خودت میفهمی
- تحلیل خیلی مهمه
- بدون دیدن فیلم تدریس معلم کلاسش نرو پول نده الکی
- با دوستای پُمپ انرژی منفی دوست نشید
- (تجربه شخصی) چقدر خوب میشد اگر وقتم رو صرف نوشتن جزوات فیلم های شیمی پویان نظر نمی کردم ، تدریسشون خوبه ها ولی قدیمیه الان دیگه کنکور سخت شده نسبت به اون زمان اگه بدونید هر جلسه چقدر ازم وقت میگرفت تا جزوه شو بنویسم که از آخرم الان گوشه ی اتاق خـاک بخورن !
- صبح ها زودتر بیدار شو ( چه خبره اینقدر میخوابی ؟ )
-
انجمن آلا باید به کاربرا حق آزادی بیــان بِده
تجـــــــربه کاملا شخصی درباره راه ابریشم شیمی استاد پویان نظر
حالا من که توی تخفیف خریدم ولی این محصول این طوری نیست که جُزوه شون کامل بایدنکاتی هستن که باید توی برگه جدا بنویسید و همراه با جزوه بخونید که وقت گیره
و حجــــــم زیادی داره
ولی تدریس استاد ایرادی نداره ها !
بازم خودتون میدونید -
همکلاسیام میدونن که استاد موقاری خط قرمزه منه ! بشدت دوسشون دارم و مطمئنم همتون همینطورید و تدریسشون واقعا بی نظیره ، ارتباطی که دانش آموز باهاشون میگیره واقعا مثه یه دوست مثه یه پدر مثه یه برادر میمونن !
ولی با احترام به تمام دوستان نازنین ، تجربه شخصی تاکید میکنم !
نمی گم ای کاش وقتمو نمیزاشتم برا فیلماشون ، اتفاقا اصلا پشیمون نیستم ولی کنکور واقعا سخت شده و اگه کلاس نکته و تست یکی از دبیرای مطرح رو کنارشون ادامه بدن خوبه !