ضعف شدید در ریاضی فیزیک و عربی تجربی
-
سلام بچه ها من ریاضی و عربی و فیزیک افتضاحه از فیلم ها ی الا هم استفاده کردم اما تاثیری نداشته به نظرتون مجموعه های موسسات دیگه تاثیر داره یا نه اگه داره که یه موسسه ی خوب معرفی کنید و اگه کتاب خاصی میشناسید که به دردم میخوره بگید
از الان به خاطر پاسخ هاتون ممنون -
سلام.... تو ریاضی و فیزیک فقط فیلم دیدن بدرد نمیخوره..یعنی باید کلی تست بزنی و تمرین کنی تا دستت بیاد.... عربی هم اقای ناصح زاده بنظرم خیلی خوبه ... من ک پیشرفت زیادی داشتم.. تو اینجور درسایی که گفتی باید تست بزنی..راه کارش همینه تست تست تست
-
abiamorid در ضعف شدید در ریاضی فیزیک و عربی تجربی گفته است:
مشکل من اینه که پایه رو اصلا بلد نیستم
خوب میدونین... ریاضی ی درسیه ک چهارمش جمع بندی کلشه بجز یکی دوتا موضوع .... من فیلمای اقای امینی و شامیزاده رو میبینم... واقعن عالین.. باید تست بزنی تو ریاضی....
تو درس فیزیک هم ک باید وقت بذاری و بخونی چون نمیشه کاریش کرد...
عربی هم فیلمای اقای ناصح زاده رو کامل بخون و خلاصه کن .... بدردت میخورن....
پایه ضعیفو فقط باید وقت بذاری و بخونی -
سلام خوبی رفیق
یعنی همه فیلمای فیزیک و ریاضی رو دیدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ -
سلام خوبی رفیق
یعنی همه فیلمای فیزیک و ریاضی رو دیدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟@javadm328 در ضعف شدید در ریاضی فیزیک و عربی تجربی گفته است:
سلام خوبی رفیق
یعنی همه فیلمای فیزیک و ریاضی رو دیدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟فک نکنم دیده باشن.....
-
@javadm328 در ضعف شدید در ریاضی فیزیک و عربی تجربی گفته است:
سلام خوبی رفیق
negwin در ضعف شدید در ریاضی فیزیک و عربی تجربی گفته است:
سلام خوبی رفیق
خب شاید با یه دبیر دیگه راحتر ارتباط برقرار کنند
همچنین بعدش باید کلی تمرین و تست انجام بدنریاضی دیر بازده هستش -
سلام.... تو ریاضی و فیزیک فقط فیلم دیدن بدرد نمیخوره..یعنی باید کلی تست بزنی و تمرین کنی تا دستت بیاد.... عربی هم اقای ناصح زاده بنظرم خیلی خوبه ... من ک پیشرفت زیادی داشتم.. تو اینجور درسایی که گفتی باید تست بزنی..راه کارش همینه تست تست تست
با حرفای نگین خانوم کاملا موافقم و اگرررر فیلمای آلا براتون جوابگو نبودن بعید میدونم موسسه ای پیدا بشه ک فیلم بهتری بتونه تهیه کنه !
-
سلام خوبی رفیق
همچنین بعدش باید کلی تمرین و تست انجام بدنریاضی دیر بازده هستش@javadm328 در ضعف شدید در ریاضی فیزیک و عربی تجربی گفته است:
سلام خوبی رفیق
همچنین بعدش باید کلی تمرین و تست انجام بدنریاضی دیر بازده هستشخب منم همینو گفتم دیگ
-
سلام بچه ها من ریاضی و عربی و فیزیک افتضاحه از فیلم ها ی الا هم استفاده کردم اما تاثیری نداشته به نظرتون مجموعه های موسسات دیگه تاثیر داره یا نه اگه داره که یه موسسه ی خوب معرفی کنید و اگه کتاب خاصی میشناسید که به دردم میخوره بگید
از الان به خاطر پاسخ هاتون ممنونabiamorid سلام برای عربی اقای ناصح زاده خوب هستن برای ریاضی اقای امینی راد اگه پایتون خیلی ضعیفه فیلمهای علوم انسانی مال پایه واول دبیرستان رو ببینین باهر مطلبیش برای فیزیک استاد طلوعی روشهای تستی خیلی خوبی میگن اقای کارزانیان در سطح بالا ولی اگه پایتون ضعیفه استاد فدایی فرد عالین هم درسی هم تستی ولی برای هردرسی یادت باشه هر مبحثی که خوندین تست مربوط به همون مبحث رو هم بزنین که ملکه ذهنتون بشه حتی اگه تستی رو اشتباه حل کردین علامتش بزنین دوباره فردا یاپس فردا تا یادش بگیرین موفق باشید
-
منم با نگین موافقم به نظرم هیچ موسسه ای بهتر از الا نیست بقیه ی موسسات فقط جیبتو خالی میکنن من تجربشو داشتم مثلا فیزیک اقای کامیار رو چند قسمتی ازش دیدم ولی هیچی نفهمیدم بس که روشای جدید و به درد نخور گفته بود برای یادگیری اون روشا باید کل اطلاعات قبلیو دور میریختی و میچسبیدی به همینا در ضمن باید دوبرابر حالت عادی روش وقت میزاشتی که اونم اگه خیلی ادم خوش شانسی باشی سر جلسه ی کنکور یادت نمیره وگرنه همشون فرارن خیلی هم ادعا دارن توی درس دادنشون