دامنه تابع
-
سلام وقت بخیر
اینجا a رو چطور پیدا بکنم؟ -
@ERfan-f
نه من a رو میگم از کجا بفهمیم a که تو خالی نیست@Moment
اول به نمودار که نگاه می کنیم یه نقطه تو خالی داره ینی در اونجا تعریف نشده هست پس به ازای صفر کنندگی مخرج بوده ینی ۲ پس b=2
حالا ۲ رو میدیم به تابع میشه صفر صفرم که باید رفع ابهام کنیم (صورت ومخرج رو در مزدوج مخرج ضرب می کنیم) و بعد ۲ میدیم مقدار c هم بدست میاد
اما در رابطه با a باید دامنه تابع رو بدست بیاریم که باید داخل رادیکال همواره مثبت باشه پس میشه {۲}-(~,۷-] پس چون شروع تابع از -۷ بوده پس a=-7 -
-
G GharibehGomnam2 marked this topic as a question on
-
سلام وقت بخیر
اینجا a رو چطور پیدا بکنم؟ -
ریشه زیر رادیکال به بعد.
تابع مدل ابروییی داره.
ریشه اش پیدا می کنیم بعد با توجه به صریب xکه +یا_ جهت کشیدن ابروی هست.
(ابرو به راست یا چپ) -
بعد اینجا هم که تو مخرجه مخرج نباید 0 بشه
-
@Moment
سلام وقتت بخیر
دامنه این تابع چون کسره مخرج نباید صفر بشه
از طرفی رادیکال داریم پس باید توی رادیکال یعنیx+7 بزرگ تر مساوی صفر بشه ک میشه از منفی ۷ تا مثبت بی نهایت a از اینجا در میاد میشه منفی۷ATY
یعنی همیشه ریشه مخرج میشه مقدار تابع؟
حقیقتش نفهمیدم -
ATY
یعنی همیشه ریشه مخرج میشه مقدار تابع؟
حقیقتش نفهمیدم@Moment
تابع های کسری همیشه در ریشه های مخرج تعریف نشده هستند و اینجا هم که دایره توخالی گذاشته -
@Moment
تابع های کسری همیشه در ریشه های مخرج تعریف نشده هستند و اینجا هم که دایره توخالی گذاشته@ERfan-f
نه من a رو میگم از کجا بفهمیم a که تو خالی نیست -
@ERfan-f
نه من a رو میگم از کجا بفهمیم a که تو خالی نیست@Moment
اول به نمودار که نگاه می کنیم یه نقطه تو خالی داره ینی در اونجا تعریف نشده هست پس به ازای صفر کنندگی مخرج بوده ینی ۲ پس b=2
حالا ۲ رو میدیم به تابع میشه صفر صفرم که باید رفع ابهام کنیم (صورت ومخرج رو در مزدوج مخرج ضرب می کنیم) و بعد ۲ میدیم مقدار c هم بدست میاد
اما در رابطه با a باید دامنه تابع رو بدست بیاریم که باید داخل رادیکال همواره مثبت باشه پس میشه {۲}-(~,۷-] پس چون شروع تابع از -۷ بوده پس a=-7 -
@Moment
اما در رابطه با a باید دامنه تابع رو بدست بیاریم که باید داخل رادیکال همواره مثبت باشه پس میشه {۲}-(~,۷-] پس چون شروع تابع از -۷ بوده پس a=-7@Deleted-Account0
خیلی ممنون
فقط در رابطه با a به -3 کاری نداریم دیگه؟ -
G GharibehGomnam2 has marked this topic as solved on